Είχε χτυπήσει και σε δεύτερο εμπορικό κέντρο η μανιακή που χαράκωνε μωρά!

Είχε χτυπήσει και σε δεύτερο εμπορικό κέντρο η μανιακή που χαράκωνε μωρά!

Βροχή οι καταγγελίες μετά τις αποκαλύψεις του protothema.gr για την γυναίκα που χαράκωνε βρέφη σε εμπορικό κέντρο των νοτίων προαστίων και που συνελήφθη χθες βράδυ από τις αρχές - Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα

mwro_maxairi_arthroo1
Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε η 55χρονη «μανιακή» που χαράκωνε μωρά σε εμπορικά κέντρα. Η γυναίκα κατηγορείται για πρόκληση σωματικών βλαβών κατά συρροή και απείθεια, καθώς αντιστάθηκε στους αστυνομικούς την ώρα που επιχειρήσαν να την προσάγουν. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά, πρόκειται για 55χρονη που ζει στα Άνω Λιόσια, παντρεμένη. Η υπόθεση φθάνει στη Δικαιοσύνη, μετά τα δημοσιεύματα του protothema.gr : Διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση και δόθηκε παραγγελία διερεύνησης της υπόθεσης στο Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, που σε συνεργασία με το τμήμα Ασφαλείας Αγίου Δημητρίου έφθασαν στον εντοπισμό και τη σύλληψή της. Η «μανιακή», πάντως, ισχυρίζεται ότι δεν έβλαπτε τα μωρά, αλλά «τα χάιδευε». 

Νέα καταγγελία: Επίθεση και σε δεύτερο εμπορικό κέντρο 
Ήταν πριν από δύο ημέρες όταν το protothema.gr έφερε στην δημοσιότητα τα “έργα” μιας 55χρονης γυναίκας η οποία χαράκωνε βρέφη στον Άγιο Δημήτριο. Μία μητέρα, η Ε., απογοητευμένη από την στάση αλλά και από την ολιγωρία των αρχών και πεπεισμένη από τον δικηγόρο της ότι μια μήνυση δεν πρόκειται να οδηγήσει πουθενά αλλού παρά μόνο στο κενό, απευθύνθηκε στο protothema.gr εξιστορώντας την απίστευτη ιστορία της: το μωρό που κρατούσε στην αγκαλιά της έφερε τραύματα στα ποδαράκια του από τα χέρια μιας γυναίκας η οποία το τραυμάτισε με κάποιο αιχμηρό αντικείμενο χωρίς εκείνη να το καταλάβει. Όταν πλέον το συνειδητοποίησε η “κυρία” είχε εξαφανιστεί. Μία ημέρα αργότερα, στα γραφεία του Πρώτου Θέματος έφτασαν δύο ακόμη καταγγελίες για την εν λόγω “κυρία” από μητέρες που μιλούσαν με ντοκουμέντα και φωτογραφίες. Το Πανελλήνιο πάγωσε, κάποιοι έσπευσαν να υποβαθμίσουν το θέμα κάνοντας λόγο για “περίεργη υπόθεση” και “fake news”, η αλήθεια ωστόσο δεν άργησε να έρθει στην επιφάνεια δικαιώνοντας τις μητέρες.

Εχθές το βράδυ αστυνομικοί του τμήματος του Αγίου Δημητρίου κατάφεραν να συλλάβουν την εν λόγω “κυρία”, η δικαιοσύνη κινητοποιήθηκε, η τιμωρία της είναι θέμα χρόνου όπως ακριβώς και η δικαίωση των θυμάτων. Μετά τα δημοσιεύματα του διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση από την Εισαγγγελία και η σχετική παραγγελία πήγε στο τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας ενώ μία από τις μητέρες δήλωσε στο protothema.gr: “Πέσαμε σε αγγέλους. Εσάς τους δημοσιογράφους και τους συγκεκριμένους αστυνομικούς που έκαναν τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να βρούμε το δίκιο μας. Όπως ακούσαμε την υπόθεση ανέλαβε γυναίκα εισαγγελέας ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα παιδιών. Ευχαριστούμε και πάλι μέσα από την καρδιά μας…»

O71_


"Έχουμε ηθική υποχρέωση να μιλήσουμε. Αυτή η τρελή θα σφάξει κανένα μωρό”
Σήμερα, λίγες ώρες μετά την σύλληψη της μανιακής του Αγίου Δημητρίου, το protothema.gr αποκαλύπτει ακόμη ένα περιστατικό επίθεσης από την εν λόγω “κυρία” σε βρέφος πέντε μηνών, η οποία σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο σε μεγάλο εμπορικό κέντρο: “Εκείνη την ημέρα, γύρω στις επτά το απόγευμα, βρισκόμασταν με το σύζυγο μου και το μόλις πέντε μηνών γιο μας σε μεγάλο εμπορικό κέντρο. Περιμέναμε το ασανσέρ προκειμένου να ανεβούμε στον τελευταίο όροφο του εμπορικού για να πιούμε ένα καφέ. Το ασανσέρ αργούσε, ο κόσμος ήταν πολύς κι έτσι, μετά από δέκα λεπτά αναμονής, αποφασίσαμε να ανεβούμε με τις κυλιόμενες σκάλες. Βγάλαμε το μωρό από το καρότσι, το πήρα στην αγκαλιά μου και λίγα μέτρα πιο πίσω ακολούθησε ο σύζυγός μου με το καρότσι.

Κλείσιμο
Σε κάποια στιγμή κι ενώ ανεβαίναμε ένιωσα σαν κάποιος να κολλάει πίσω μου και με την άκρη του ματιού μου “έπιασα” μία ξανθιά γυναίκα, άνω των πενήντα ετών, να ψιθυρίζει κάτι στο μωρό. Μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου το μωρό άρχισε να ουρλιάζει, δεν μπορούσε να πάρει ανάσα από το κλάμα. Μου έκανε τρομερή εντύπωσε διότι είναι ένα παιδί το οποίο κλαίει σπανίως, ακόμη κι όταν κάνει εμβόλιο είναι ψύχραιμο”, λέει η κυρία Β., μητέρα του μωρού και γιατρός στο επάγγελμα και συνεχίζει: “Μόλις φτάσαμε στον τελευταίο όροφο η “κυρία” αυτή ήρθε προς το μέρος μας και λέγοντάς μας: “Πω, πω πώς κλαίει το μωράκι! Έτσι είναι όμως τα μωράκια! Κλαίνε! Μήπως βγάζει κανένα δόντι; Μήπως δεν έχει ανεβεί άλλη φορά σε κυλιόμενη σκάλα και φοβήθηκε;”.

Το παιδί δεν σταματούσε με τίποτα να κλαίει και μετά από αρκετή ώρα καταφέραμε να το ηρεμήσουμε. Λίγο μετά, όταν καθίσαμε στο καφέ, έπαθα σοκ: Το μωρό μου είχε πέντε γρατσουνιές στον αγκώνα του και άλλη μία το γόνατο. Κοιταχτήκαμε με το σύζυγό μου λέγοντας ταυτόχρονα: “Λες να το έκανε αυτή;”. Όταν είδα το δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος πάθαμε δεύτερο σοκ και πήγαμε στο ιατρικό κέντρο για εξετάσεις. Έτρεμα και τρέμω μήπως του είχε κάνει κάτι με μολυσμένη βελόνα. Για να είμαστε σίγουροι αν είναι κάτι μεταδοτικό θα πρέπει η αιματολογική εξέταση να γίνει ένα μήνα μετά το συμβάν καθώς σε κάποιες περιπτώσεις ο ιός δεν φαίνεται αμέσως. Απευθυνθήκαμε και στην αστυνομία,  όπου μας είπαν ότι θα πρέπει να υποβάλουμε μήνυση και να πάμε στο ΚΑΤ για να δει το παιδί ιατροδικαστής. Έχουμε ηθική υποχρέωση να συμβάλουμε κι εμείς στην καταδίκη αυτής της γυναίκας διότι αν αφεθεί ελεύθερη θα σφάξει κανένα μωρό. Σ' αυτόν τον αγώνα θα είμαστε δίπλα στους άλλους γονείς και θα τα καταφέρουμε!”
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης