Πιτσιρίκος έκλεψε μοτοποδήλατο στη Ρόδο και συνελήφθη

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, που περιλαμβάνει και τη μητέρα του η οποία κατηγορείται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου

Ήθελε βόλτες με δίκυκλο, ένα ανήλικο αγοράκι κι έτσι τα ξημερώματα της Δευτέρας έκλεψε ένα μοτοποδήλατο από μια γειτονιά στη Ρόδο! Όμως, ο 14χρονος... οπαδός του Moto GP εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας, συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, που περιλαμβάνει και τη μητέρα του η οποία κατηγορείται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Μέσα σε μια ημέρα, έκλεψε μια μοτοσικλέτα από τα Ιωάννινα και ένα Ι.Χ. φορτηγό από το Ανήλιο Μετσόβου, ένας 42χρονος Έλληνας που συνελήφθη στον κόμβο Ταξιάρχη Γρεβενών της Εγνατίας Οδού από αστυνομικούς της Ασφάλειας Ιωαννίνων και Γρεβενών. Η κλεμμένη μηχανή βρέθηκε στην καρότσα του φορτηγού κι έτσι και τα δυο οχήματα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για την εξιχνίαση και άλλων παρόμοιων κλοπών.

Στην Ίο, συνελήφθη το πρωί της Τρίτης από αστυνομικούς του τμήματος Ιητών, ένας 22χρονος αλλοδαπός, ο οποίος λίγες ώρες νωρίτερα είχε κλέψει ένα Ι.Χ. φορτηγό για να κάνει βόλτες στο νησί! Το κλεμμένο όχημα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του, ενώ σε βάρος του αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr