Ανήλικος και κοριτσάκι διέρρηξαν σπίτι στις Σέρρες

Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν τα στοιχεία του αγοριού, όχι όμως και του κοριτσιού για το οποίο συνεχίζεται η προανάκριση

Ένα ανήλικο αγόρι ταυτοποιήθηκε από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας ως αυτός που διέρρηξε την είσοδο του σπιτιού ενός 62χρονου σε περιοχή των Σερρών και άρπαξε από το εσωτερικό του 550 ευρώ και άλλα αντικείμενα. Μάλιστα, τον συνόδευε ένα κοριτσάκι εμφανώς μικρότερο σε ηλικία!

Η διάρρηξη έγινε το πρωί του Σαββάτου και ο ανήλικος δράστης κατάφερε να διαφύγει μαζί με την άγνωστη συνεργό του. Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν τα στοιχεία του αγοριού, όχι όμως και του κοριτσιού για το οποίο συνεχίζεται η προανάκριση. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του ανήλικου για κλοπή, αφορά και τους γονείς του που κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας του.

*** Ανήλικος ήταν και ένας από τους δυο δράστες που επιχείρησαν να κλέψουν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο από την πόλη της Ξάνθης χωρίς να τα καταφέρουν και στη συνέχεια διέρρηξαν ένα ακόμη όχημα, χωρίς όμως να προλάβουν να κλέψουν κάτι από το εσωτερικό του. Οι δράστες ηλικίας 23 και 16 χρόνων συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ στους γονείς του 16χρονου ασκήθηκε δίωξη για πλημμελή εποπτεία ανηλίκου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr