40 μέρες χωρίς το Νίκο Χύτα 

40 μέρες χωρίς το Νίκο Χύτα 

Οι συγγενείς και οι φίλοι  του  συγκεντρώνονται αύριο, στις 9:45 το πρωί, στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στα Γλυκά Νερά, για να τιμήσουν τη μνήμη του

Nikos_Xytas
Πέρασαν κιόλας σαράντα μέρες από τη στιγμή που ο αγαπημένος ηθοποιός Νίκος Χύτας «έφυγε» στα 63 του χρόνια μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο από τη ζωή. Οι συγγενείς και οι φίλοι  του  συγκεντρώνονται αυτή την Κυριακή  15 Ιουλίου, στις 10 παρά τέταρτο το πρωί, στον ιερό ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στα Γλυκά Νερά, για να τιμήσουν τη μνήμη του.

Ο Νίκος υπηρέτησε την Τέχνη στο θέατρο, την τηλεόραση, τον κινηματογράφο. Είχε πάρει μέρος σε δεκάδες τηλεοπτικά σίριαλ, ταινίες και θεατρικές παραστάσεις όπως οι Μήδεια, Κρείσσων των Εμών Βουλευμάτων (2016), Το τρίτο στεφάνι (2011), «Μυστικά της Εδέμ», 7 θανάσιμες πεθερές, Γκασταρμπάιτερ, Μαντώ Μαυρογένους (1983), Οι ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα, Δανεικός πατέρας, Σοφία... Ορθή, Σύνορα αγάπης, Φάκελος Πολκ στον αέρα (1992), Η μικρή μας πόλη (2003), Ποντικοπαγίδα (1995), Η γυνή να φοβείται τον άνδρα (2003) κ.ά.

Λάτρευε τη γη και το χωριό του
Εκτός από την τέχνη, ο Νίκος Χύτας λάτρευε τη γη, το χωριό του και την ακριτική Κάσο, νησί από το οποίο κατάγεται η σύζυγός του Βιργινία Βιντιάδη με την οποία απέκτησε τον 23χρονο σήμερα Μάνο, και στο οποίο πέρασε το τελευταίο καλοκαίρι απολαμβάνοντας την αύρα και το νερό της θάλασσας παρά την καταπόνηση της υγείας του. Είχε επιλέξει να κατοικεί μακριά από το κέντρο, κοντά στο βουνό, καλλιεργώντας στον κήπο του λαχανικά και φρούτα που μοίραζε στους φίλους του πάντα μαζί με το χαμόγελο της ικανοποίησης που τον γέμιζε η χαρά της προσφοράς. Ο Νίκος Χύτας συμμετείχε στα «Μυστικά της Εδέμ» και παρότι ο ρόλος του δεν ήταν και τόσο συμπαθής στο κοινό, οι τηλεθεατές τον εκτίμησαν ιδιαίτερα ως ηθοποιό. 

Η οικογένεια του, ευχαριστεί όσους συμπαραστάθηκαν στο βαρύ πένθος της και ενίσχυσαν την Κιβωτό του Κόσμου καθώς και τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό της 7ης Πνευμονολογικής Κλινικής του Σωτηρία  τη φροντίδα τους όλο αυτό το διάστημα που ο Νίκος έδινε τη πιο σημαντική μάχη στη ζωή του…
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης