Ο Πολάκης προκάλεσε τον «κακορίζικο» Δημήτρη Καμπουράκη και αυτός απάντησε στο «κολλητάρι των Σκοπιανών»

polakis_kampour_arthroo1

Δείτε τι έγραψε στο Facebook ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας και τι του απάντησε ο δημοσιογράφος

Επίθεση στον δημοσιογράφο Δημήτρη Καμπουράκη για άρθρο του στο οποίο υποστήριξε ότι στα Σφακιά δεν βρήκε άνθρωπο να υποστηρίζει το ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης.

Με ανάρτησή του στο Facebook ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας αποκαλεί «κακορίζικο» τον δημοσιογράφο και τον προκαλεί «να δούμε το πολιτικό σου μπόι».

Η ανάρτηση αυτή προκάλεσε την αντίδραση του Δημήτρη Καμπουράκη ο οποίος με μακροσκελές του κείμενο αρχικά απαντά για τον χαρακτηρισμό αυτό λέγοντας προς τον αναπληρωτή υπ. Υγείας «να το καταπιείς ολόκληρο όπως είναι και να το φτύνεις στον καθρέφτη σου κάθε πρωί που πλύνεσαι», τον προειδοποιεί ότι στις επόμενες εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα εκλέξει βουλευτές στα Χανιά και σημειώνει ότι ο Παύλος Πολάκης «έγινε προπαγανδιστής των τροϊκανών, οπαδός της Μέρκελ και κολλητάρι των Σκοπιανών».

Δείτε την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:Διαβάστε την απάντηση του Δημήτρη Καμπουράκη:

Έγραψα προχθές ένα κομμάτι με τίτλο τι είδα στην Κρήτη. Και τόλμησε χθες να μου απαντήσει ο Παύλος Πολάκης και μάλιστα σε προσωπικό τόνο και με έμμεση πρόσκληση για μονομαχία. Τον ενόχλησε φαίνεται που πήγα στις περιοχές του, στα Σφακιά, και κυρίως που έγραψα πως δεν βρήκα ούτε έναν άνθρωπο να μου μιλήσει ανοικτά υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ.

Δημοσιεύω αυτούσιο το tweet του:

«Επήγε λέει και ο Καμπουράκης στην Κρήτη και στα Σφακιά και έγραψε και άρθρο πως δεν βρήκε άνθρωπο σε καφενεία να υποστηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ!!!!! Έχει παρασαλώσει το κακορίζικο, τώρα που έχασε το μικρόφωνο του Μέγκα να του δώσουν σημασία …η Φώφη κι ο Κυριάκος… Έλα μωρέ μερακλή με τις βαθυστόχαστες αναλύσεις να δούμε το πολιτικό σου μπόι… Υ.Γ. Τα παραπάνω ισχύουν, αν όντως πήγε στην Κρήτη. Παύλος Πολάκης.»

Λοιπόν Παυλή, ξεκινώ από το τέλος. Έχουμε και λέμε:

Ενημερωτικά σου λέω πως πήγα μια βδομάδα στο Λουτρό. Και στα Μάρμαρα κολύμπησα και στα Γλυκά Νερά, και στην Χώρα τω Σφακιώ έκαμα τη βόλτα μου και στον Βουτά έφαγα και στην Ανώπολη ανέβηκα και όσο άντεχα περπάτησα τα βουνά σας. Ως τα Μαύρα Γκρεμνά έφτασα προς τα πάνω και με το καΐκι ως την Τρυπητή.

Άσε λοιπόν τα υποκριτικά υστερόγραφα ότι δήθεν δεν πολυκατεβαίνω στα Χανιά, γιατί εγώ συνέχεια στο χωριό είμαι. Εσύ μεγαλοπιάστηκες τώρα τελευταία και μου γίνηκες Αθηναίος. Έχεις πολλές δουλειές βλέπεις. Να μας σκίζεις κάθε μέρα…

Πάμε παρακάτω: Αυτό το «κακορίζικο» που έγραψες για μένα, να το καταπιείς ολόκληρο όπως είναι και να το φτύνεις στον καθρέφτη σου κάθε πρωί που πλύνεσαι. Όταν θυμάσαι (αν θυμάσαι πια) τι έλεγες πριν τρία χρόνια και τι κάνεις σήμερα, τι φώναζες ως το ’15 και τι ψηφίζεις κάθε μέρα στη Βουλή παρέα με τον Καμένο. Κακορίζικος είσαι συ και το κακό σου το ριζικό το καλλιτέχνησες μοναχός σου.

Κι αν υπάρχει κάποιος που έχει παρασαλώσει, δεν είμαι εγώ αλλά ολόκληρος ο νομός Χανίων που δεν μπορεί να πιστέψει ότι τον εκπροσωπεί ένας τύπος σαν και του λόγου σου. Στην αρχή είχες ενδιαφέρον, μετά η περίπτωση σου είχε πλάκα, ύστερα όμως από τριάμισι χρόνια έχεις καταλήξει εξοργιστικός, ανυπόφορος. Μας έχεις ξεφτιλίσει πανελληνίως Παυλή μου, δεν σου το ‘χει πει κανένας από τους παρατρεχάμενους σου; Κόφ' το επιτέλους, δεν αξίζει στα Χανιά τέτοια τύχη.

Εγώ υπουργέ μου και που σταμάτησε το Μέγκα, σκασίλα μου. Δουλειές να φάνε κι οι κότες έχω. Θα ‘θελες να ‘μια άνεργος βέβαια και να ‘ρθω να σε παρακαλέσω, αλλά δεν σου ‘καμα τη χάρη. Τρίωρη εκπομπή στον πρώτο ενημερωτικό ραδιοφωνικό σταθμό της χώρας έχω και μια ολόκληρη σελίδα σε εφημερίδα βαστώ και σε τρία μεγάλα σάιτς γράφω και τα βιβλία μου βγάζω και τα φωτογραφικά μου άλμπουμ δουλεύω.

Έχω μάθει να επιβιώνω εγώ -πατέρα πυροσβέστη και μάνα μοδίστρα είχα- δεν κωλώνω. Θα δουλεύω και θα ζω και θα το χαίρομαι. Εσύ να δούμε τι θα κάνεις όταν χάσεις το βουλευτιλίκι και το υπουργιλίκι. Θα το αντέξεις να γυρίσεις στο νυστέρι ή θα σαλτάρεις;

Διότι αν δεν το ‘χεις συνειδητοποιήσει, στις επόμενες εκλογές, στα Χανιά ο ΣΥΡΙΖΑ έχει λιγότερες από 5% πιθανότητες να βγάλει βουλευτή. Τα ‘χεις μελετήσει καλά αυτά τα εκλογικά, ξέρεις τι σου λέω. Με βάση τον εκλογικό νόμο, τρεις βουλευτές θα βγάλει η ΝΔ και τον τέταρτο κάποιο απ’ τα μικρά κόμματα. Από το τέσσερις στους τέσσερις, θα πάτε στο μηδέν στους τέσσερις. Καταστροφή. Οπότε άρχισε ν’ αγοράζεις από τώρα κούτες για να μεταφέρεις τα χαρτιά σου, όχι μόνο από το υπουργείο αλλά κι από τα βουλευτικά γραφεία σου.

Όσο γι αυτά τα «έλα μωρέ μερακλή να δούμε το πολιτικό σου μπόι» να τα πεις σε κανέναν άλλον, όχι σε μένα. Μερακλίκια σαν τα δικά σου, να μου λείπουν, είναι καταγέλαστα. Το έξω μπόι, μας το δίνει ο πατέρας μας, η μάνα μας και το σόι μας. Το μέσα μπόι όμως, το φτιάχνουμε μοναχοί μας Παυλή μου. Κι έτσι που τα ‘καμες, δεν σε παίρνει πια να μετρήσουμε το μέσα μπόι μας. Κάποτε που πούλαγες επαναστατικό παραμύθι ίσως, τώρα δεν σε συμφέρει. Άκου με που σου λέω.

Αν και πρέπει να ξέρεις πως δεν θα μονομαχήσεις ούτε με μένα , ούτε με κανέναν άλλον. Θαρρείς πως θα κάτσει κανείς απέναντι σου να τον βρίζεις και να κάνεις τον καμπόσο; Αμ δε. Πάνε αυτά. Με τον κοσμάκη που δούλεψες και κορόιδεψες και ντρόπιασες θα μετρηθείς στις εκλογές. Με τους Χανιώτες, τους Κισσαμίτες, τους Αποκορωνιώτες, τους Σελινιώτες και ναι …με τους Σφακιανούς σου.

Που σε στείλανε στη Βουλή να υπηρετήσεις την κοινωνική δικαιοσύνη και την εθνική αξιοπρέπεια (αυτά δεν τους υποσχόσουν;) κι εσύ έγινες προπαγανδιστής των τροϊκανών, οπαδός της Μέρκελ και κολλητάρι των Σκοπιανών. Σ’ αυτούς τους ανθρώπους θα δώσεις λόγο. Άντε να σε δούμε ρε μάγκα…

Όσο γι αυτά τα περί Κυριάκου ή Φώφης, τι θες και τ’ ανακατώνεις; Σου δίνουνε επιχειρήματα θαρρείς; Εγώ κεντρώος σοσιαλδημοκράτης ήμουν και θα είμαι πάντα. Σου κάνω πολιτικά; Διότι τώρα τελευταία κάτι τέτοια λέτε κι εσείς. Πως γίνατε κανονικοί και ότι δεν είστε πια αριστεροί, ότι σοσιαλδημοκρατίζετε και άλλα παρόμοια. Οπότε μην πολυεκτίθεσαι εναντίον μου, γιατί μπορεί να με φωνάξει ο Αλέξης να στηρίξω την σοσιαλδημοκρατική σας στροφή. Γελάω…

Να τελειώσω κι εγώ μ’ ένα υστερόγραφο σαν και σένα: Θα ‘χεις καταλάβει πως μαζί μου δεν τα βγάζεις πέρα. Οπότε, καλλιά σου είναι να μη μου απαντάς. Εγώ προσωπικές επιθέσεις δεν ξεκινώ ποτέ, οπότε κάτσε στ’ αυγά σου. Κάνε εσύ τη δουλειά σου κι άσε με κι εμένα να κάνω την δική μου.

Ειλικρινά σου το λέω, δεν έχω καμιά διάθεση να κάνω καριέρα κοπανίζοντας σε με τα κείμενα μου. Νιώθω σα να κλέβω εκκλησία, έτσι πολιτικά αδύναμος και ευάλωτος που κατάντησες, κουρέματα σου…

ΣΧΟΛΙΑ (35)

Μπραβο στον Καμπουρακη

και λιγα του ειπε! Τον ξεσκισε με την πενα του! Ρεζιλευει ολη την Κρητη ο λεχριτης..........

Βοριος

Ευγε σου βρε Καμπουρακη να αγιασει η πενα σου,του χριαζοτανε του μαντροσκυλου του Τσιπρα το φχαριστηθηκα.

Dimi

Πολλακης vs Καμπουρακης..παρτον τον ενα..και χτυπα..τον αλλον...Αδωνης..λειπει...για τριο..συμφορας..

@

Πολαλάκης: ο αλεξιπτωτιστής γερμανοτσολιάς της Κρήτης......

Tzikos

μπάς και ο Πολάκης είναι ο αντιπροσωπευτικός τύπος του Κρητικού ? Αυτοί άλλωστε δεν το έκαναν ότι έγινε ?

Ερινύα

"Βρήκε ο Γύφτος τη γενιά του κι' αναγάλλιασε η καρδιά του". Αυτά διαβάζουμε. όταν ένας σοσιαλΗστής, υπηρέτης ( με το αζημείωτο ) του Παπαντρεισμού που κατέστρεψε την Ελλάδα, ξεμπροστιάζει έναν κατσαπλιά, υπηρέτη της συμμορίας, που της έδωσε την χαριστική βολή !

Ακριβολογος

Δυστυχώς , τα σκυλιά ακολουθούν αυτόν που τα ταϊζει.....

Καμπουράκη κράτα μικρό καλάθι.....

Γιατί κι εγώ στα Χανιά που βρισκομαι άκουσα Χανιώτη να λέει πως με τον Τσίπρα είδε...επιδόματα που δεν τα'χε ματαδεί!!! Ιδιοκτητης ταβέρνας ο συγκεκριμμένος με δύο μικρά παιδιά που δηλωνει 3000Ε(!!!) το χρόνο εισόδημα...(προφανώς άλλος θα δηλώνει το...ιδιόκτητο της επιχείρησης) και κλείνοντας και τον χειμωνα εισπράττει μόνο τσυριζοεπιδόματα.....Οπότε πολλοι θα'ναι από την "λεβεντογέννα" που θα ψηφίσουν πάλι εις βάρος εμάς των...υπολοίπων το αριστερό έκτρωμα που μας κυβερνά....

Σκίστονα Μητσάρα...

...μπας και βάλει μυαλό το γίδι

Freddo88!

Α ρε Παυλή κουτσαβι που κατάντησες ωρε; Να σου δίνει «ξύλο» μεχρι κ ο Καμπουράκης! Χαχαχα να σε λέει μεχρι κ Μερκελιστη...ποιος θα το φανταζόταν....

Παύλος

Αφού είσαι σοσιαλδημοκράτης στο Μέγκα τι έκανες βρε κοπρόσκυλο το έπαιζες αλε ρετουρ ?

Dimi

Οι κολογλυφτες...ειναι πσντου!!!!

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

koutsolioutsoi

Τρία μέλη της οικογένειας Κουτσολιούτσου είχαν κληθεί από τον οικονομικό εισαγγελέα Γιάννη Δραγάτση να καταθέσουν ως ύποπτοι τέλεσης του αδικήματος της απάτης σε βάρος του επενδυτικού κοινού και του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος - Αρνούνται τις κατηγορίες στα υπομνήματα που κατέθεσαν 

diki_mariou_papageorgiou

Οι δύο αστυνομικοί, που είχαν κληθεί από το δικαστήριο για σήμερα, δεν εμφανίστηκαν ενώπιόν του, για να καταθέσουν ως μάρτυρες, με αποτέλεσμα η έδρα να διατάξει τη βίαιη προσαγωγή τους για την ερχόμενη Τετάρτη

pre54

Πώς προκαλείται η πάθηση - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη νόσο που  πάσχουν πάνω από 1,8 δισ. άνθρωποι στον κόσμο