Βίντεο: H 20χρονη Νικολέτα Σαββίδου είναι η νέα «φωνή» του Σώρρα

eikosaxroni-opados-sorra_main01

«Πώς είναι δυνατόν να συλλαμβάνουν κάποιον, ο οποίος έχει προστατεύσει την Ελλάδα από την πτώχευση και την οικονομική κρίση;», αναρωτιέται 

Μια 20χρονη φοιτήτρια μουσικής από την Κύπρο είναι το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί τους τελευταίους μήνες στα σποτ της Ελλήνων Συνέλευσις, στα οποία εξηγεί, κοιτώντας με τα εκφραστικά καστανά της μάτια την κάμερα, πώς η Ελλάδα και η Κύπρος μπορούν να εισπράξουν τα εκατοντάδες δισεκατομμύρια ευρώ που προσφέρει ο Αρτέμης Σώρρας και να απαλλαγούν από το χρέος τους.
eikosaxroni-opados-sorra02

Σε άλλα βίντεο από συγκεντρώσεις της Ε.Σ.Υ. σε πλατείες και λοιπούς δημόσιους χώρους εμφανίζεται να κρατά μικρόφωνο και να βγάζει πύρινους λόγους προσπαθώντας να αφυπνίσει, όπως λέει, τους πολίτες.

Η νεαρή μελαχρινή Νικολέτα Σαββίδου έχει γίνει η «φωνή» του Σώρρα, τραβώντας τα βλέμματα όχι μόνο με την εμφάνισή της αλλά και με το πάθος της και τη σιγουριά της να υπερασπίζεται έναν αμύθητο θησαυρό, από τον οποίο μέχρι σήμερα ουδείς έχει εισπράξει ένα ευρώ.

Και δεν αμφιβάλλει για την ύπαρξή του, ακόμη και μετά τη προφυλάκιση του αρχηγού της Ε.Σ.Υ. για κατηγορίες όπως συγκρότηση, ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, απάτη, νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα και διασπορά ψευδών ειδήσεων, τις οποίες ο ίδιος φυσικά αρνείται.

video placeholder
«Πώς είναι δυνατόν να έχουν συλλάβει κάποιον που το μόνο που ζητά είναι να ενωθούν όλοι οι άνθρωποι στην Ελλάδα και παγκοσμίως; Πώς είναι δυνατόν να συλλαμβάνουν κάποιον, ο οποίος έχει προστατεύσει την Ελλάδα από την πτώχευση και την οικονομική κρίση;», αναρωτιέται η ίδια στο τελευταίο βίντεο που ανέβασε στις αρχές της εβδομάδας και στο οποίο μιλάει όχι στα ελληνικά, αλλά στα αγγλικά.

«Υπάρχουν Έλληνες που έχουν γεννηθεί στο εξωτερικό αλλά δεν μιλάνε ελληνικά. Έπρεπε λοιπόν το μήνυμα να φτάσει παντού, για αυτό μίλησα στα αγγλικά. Όπως έχω αναφέρει και στο διαδικτυακό μου βίντεο, η πρόσφατη φυλάκιση του κ.Αρτέμη Σώρρα είναι μια καθαρά πολιτική προπαγάνδα και δίωξη, βασισμένη σε πολιτικό, νομικό, και δικαστικό πραξικόπημα», δηλώνει η 20χρονη Νικολέτα στο protothema.

video placeholder


Η ίδια εξηγεί γιατί αποφάσισε να «βγει μπροστά», την ώρα που άλλοι στην ηλικία της απολαμβάνουν την ανεμελιά, τον ήλιο και τον καφέ:

«Ήταν δική μου επιλογή να φτιάξω αυτά τα βίντεο, για να δημοσιοποιήσω τις αλήθειες που κάποιοι μας κρύβουν. Πρέπει οι νέοι να πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας. Έχω ακολουθήσει τον μονόδρομο της Ελλήνων Συνέλευσης γιατί είναι η μόνη λεωφόρος σε αυτό το σάπιο, σαθρό, άδικο, παράφωνο, παράφυση, καπηλευτικό καθεστωτικό σύστημα. Όσο και να προσπαθούν οι κρατικοί και οι παγκόσμιοι θεσμοί να λυγίσουν την Ελλήνων Συνέλευσης, αυτή δεν πέφτει και δεν λυγίζει σε τίποτα και για κανέναν».
eikosaxroni-opados-sorra01

Η Νικολέτα Σαββίδου μεγάλωσε στην Πάφο και μόλις τελείωσε το σχολείο, έφυγε για την Αμερική για να σπουδάσει μουσική στη Βοστόνη. Την εντοπίσαμε τηλεφωνικά στην Κύπρο, όπου επέστρεψε για το καλοκαίρι, αλλά και για να διαδώσει το λόγο του Αρτέμη Σώρρα. Μυστικά που της αποκαλύφθηκαν πριν από δύο χρόνια, όταν επισκέφθηκε για πρώτη φορά την «Ελλήνων Συνέλευσις», συνοδεύοντας τη μητέρα της, καθηγήτρια στο επάγγελμα: «Έχω συναντήσει προσωπικά τον κ.Αρτέμη Σώρρα και στην Ελλάδα, αλλά και στην ομιλία της Ελλήνων Συνέλευσης στην Κύπρο το 2016. Έχω να ομολογήσω ότι είναι από τους σπουδαιότερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει, με καθαρό, δίκαιο, αληθινά Ελληνικό πνεύμα. Ο μόνος στην σύγχρονη εποχή μας που όχι μόνο απέδειξε στους πολίτες το μεγαλείο του πλούτο τους, αλλά έχει ένα τεράστιο όραμα την εγκαθίδρυση της Ελλήνων Πολιτείας, μιας πολιτείας με αξίες, αρχές και πολιτειακούς, πραγματικούς νομούς».
eikosaxroni-opados-sorra03

Η νεαρή Κύπρια αποδείχθηκε από τα πιο ενεργά στελέχη του Σώρρα. Είναι ιδρυτικό μέλος δύο εκ των συνολικά τριών γραφείων της Ε.Σ.Υ. στη Μεγαλόνησο, δύο στην Πάφο και ένα στη Λεμεσό, τα οποία έχουν συνδρομή όπως και τα αντίστοιχα στην Ελλάδα, κάτι που θεωρεί απολύτως φυσιολογικό. «Τα μέλη του γραφείου αυτοσυντηρούν τον δικό τους γραφείο “Ελλήνων Συνέλευσις” με το ενδεικτικό μηνιαίο ποσό των πέντε ευρώ και εγγραφή των 10 ευρώ. Επίσης, η ενημέρωση και η πληροφόρηση των πολιτών στα γραφεία μας δεν αποφέρει κανένα χρηματικό κόστος. Αν είναι δυνατόν να χρεώνουμε την Αλήθεια!» λέει χαρακτηριστικά. Πάντως εξώδικες δηλώσεις για διαγραφή χρέους των πολιτών προς τράπεζες και εφορίες, δεν έχει ακόμη εφαρμοστεί στα κυπριακά γραφεία της Ελλήνων Συνέλευσις. Σκοπεύει, όπως δηλώνει, να ανοίξει γραφείο της Ε.Σ.Υ. και στη Βοστόνη, καθώς υπάρχουν πολλοί ομογενείς που ακολουθούν τον Αρτέμη Σώρρα.

eikosaxroni-opados-sorra04

Πώς ο Σώρρας προσπάθησε να «ξεχρεώσει» και την Κύπρο

Το φθινόπωρο του 2012 ο Αρτέμης Σώρρας εμφανίσθηκε ως σωτήρας της Ελλάδας, υποστηρίζοντας ότι μπορεί να την ξεχρεώσει με ομόλογο των 600 δισ. δολαρίων.

Περίπου ένα χρόνο μετά θα επιχειρήσει να «σώσει» και την Κύπρο, προσφέροντας περίπου 30 δισ. ευρώ, τα οποία αρκούσαν για να αποφευχθεί το κούρεμα των καταθέσεων και το μνημόνιο. Ο τότε διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου Πανίκος Δημητριάδης περιγράφει στο βιβλίο του «A Diary of the Euro Crisis in Cyprus, Lessons for Bank Recovery an Resolution», ένα περιστατικό με τον Αρτέμη Σώρρα, ο οποίος τις πιο κρίσιμες ώρες παρουσιάστηκε ως ένας από μηχανής Θεός.

Σύσκεψη πολιτικών αρχηγών, ημέρα Πέμπτη, 21 Μαρτίου. Ο τότε πρόεδρος του ΔΗΚΟ Μάριο Κάρογιαν αναφέρει ότι κάποιος Αρτέμης Σώρρας θέλει να δώσει 30 δις. ευρώ. Γράφει ο κ.Δημητριάδης στο βιβλίο του: “Είπε αν ξέρω κάποιον που έχει 30 δισ. ευρώ που θέλει να δωρίσει για να σώσει την Κύπρο. Όλοι ήθελαν να μάθουν ποιος ήταν αυτός. Είχα ενημερωθεί γι' αυτό ακριβώς πριν από τη συνάντηση. Ο Πρόεδρος μου ζήτησε να ακούσω προσεκτικά την πρόταση του Καρογιάν και να το εξετάσω σοβαρά. Το όνομα αυτού του “γενναιόδωρου” προσώπου ήταν Αρτέμης Σώρρας (...) Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι αυτό συζητήθηκε ως σοβαρή πρόταση εκείνη την κρίσιμη στιγμή, αλλά οι πολιτικοί ηγέτες έδειχναν αρκετά απελπισμένοι για να εξερευνήσουν κάθε επιλογή ώστε να αποφύγουν αυτό που είδαν ως άδικο πρόγραμμα από την ΕΕ και το ΔΝΤ, ακόμη και αν ακουγόταν γελοία”. Τελικά η συζήτηση έκλεισε γρήγορα, καθώς η “προσφορά” Σώρρα είχε τεθεί και νωρίτερα στη διάθεση της Κύπρου. Ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού αποκάλυψε, ότι ο Σώρρας είχε χτυπήσει και στο παρελθόν την πόρτα της Κύπρου, αλλά διαπίστωσαν ότι πρόκειται για απάτη.

Σε αντίθεση με τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων της Κύπρου, τα μέλη της τοπικής Ελλήνων Συνέλευσις πιστεύουν στην ύπαρξη των, όχι 30 δις ευρώ, αλλά ακόμη περισσότερων. Όπως γράφουν οι αφίσες και τα φυλλάδιά τους, στις 26 Ιουνίου 2012 ο Αρτέμης Σώρρας κατέθεσε επίσημη πρόταση άτοκης χρηματοδότησης ύψους 48.926.500.000 δισ. δολαρίων. Πρόκειται για χρεόγραφα οφειλής του Αμερικανικού Δημοσίου, τα οποία αυτομάτως θα ρευστοποιηθούν όταν μεταφερθούν στο όνομα της Κυπριακής Δημοκρατίας....

ΣΧΟΛΙΑ (224)

ΔΕΔΟΜΕΝΑ !!!

Έξι ( 6 ) διεθνή γραμμάτια του αμερικανικού ταμείου, ονομαστικής αξίας, εκάστου, εκατό δισεκατομμυρίων δολαρίων (100.000.000.000), λήξεως το μήνα Αύγουστο του έτους 2014🤔6χ100=600δις$ έχουν κατατεθεί σε λογαριασμό καταπιστεύματος και φυλάσσονται προς πίστωση και χορηγία της Ελληνικής Δημοκρατίας με την 67650/2013 δικαστική απόφαση🕵️‍♂️ το 2015 ,2016 ,και το 2017 τα πιστωτικα εσοδα ξεφευγουν με 532, 563, 552 δις ευρώ στα ΦΕΚ 166α/2015,234α/2016 και 196α/2017🤔το $ έχει διακύμανση 1,06 με 1,15 αυτό το διάστημα🕵️‍♂️ 600,000,000,000🤔 ζητήθηκε από το Ελεγκτικό Συνέδριο αναλυτική κατάσταση των φορέων που συµµετέχουν στο «κοινό κεφάλαιο» και εποµένως στο βραχυπρόθεσµο δανεισµό, αλλά µε την 1648/13-09-2016 απαντητική του επιστολή ο Ο∆∆ΗΧ⬅️ δεν παρείχε επαρκή πληροφόρηση.🤔ΜΕΤΑ από αυτό 2πλασιάστικαν οι μισθοί στον ΟΔΔΗΧ⬅️ Τον Μα`ι`ο του 2016 ο Σωρρας δινει ΕΝΤΟΛΗ πληρωμής εξοφλησης ολων των χρεών των ΕΛΛΗΝΩΝ η οποία μεταβιβάστηκε στην Γενικη γραμματεια εσόδων🕵️‍♂️ΜΕΤΑ από λίγες μερες καταργουν την Γενικη γραμματεια εσόδων ΦΕΚ !!!!: Ν.4389/2016 Σύσταση της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων ΑΑΔΕ 🤔

Τοσο

Τοσο όμορφη αλλα τοσο βλαμμένη. Κρίμα...

Ο πεινασμενος καρβελια ονειρευετε

Ο καθενας με τον πονο του εδω μεσα

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΛΕΞΗΣ

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΤΟ 1% ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ . ΑΠΟ ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ? ΤΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΧΕΙΣ Ή ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ?

Αχιλλεας Παντοκρατορ

για μενα ειναι η τέλεια γυναικα, ομορφη και iq μηδεν. Το ονειρο καθε άντρα !

είμαι ο νέος σας Σωτήρας...

είμαι ο νέος σας Σωτήρας...αιτούμε από έξη εκατομμύρια έλληνες φορολογούμενους 29,99 ευρώ έκαστος για να τους πώς για την dark pool με τα 657 τρισεκατομμύρια της buyside technology πλατφόρμας που έχω σχέση εδώ και 47 χρόνια και τους διαβεβαιώνω ότι η επίλυση του πενιχρού χρέους της Ελλάδως των 300 δισεκατομμυρίων για μένα είναι λιγότερο και από τρείς ώρες δουλειάς...δέχομαι bitcoin, paypal, όλες της κάρτες, paysafe και τραπεζικό έμβρασμα...αν αυτός ο κύριος που δεν έχει να πληρώσει ούτε κουλούρι και έσωσε την Ελλάδα, τότε εγώ που έχω τυρόπιτα σκέφτομαι να σώσω και την Ελβετία...

κουκουρουκου

καλα ρε παιδια, το φαγατε το κοριτσι, στο κατω κατω ειναι λιγο χαζο αλλα δε νομιζω να βλαψει κανεναν η τον εαυτο της. ξερετε ποσα τετοια ατομα νεαρης ηλικιας στην Αμερικη φτανουν σε τετοιο σημειο προσηλυτισμου και αποβλακωσης που αυτοκτονουν ομαδικα; τουτο εδω ειναι προβατο το καυμενο, αφηστε το να χαρει τ'ονειρο της. το θεμα ομως δεν ειν'αυτο. ειναι γιατι ασχολουμαστε με τον γυφτουλα τοσο καιρο σε τετοια κρισιμη περιοδο. τι γινεται ρε με σας τους δημοσιογραφους τελως παντων; θα μας πειτε καμμια φορα την αληθεια επιτελους;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; εχετε γινει τοσο "επιστημονες" που βγαινετε στα καναλια και μιλατε για μακεδονιες, για ολοκληρη ιστορια χιλιαδων χρονων(τοσο μορφωμενοι λεμε ειστε) και δεν μπορειτε να δειτε τι μπακαλοχαρτα μας κουναει ο κοντοπιθαρος κεφτες που κοροιδευει τον κοσμακη; ρε πλακα μας κανετε τωρα;;; για "βαλιδα εκτονωσης" τον εχετε;

ΘΕΕ ΜΟΥ....

Δεν μας σωνει πλεον τιποτα!!!

Καλά, καλά το ξέρουμε το κόλπο...

Πως η τράπεζες δίνουν προμήθεια στους ανθρώπους που θα φέρουν Δάνεια (άρα έσοδα), έτσι και το αυτό! Προφανώς θα είπε, έχεις τόση προμήθεια από όσους θα γράφονται από εδώ και στο εξής! Ξέρει η κοπέλα πως έχει το θέμα, χαζή δεν πιστεύω να είναι, απλά λέει τα ίδια μπας και τσιμπήσουν επιπλέον πελατάκια!

Κοπελιά, βρες ένα τοίχο

Κοπελιά, βρες ένα τοίχο να χτυπήσεις το κεφάλι σου, μπας και λειτουργήσει ότι ελάχιστο έχει μέσα. Και που είσαι οι χάρες στην Ελλάδα τέλειωσαν, τώρα μόνο κλωτσιές στις αμοιβάδες και καμία λύπηση για κανέναν βλαμμένο

Ψώρας

Δύο πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

ΝΙΚΟΣ Α

Ο καθενας βλεπει αυτο που ονειρευεται για τον εαυτο του σε τουτο δω το site. Αλλος που απουσιαζει παντελως το σεξ απο την ζωη του βλεπει καποια "γκομενα". Καποιος αλλος που εχει σιχαθει την λαμογια και την πατριδοκαπηλια στην χωρα βλεπει απλα μια απατεωνισσα. Και αλλος απλα καποια ανοητη που εχει αποβλακωθει απο τα παραληρηματα του Σωρρα.

Από την Ουρανία χίλιες φορές αυτή

Την βάζεις στο αθόρυβο και είναι εντάξει, με το άλλο το παχύδερμο πρέπει να κλείσεις τον υπολογιστή (μη σου πω και να τον απολυμάνεις)

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης