Λακωνία: Αλλοδαποί διέρρηξαν 14 σπίτια και καταστήματα

Λακωνία: Αλλοδαποί διέρρηξαν 14 σπίτια και καταστήματα

Οι δράστες είναι δύο Αλβανοί  31 και 43 ετών

silipsi5
Όσο προχωράει η έρευνα των αστυνομικών του τμήματος Αρεόπολης, τόσο έρχονται στο φως νέες κλοπές από την δράση του αλβανικού «ντουέτου» που συνελήφθη την προηγούμενη Τρίτη στην κοινότητα Κότρωνα, μετά την διάρρηξη σε ένα σπίτι στο οποίο δεν βρήκαν κάτι για να κλέψουν.

Ήδη εξιχνιάστηκαν άλλες έξι κλοπές που φέρονται να διέπραξαν οι δύο αλλοδαποί, ένας 31χρονος και ο 43χρονος συνεργός του οι οποίοι κατηγορήθηκαν εξ αρχής για δύο κλοπές σε σπίτια και δύο σε καταστήματα, καθώς δύο απόπειρες κλοπής σε σπίτια και μία σε κατάστημα στον Γερολιμένα, τους Άνω Μπουλαριούς, τη Λάγια και το Πόρτο Κάγιο, απ’ όπου άρπαξαν συνολικά 214 ευρώ, αλκοολούχα ποτά και άλλα αντικείμενα.

Οι νέες υποθέσεις αφορούν το διάστημα από τις 20 Σεπτεμβρίου του 2014 ως τις 10 Απριλίου φέτος και είναι πέντε διαρρήξεις και μία απόπειρα σε καταστήματα και σπίτια στο Γύθειο, την Αρεόπολη και την κοινότητα Νύφι της Ανατολικής Μάνης, απ’ όπου είχαν κλέψει χρήματα, μια ηλεκτρονική συσκευή και άλλα αντικείμενα. Σε βάρος τους σχηματίστηκε συμπληρωματική δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γυθείου, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να διαλευκανθεί πλήρως η δράση τους.

*** Διέρρηξε ένα διαμέρισμα έκτου ορόφου σε πολυκατοικία στο κέντρο του Ηρακλείου, αλλά έγινε αντιληπτός από τους ενοίκους και το έβαλε στα πόδια ένας 22χρονος Αλβανός που είχε απασχολήσει και άλλες φορές τις αρχές με διαρρήξεις. Όμως, εγκλωβίστηκε έναν όροφο πιο κάτω, όπου τον εντόπισαν οι άνδρες της Άμεσης Δράσης και του φόρεσαν χειροπέδες. Ο νεαρός διαρρήκτης ανακρίνεται στην Ασφάλεια, ενώ ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ηρακλείου του άσκησε ήδη δίωξη για απόπειρα κλοπής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης