Βίντεο: Δεν μπορώ να πάω στον τάφο του παιδιού μου, μου επιτέθηκε ο παπάς, λέει η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη

Βίντεο: Δεν μπορώ να πάω στον τάφο του παιδιού μου, μου επιτέθηκε ο παπάς, λέει η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη

«Γυρνούσε γύρω από το σπίτι μας συνέχεια, στο ψιλικατζίδικο, στο φούρνο, το παρακολουθούσε το παιδί. Είναι σατανάς και δεν ξέρω αν είχε και άλλες» είπε η μητέρα

mana
«Δεν αντέχω να βλέπω τον φονιά του παιδιού μου μπροστά μου, που του στέρησε τη ζωή του χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος, που άπλωσε τα χέρια του πάνω σ αυτό το παιδί. Δεν έχει καμία δικαιολογία», δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες η μητέρα της αδικοχαμένης Δώρας Ζέμπερη η οποία βρέθηκε σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο όπου βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα η δίκη για την υπόθεση της δολοφονίας της 32χρονης εφοριακού.

Συγκλονισμένη και εμφανώς αγανακτισμένη ζητά να αποδοθεί δικαιοσύνη για τον χαμό του παιδιού της και να τιμωρηθεί 59χρονος Μανώλης Σοροπίδης. Παράλληλα επανάλαβε πολλές φορές πως θέλει να μάθει για ποιο λόγο ο 59χρονος αφαίρεσε τη ζωή του παιδιού της.

«Αυτό το κάθαρμα που κάθετε πίσω μου θέλω να μου πει γιατί άπλωσε τα χέρια του πάνω του. Έμενε 300 μέτρα από το σπίτι και παρακολουθούσε το παιδί μου», ανέφερε σήμερα στη κατάθεση της για να προσθέσει λίγο αργότερα: «Ότι είχα και δεν είχα ήταν αυτό το παιδί. Να μου πει γιατί; Να μου πει έναν λόγο. Γιατί τόσο μίσος; Δεν είναι άνθρωπος αυτός. Είναι ανθρωπόμορφο τέρας. Θέλω να τον πιάσω και να τον σκοτώσω όπως σκότωσε το παιδί μου».

Μίλωντας και πάλι αργότερα στις τηλεοπτικές κάμερες η Γεωργία Ανδριέλου τόνισε ότι: «αν δεν μαρτυρήσει θα τον κάνουμε εμείς να μαρτυρήσει. Αν υπάρχει άλλος ας τον πει αν δεν τον πει όμως δεν τον πιστευω. Να τους καταμαρτυρήσει όλους αυτούς που λέει».

«Γυρνούσε γύρω από το σπίτι μας συνέχεια, στο ψιλικατζίδικο, στο φούρνο, το παρακολουθούσε το παιδί. Είναι σατανάς και δεν ξέρω αν είχε και άλλες» είπε η μητέρα και προσέθεσε: «Δέχτηκα επίθεση στο νεκροταφείο. Δεν μπορώ να πάω στον τάφο του παιδιού μου, μου όρμηξε ο παπάς και με χτύπησε».




Δηλώσεις μητέρας

Με τη σειρά του, ο πατέρας τη Δώρας είπε ότι έχει εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη, όμως τόνισε πως: «μας έχει καταστρέψει την οικογένειά μας» και για το παιδί του συμπλήρωσε: «δεχόταν απειλές, της είχα πει να φύγει από τη υπηρεσία της». Για τον άνθρωπο που σκότωσε τη Δώρα είπε: «είναι επαγγελματίας δολοφόνος».

Βίντεο 3
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης