Πάφος: Μπήκε στο αεροδρόμιο από το συρματόπλεγμα λόγω... GPS και συνελήφθη

Πάφος: Μπήκε στο αεροδρόμιο από το συρματόπλεγμα λόγω... GPS και συνελήφθη

Ξεκίνησε για την Ουκρανία και βρέθηκε στο κελί ο 46χρονος τουρίστας - Η οικογένεια του πήρε την προγραμματισμένη πτήση και αναχώρησε, αφήνοντας τον στη Κύπρο

pafos-airport
Ξεκίνησε για την Ουκρανία και βρέθηκε στο κελί 46χρονος Ουκρανός, ο οποίος συνελήφθη γιατί μπήκε στο αεροδρόμιο πηδώντας το συρματόπλεγμα.

Ο 46χρονος πήγε χθες στο αεροδρόμιο Πάφου με τη σύζυγο και τα δύο παιδιά τους για να ταξιδέψουν για τη χώρα τους. Άφησε την οικογένεια του στην αίθουσα αναχωρήσεων και ο ίδιος πήγε να παραδώσει το αυτοκίνητο που είχε ενοικιάσει.

Μετά την παράδοση του αυτοκινήτου αποφάσισε να πάει στην αίθουσα αναχωρήσεων με τα πόδια, χρησιμοποιώντας το GPS του κινητού του τηλεφώνου.

Ωστόσο το GPS δείχνει πάντα την πιο κοντινή διαδρομή και έτσι τον οδήγησε έξω από τα συρματοπλέγματα του αεροδρομίου δίπλα από τον δίαυλο.

Κλείσιμο
Αντί να βρει την είσοδο, πήδηξε το συρματόπλεγμα και προχωρούσε αμέριιμνος στον δίαυλο, μέχρι τη στιγμή που εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η οικογένεια του πήρε την προγραμματισμένη πτήση και αναχώρησε, αφήνοντας τον στη Κύπρο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης