Σπάρτη: Ξάφρισαν τουρίστες σε αρχαιολογικό χώρο

Σπάρτη: Ξάφρισαν τουρίστες σε αρχαιολογικό χώρο

Oι δράστες διέρρηξαν το αυτοκίνητο προκαλώντας του ζημιές, άρπαξαν από το εσωτερικό του τρεις τσάντες μέσα στις οποίες είχαν χρήματα και προσωπικά τους αντικείμενα και διέφυγαν τρέχοντας προς έναν καταυλισμό τσιγγάνων

spa03-main
Μετάνιωσε για την απόφασή του να επισκεφθεί τον αρχαιολογικό χώρο του Ιερού Ορθίας Αρτέμιδος στην Σπάρτη, ένα ζευγάρι Πολωνών τουριστών που έφτασαν εκεί το μεσημέρι της Δευτέρας με νοικιασμένο αυτοκίνητο. Όση ώρα εκείνοι θαύμαζαν τα αρχαία, τρεις άγνωστοι παραβίαζαν το όχημα!

Όπως δήλωσαν στην τοπική Αστυνομία οι Πολωνοί, οι δράστες διέρρηξαν το αυτοκίνητο προκαλώντας του ζημιές, άρπαξαν από το εσωτερικό του τρεις τσάντες μέσα στις οποίες είχαν χρήματα και προσωπικά τους αντικείμενα και διέφυγαν τρέχοντας προς έναν καταυλισμό τσιγγάνων που βρίσκεται κοντά στον αρχαιολογικό χώρο! Οι έρευνες για τον εντοπισμό τους βρίσκονται σε εξέλιξη από την Ασφάλεια Σπάρτης.

*** Τσιγγάνος ήταν και ο δράστης δυο διαρρήξεων που είχαν γίνει το περασμένο Σάββατο και την Κυριακή σε σπίτια στην Σπάρτη, με λεία κοσμήματα ιδιαίτερα σημαντικής αξίας. Οι κλοπές εξιχνιάστηκαν ύστερα από έρευνες των αστυνομικών της Ασφαλείας, οι οποίες οδήγησαν στην ταυτοποίηση ενός 38χρονου. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, που περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς του και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης