Μύκονος: Έμιλι Ρατακόφσκι και Τζίτζι Χαντίντ κλέβουν την παράσταση στο Nammos

Μύκονος: Έμιλι Ρατακόφσκι και Τζίτζι Χαντίντ κλέβουν την παράσταση στο Nammos

Tα εγκαίνια του εμπορικού κέντρου «Nammos Village» πραγματοποιήθηκαν κανονικά με τα super models Έμιλι Ρατακόφσκι και Τζίτζι Χαντίντ να  λάμπουν

nammos_models_arthro
Παρά τα χθεσινά παρατράγουδα με την έφοδο των εφοριακών στο «Nammos» που είχε ως αποτέλεσμα το σφράγισμα του κεντρικού εστιατορίου της επιχείρησης, το λαμπερό «event» για τα εγκαίνια του εμπορικού κέντρου «Nammos Village» πραγματοποιήθηκαν κανονικά με τα super models Έμιλι Ρατακόφσκι και Τζίτζι Χαντίντ να κλέβουν την παράσταση εντυπωσιάζοντας τόσο τους προσκεκλημένους όσο και τα εκατομμύρια των followers με τις φωτογραφίες που ανέβασαν στο instagram.

H εκδήλωση θύμιζε υπερπαραγωγή Χόλιγουντ καθώς τα δύο μοντέλα εμφανίστηκαν μέσα σε πανάκριβα αυτοκίνητα με τους φωτογράφους να σπρώχνονται για να ένα φωτογραφικό καρέ.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν δημοσιογράφοι και bloggers από όλον τον πλανήτη, Ceo μερικών από των πιο σπουδαίων και ακριβών διεθνών οίκων μόδας, μπουτίκ των οποίων έχουν ανοίξει σε αυτόν τον μικρό μεν πολυτελές δε εμπορικό κέντρο στην παραλία Ψαρού της Μυκόνου.

Κερασάκι στην τούρτα η εμφάνιση του πρώην super model Κέιτ Μος σε ένα ανεπανάληπτο σοόυ βγαλμένο από τις πασαρέλες των '90s

Έμιλι Ρατακόφσκι στο Nammos
Κλείσιμο


Μύκονος


Sequence 011



mik1
mik2
mik3
mik_4_new
mik_5_new





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης