Αθώο το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα μετά τις κατηγορίες για τις απειλές κατά ΣΚΑΙ

Αθώο το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα μετά τις κατηγορίες για τις απειλές κατά ΣΚΑΙ

Στα δικαστήρια κατά τη διάρκεια της δίκης του 39χρονου είχαν συγκεντρωθεί αρκετοί υποστηρικτές του

roubbbb
Στην αθώωση του 39χρονου ηγετικού στελέχους του Ρουβίκωνα , ο οποίος είχε συλληφθεί και κατηγορηθεί για τις απειλές που εκτόξευσε μέσω Facebook, προχώρησε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας. Αντίθετα, ο εισαγγελέας του δικαστηρίου ζητήσει να κηρυχτεί ένοχος ο κατηγορούμενος.

Το δικαστήριο ωστώσο προχώρησε στην αθώωση του κατηγορουμένους κρίνοντας πως δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις για την εφαρμογή της νομοθετικής διάταξης βάσει της οποίας του ασκήθηκαν η δίωξη

Ειδικότερα, σε βάρος του 39χρονου είχε ασκηθεί δίωξη για διέγερση σε διάπραξη αδικήματος μετά τις απειλές του μέσω Facebook για κάψιμο του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ. Μετά την απαγγελία των κατηγοριών ο 39χρονος παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο να δικαστεί , το οποίο και τον έκρινε αθώο.

Το στέλεχος του Ρουβίκωνα είχε γράψει τα ξημερώματά της περασμένης Παρασκευής σε ανάρτησή του στο Facebook: «Τον ΣΚΑΙ θα τον κάψουμε. Σήμερα αύριο σε δέκα χρόνια δεν ξέρω.. Αλλά θα τον κάψουμε. Και θα χορεύουμε σαν ινδιάνοι γύρω από τα αποκαΐδια του».

Μάλιστα, οι απειλές του 39χρονου κατά του τηλεοπτικού σταθμού προκάλεσαν την παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Αθηνών Ηλία Ζαγοραίου, ο οποίος διέταξε προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση.

Να σημειωθεί πως στα δικαστήρια κατά τη διάρκεια της δίκης του 39χρονου είχαν συγκεντρωθεί αρκετοί υποστηρικτές του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης