«Φτερωτός Μαραντόνα»: Αυτό είναι το σημείωμα που άφησε στην ΕΛΑΣ ο δολοφόνος του Ζαφειρόπουλου

«Φτερωτός Μαραντόνα»: Αυτό είναι το σημείωμα που άφησε στην ΕΛΑΣ ο δολοφόνος του Ζαφειρόπουλου

Πλούσια  η δράση του Αλβανού - Πριν από 12 ημέρες είχε  ληστέψει  και τράπεζα στη Μεσσήνη με λεία  2.700 ευρώ

fterwtos_maradona_arthro
Πλούσια φαίνεται ότι ήταν  η δράση του  Αλβανού, ο οποίος συμμετείχε στη ληστεία  του κοσμηματοπωλείου στου Ζωγράφου την Τετάρτη, όπου άφησε  και το σημείωμα  που παραδεχόταν την εμπλοκή του και στη δολοφονία Ζαφειρόπουλου.

Ειδικότερα, το σημείωμα προς την ΕΛΑΣ  έγραφε:

Στην υπόθεση του κυρίου Ζαφειρόπουλου είμαστε και οι δύο θύματα. Αυτό σας το γράφω, επειδή ξέρω να παίρνω την ευθύνη μου. Αν σε περίπτωση γνώριζα ότι θα γίνονταν έτσι όπως έγινε, δεν τον ήξερα, μου την έφερε. Ναι, κάνω ληστείες, αλλά δεν είμαι εκτελεστής. Δεν παίρνω μέρος σε τέτοια πράγματα», ανέφερε ο δολοφόνος υπογράφοντας ως... «Φτερωτός Μαραντόνα»

Υπενθυμίζεται ότι μετά τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου είχε συλληφθεί ο ένας από τους δύο δράστες, ενώ αυτό που ήταν για τον δεύτερο ήταν, ότι είχε διαφύγει στην Αλβανία. Όπως αποδεικνύει η υπόθεση, φαίνεται ότι ο Αλβανός επέστρεψε και το δήλωσε με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο.

Σήμερα  ωστόσο αποκαλύφθηκε, ότι  ο Αλβανός, αυτοαποκαλούμενος στο σημείωμα ως «Φτερωτός  Μαραντόνα», εκτός από τη ληστεία στο κοσμηματοπωλείο, πριν από 12 ημέρες είχε ληστέψει υποκατάστημα της Alpha Bank στη Μεσσήνη, αρπάζοντας  το ποσό  των 2.700 ευρώ.

Ο Αλβανός  είχε μπει στην Alpha Bank στις 8.35΄ το πρωί στις 18 Ιουνίου, πήγε στο ταμείο, έβγαλε από το σακίδιο που είχε στον ώμο του ένα όπλο και ακινητοποίησε τον υπάλληλο. Άρπαξε 2.700 ευρώ και διέφυγε μέσα σε πέντε λεπτά πεζός, όπως φαίνεται στο υλικό από τις κάμερες ασφαλείας παρακείμενων καταστημάτων.

Όμως, φαίνεται ότι διέφυγε πιθανότατα με την βοήθεια συνεργού του που τον περίμενε σε αυτοκίνητο. το οποίο βρέθηκε μιάμισι ώρα αργότερα να καίγεται σε έναν αγροτικό δρόμο κοντά στην παλιά εθνική οδό προς Αθήνα, έξω από το χωριό Δόριζα της Αρκαδίας και οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι είχε κλαπεί στις 26 Απριλίου από τις εγκαταστάσεις μιας εταιρείας με έδρα το Ρέθυμνο.


Κλείσιμο
Κλέφτης φτερωτός Μαραντόνα


fterwtos_maradona_mesa
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης