Βίντεο: Έντονες αποδοκιμασίες κατά Αχτσιόγλου και Μπουτάρη στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης

Βίντεο: Έντονες αποδοκιμασίες κατά Αχτσιόγλου και Μπουτάρη στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης

Διαδηλωτές υποδέχθηκαν με σφυρίχτρες και ελληνικές σημαίες την υπουργό Εργασίας που θα μιλούσε σε εκδήλωση αλλά και τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης -Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις

sfyrizw
Με έντονες αποδοκιμασίες υποδέχθηκαν διαδηλωτές την υπουργό Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, αλλά και τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, έξω από το δημαρχείο της Θεσσαλονίκης.

Οι συγκεντρωμένοι, περίπου 30 άτομα, πραγματοποίησαν διαμαρτυρία για τη συμφωνία των Πρεσπών, με αφορμή εκδήλωση της εφημερίδας "Εποχή", με ομιλήτρια την υπουργό Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, που έφτασε στο δημαρχείο περίπου στις 6.30 μ.μ.

Όπως αναφέρει το thestival.gr, που δημοσιεύει σχετικές φωτογραφίες και βίντεο, οι διαδηλωτές κρατούν ελληνικές σημαίες και φωνάζουν συνθήματα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Αποδέκτες των συνθημάτων είναι πολιτικοί, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, αλλά και όσοι προσέρχονται να παρακολουθήσουν την εκδήλωση.

Στη συγκέντρωση μετέχουν και μέλη του κινήματος «Σφυρίζω», κρατώντας σφυρίχτρες.

Πάντως, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν αναπτυχθεί στο σημείο και δεν επιτρέπουν στους διαδηλωτές να προσεγγίσουν το δημαρχείο.
Κλείσιμο




Ένταση έξω από εκδήλωση με ομιλήτρια την Ε. Αχτσιόγλου

sfyrizw3



sfyrizw1
sfyrizw2
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης