Καβάλα: Πλήρωσε 15.000 ευρώ για φορτηγό που δεν είδε ποτέ

Από τις έρευνες των αστυνομικών, προέκυψε ότι ο τραπεζικός λογαριασμός ήταν στο όνομα ενός 63χρονου που έχει απασχολήσει επανειλημμένα τις αρχές για απάτες στο παρελθόν

Απατεώνας και μάλιστα με πλούσιο παρελθόν ήταν αυτός που ανήρτησε αγγελία για την πώληση ενός Ι.Χ. φορτηγού σε ιστοσελίδα αγοραπωλησιών και κατάφερε να... “ξεζουμίσει” οικονομικά μια 34χρονη γυναίκα από την Καβάλα, η οποία εκδήλωσε ενδιαφέρον για την αγορά του οχήματος!

Η 34χρονη επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον υποτιθέμενο πωλητή τον περασμένο Φεβρουάριο και εκείνος την έπεισε να καταθέσει 15.280 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό του για την αγορά του φορτηγού. Όμως, στη συνέχεια ζήτησε και άλλα 5.000 ευρώ, κάνοντας τη γυναίκα να υποψιαστεί ότι την εξαπατούσε. Όταν, μάλιστα, διέκοψε κάθε επικοινωνία μαζί της, τον κατήγγειλε στην Ασφάλεια Καβάλας.

Από τις έρευνες των αστυνομικών, προέκυψε ότι ο τραπεζικός λογαριασμός ήταν στο όνομα ενός 63χρονου που έχει απασχολήσει επανειλημμένα τις αρχές για απάτες στο παρελθόν. Έτσι, σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη μέσω διαδικτύου σε βάρος του και υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας. Η έρευνα συνεχίζεται, για να πάρει πίσω τα χρήματά της η 34χρονη και για να εξακριβωθεί αν ο δράστης έχει εξαπατήσει και άλλα ανυποψίαστα θύματα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr