Η 10η και προτελευταία τοιχογραφία του φετινού ArtWalk 3 ολοκληρώθηκε.
Όπως μπορεί κανείς να δει στην παρακάτω φωτογραφία, το γκράφιτι κάνει ιδιαίτερη μνεία στον μεγάλο Έλληνα ηθοποιό Θανάση Βέγγο, σχεδόν επτά χρόνια μετά τον θάνατο του.
Το έργο με τίτλο "Πάλι στον πόλεμο Θανάση;" από τους politicalstencil.com δημιουργήθηκε σε τοίχο της Λεωφόρου Γούναρη στην Πάτρα, με την χορηγία της Κινηματογραφικής Λέσχης Πατρών.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.