Η 10η και προτελευταία τοιχογραφία του φετινού ArtWalk 3 ολοκληρώθηκε.
Όπως μπορεί κανείς να δει στην παρακάτω φωτογραφία, το γκράφιτι κάνει ιδιαίτερη μνεία στον μεγάλο Έλληνα ηθοποιό Θανάση Βέγγο, σχεδόν επτά χρόνια μετά τον θάνατο του.
Το έργο με τίτλο "Πάλι στον πόλεμο Θανάση;" από τους politicalstencil.com δημιουργήθηκε σε τοίχο της Λεωφόρου Γούναρη στην Πάτρα, με την χορηγία της Κινηματογραφικής Λέσχης Πατρών.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.