Αίγιο: Άγριο ξύλο σε φύλακα από ληστές χρηματοκιβωτίων

Αίγιο: Άγριο ξύλο σε φύλακα από ληστές χρηματοκιβωτίων

Η ληστεία έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν επτά κακοποιοί εισέβαλαν σπάζοντας την κεντρική πόρτα των εγκαταστάσεων του βιολογικού καθαρισμού της Δημοτικής Επιχείρησης Υδρευσης και Αποχέτευσης Αιγιάλειας

astuynomia01__1_
Οργανωμένη και πολυμελής σπείρα κουκουλοφόρων κακοποιών εισέβαλε στις εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού της Δημοτικής Επιχείρησης Υδρευσης και Αποχέτευσης Αιγιάλειας, ξυλοκόπησε ανελέητα τον φύλακα και έφυγε με το χρηματοκιβώτιο!

Η ληστεία έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου στις εγκαταστάσεις στη Μυρτιά Αιγίου, όπου εισέβαλαν επτά κακοποιοί σπάζοντας την κεντρική πόρτα. Αμέσως, επιτέθηκαν στον άτυχο φύλακα που χτυπήθηκε με γροθιές στο πρόσωπο και υπέστη ελαφρά διάσειση και τραυματισμό στο μάτι. Στη συνέχεια, «σήκωσαν» το χρηματοκιβώτιο που είχε μέσα 10.000 ευρώ από εισπράξεις λογαριασμών και εξοπλισμό αξίας περίπου 5.000 ευρώ.

Οι δράστες επιχείρησαν να ξηλώσουν και το μηχάνημα καταγραφής από τις κάμερες που εποπτεύον τον χώρο, αλλά δεν τα κατάφεραν ευτυχώς και έσπευσαν να εξαφανιστούν. Το οπτικό υλικό έχει παραδοθεί στους αστυνομικούς της Ασφαλείας Αιγιάλειας που διενεργούν προανάκριση και αναζητούν τους ληστές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης