Αίγιο: Άγριο ξύλο σε φύλακα από ληστές χρηματοκιβωτίων
Η ληστεία έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν επτά κακοποιοί εισέβαλαν σπάζοντας την κεντρική πόρτα των εγκαταστάσεων του βιολογικού καθαρισμού της Δημοτικής Επιχείρησης Υδρευσης και Αποχέτευσης Αιγιάλειας
Οργανωμένη και πολυμελής σπείρα κουκουλοφόρων κακοποιών εισέβαλε στις εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού της Δημοτικής Επιχείρησης Υδρευσης και Αποχέτευσης Αιγιάλειας, ξυλοκόπησε ανελέητα τον φύλακα και έφυγε με το χρηματοκιβώτιο!
Η ληστεία έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου στις εγκαταστάσεις στη Μυρτιά Αιγίου, όπου εισέβαλαν επτά κακοποιοί σπάζοντας την κεντρική πόρτα. Αμέσως, επιτέθηκαν στον άτυχο φύλακα που χτυπήθηκε με γροθιές στο πρόσωπο και υπέστη ελαφρά διάσειση και τραυματισμό στο μάτι. Στη συνέχεια, «σήκωσαν» το χρηματοκιβώτιο που είχε μέσα 10.000 ευρώ από εισπράξεις λογαριασμών και εξοπλισμό αξίας περίπου 5.000 ευρώ.
Οι δράστες επιχείρησαν να ξηλώσουν και το μηχάνημα καταγραφής από τις κάμερες που εποπτεύον τον χώρο, αλλά δεν τα κατάφεραν ευτυχώς και έσπευσαν να εξαφανιστούν. Το οπτικό υλικό έχει παραδοθεί στους αστυνομικούς της Ασφαλείας Αιγιάλειας που διενεργούν προανάκριση και αναζητούν τους ληστές.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.