Την απόφαση να αλλάξει σελίδα στην προσωπική του ζωή πήρε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης ο οποίος στα 78 του χρόνια υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τη σύντροφό του από τη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Thessnews ο Γιάννης Μπουτάρης αναγκάζεται και να μετακομίσει αφού πλέον θα ζει μαζί με την Μαρία, όπως είναι το όνομα της συντρόφου του, και τα παιδιά της σε διαμέρισμα 170 τετραγωνικών μέτρων στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας.
Προσθέτει δε ότι το διαμέρισμα ανήκει σε Σκοπιανό επιχειρηματία ο οποίος φαίνεται να είναι συνέταιρος του Σκοπιανού πρωθυπουργού Ζάεφ.
Με επενδύσεις σε πλοία, υποδομές, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τεχνολογίες χαμηλών εκπομπών, η MINOAN LINES ενισχύει τη στρατηγική της κατεύθυνση προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.