Σώρρας στον ανακριτή: Έχω τα 600 δισ. αλλά το σύστημα θεωρεί τα «εργαλεία μου άχρηστα»

swrras_arthro

Στο υπόμνημά του υποστηρίζει  ότι δεν πρέπει να προφυλακιστεί, διότι δεν είναι ύποπτος φυγής, ενώ για το χρονικό διάστημα  που καταζητούνταν τονίζει πως δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς γιατί υπήρχε σε βάρος του σχέδιο δολοφονίας!

Επέμεινε ο Αρτέμης Σώρρας ακόμη και ενώπιον του ανακριτή ότι διαθέτει τα 600 δισ. δολάρια για να σώσει την Ελλάδα από τα χρέη της! Αυτό τουλάχιστον αναφέρει στο υπόμνημα που κατέθεσε χθες, στις ανακριτικές αρχές, χωρίς όμως να καταφέρει να πείσει για τις προθέσεις του, καθώς αμέσως μετά την απολογία του ανακριτής και εισαγγελέας τον έκριναν προφυλακιστέο.

Ο πρόεδρος της «Ελλήνων Συνέλευσις», που αντιμετωπίζει σειρά κακουργηματικών αλλά και πλημμέληματικών κατηγοριών, στο υπόμνημά του κάνει λόγο για πολιτική δίωξη σε βάρος του, επαναλαμβάνοντας την αρχική του θέση ότι δηλαδή είναι κάτοχος των χρημάτων τα οποία μπορούν να ... σώσουν την Ελλάδα από τη δημοσιονομική κρίση!

«Είχα και έχω στερεά την πεποίθηση για τα χρηματοοικονομικά μου εργαλεία, που είναι κυρίαρχη βούλησή μου να βοηθήσω την Ελλάδα και τους απανταχού Έλληνες», αναφέρει χαρακτηριστικά στο υπόμνημά του, αρνούμενος όλες τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ως «αόριστες»! Μάλιστα, υποστηρίζει ότι η εξάπλωση του πολιτικού φορέα που ίδρυσε τρομοκράτησε «το παρόν πολιτικό σύστημα» ενώ καταγγέλλει σχέδιο δολοφονίας του!

Αναφέρει, μεταξύ άλλων, στο υπόμνημά του: «Όταν ο πολιτικός φορέας (σ.σ η Ελλήνων Συνέλευσις) άρχισε να ενδυναμώνεται στην λαϊκή βάση και όταν ανοίχθησαν περισσότερα από 200 γραφεία σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό, το παρόν πολιτικό σύστημα τρομοκρατήθηκε και θέλησε, μη συλλαμβάνοντας ούτε έναν κουκουλοφόρο, τέτοιοι παρακρατικοί μας επετίθοντο, είτε με καταστροφές και πυρπολήσεις των γραφείων του πολιτικού μας φορέα, είτε με απόπειρες δολοφονίας μου, είτε με εκφοβισμό των μελών μας, είτε αλλά κυρίως με την άσκηση διώξεως εναντίον μου, με αναπόδεικτες και έωλες και αβάσιμες και αναληθείς κατηγορίες να με εξοντώσει, να με φιμώσει και να με αναγκάσει να αρνηθώ τα αυταπόδεικτα οικονομικά μου εργαλεία...».

Σε άλλο σημείο του υπομνήματος του ο Αρτ, Σώρρας υποστηρίζει: «Είμαι πλήρης, αποκλειστικός, διαφιλονίκητος νόμιμος κύριος, νομέας, κάτοχος και κομιστής είκοσι οκτώ (28) κοινών ανωνύμων μετοχών (εκ των 280.000) της ανωνύμου εταιρείας με την επωνυμία «ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ Α.Ε.» συγχωνευθείσης δι' απορροφήσεως από την ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.» ονομαστικής αξίας εκάστης εκατόν είκοσι πέντε (125) χρυσών γαλλικών φράγκων, οι οποίες λόγω της ακυρώσεώς τους έχουν χαρακτήρα αξιογράφου – χρεογράφου - χρεωστικού ομολόγου και η αξία τους έχει εκτιμηθεί σήμερα στο ποσόν των 678.647.978.985 δις ευρώ η κάθε μία».

Ο προφυλακισμένος πλέον πρόεδρος της «Ελλήνων Συνέλευσις», υποστηρίζει ακόμη πως έχει ενημερώσει όλους τους εθνικούς φορείς για την πρότασή του να σώσει την Ελλάδα από το χρέος της, προσκομίζοντας τους μάλιστα και τα σχετικά, αποδεικτικά, κατά τον ίδιο έγγραφα. Αναφέρει χαρακτηριστικά: «Στις 28-9-2012 κατέθεσα πρόταση χρηματοδότησης της Ελλάδος για το ποσό των Εξακοσίων Δισεκατομμυρίων (600.000.000.000) Δολλαρίων ΗΠΑ, θέτοντας ως αντασφάλεια χρεόγραφα-διεθνείς συναλλαγματικές (International Bills of Exchange- IBOE) του US Treasury. Για την πρότασή μου αυτή ενημέρωσα όλους τους σχετικούς εθνικούς φορείς καθώς και τους λειτουργούς του ΔΝΤ, ΕΕ και ΕΚΤ (ΤΡΟΪΚΑ) καθώς και την Κυβέρνηση των ΗΠΑ και όλα τα αρμόδια τμήματα. Την πρότασή μου συνόδευαν όλα τα απαραίτητα συνοδευτικά και υποστηρικτικά έγγραφα με πλήρη σοβαρότητα και διαφάνεια και ειδικότερα προσαρτήθηκε και η πιστοποίηση της κατάθεσης σε κηδεμονευόμενο λογαριασμό υπέρ της Ελληνικής Δημοκρατίας».

Όπως υπογραμμίζει οι αρμόδιοι θεσμικοί παράγοντες είχαν πλήρη ενημέρωση σχετικά με την πρότασή του για την Ελλάδα και είχαν «νομική υποχρέωση» να ερευνήσουν τη βασιμότητα των ισχυρισμών του. «Εάν υπήρχε ο,τιδήποτε επιλήψιμο, ή οποιαδήποτε παρανομία, έστω και η ελάχιστη, να αναφέρουν τούτο στην Δικαιοσύνη και μάλιστα εντός 48 ωρών και να ασκηθεί δίωξη από τότε, κατά του προσφέροντος αυτά Αρτέμη Σώρρα, δηλαδή εναντίον μου από του έτους 2012» λέει χαρακτηριστικά και σε άλλο σημείο του υπομνήματος του επισημαίνει: «Αυτό αποδεικνύει περίτρανα γιατί η Πατρίδα μας βρίσκεται στα χάλια που βρίσκεται και συνεχίζει με τέτοιους δημοσίους λειτουργούς και πολιτικούς στον ίδιο δρόμο».

Παγκόσμια νομοθεσία

Επικαλούμενος την ...παγκόσμια νομοθεσία ο Αρτ. Σώρρας υποστηρίζει στο υπόμνημά του ότι ο ίδιος έχει προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια για την πατρίδα του και το αίτημά του για τη διάσωση της Ελλάδος με τα 600 δισ. από τη στιγμή που δεν κρίθηκε επιλήψιμο ή παράνομο από κανένα θεσμικό φορέα, μπορεί και τώρα να υλοποιηθεί και τα χρήματα να αξιοποιηθούν «για να προχωρήσουμε σε μία αειφόρο αναπτυξιακή προοπτική».

«Το να θέλει το πολιτικό και τραπεζικό σύστημα, χωρίς να μου το έχουν πει επισήμως, τα άνω χρηματοοικονομικά μου εργαλεία να είναι άχρηστα, ανύπαρκτα, πλαστά, προϊόν απάτης κλπ., είναι άλλο πράγμα, και άλλο πράγμα το να κάνουν σοβαρό και επαγγελματικό έλεγχο για να διαπιστώσουν την ύπαρξη ή όχι» υπογραμμίζει ο Αρτ. Σώρρας καλώντας μάλιστα τον ανακριτή να παρασταθεί και να συντονίσει τη διαδικασία με ασφάλεια ώστε να πιστωθούν και να μεταφερθούν μέρος των χρημάτων στην Ελλάδα με στόχο την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας!

Σχέδιο δολοφονίας

Ο Αρτέμης Σώρρας, φτάνει στο σημείο να υποστηρίξει ενώπιον του ανακριτή, ότι δεν πρέπει να προφυλακιστεί, διότι δεν ύποπτος φυγής και έχει σταθερή διεύθυνση κατοικίας. Όσο για το διάστημα που καταζητούνταν για 16 μήνες από τις τις αρχές με ένταλμα σύλληψης, αναφέρει πως δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς γιατί υπήρχε σε βάρος του σχέδιο δολοφονίας!

Ενδεικτικά αναφέρει: «Η φυγοποινία μου έχει μοναδικό λόγο τον απολύτως βάσιμο φόβο δολοφονίας και εξοντώσεώς μου, αφού και στο παρελθόν αποτέλεσα στόχο δολοφονίας τουλάχιστον δύο φορές, η δε ύπαρξη σε μένα τέτοιων και τόσων περιουσιών με κάνουν να αποτελώ στόχο πολλών αντιθέτων συμφερόντων (πολιτικών και οικονομικών) που θέλουν την φυσική μου εξαφάνιση» αναφέρει σχετικά ο προφυλακσιμένος πρόεδρος της «Ελλήνων Συνέλευσις» και προσθέτει: «Η φυλάκισή μου ή έστω η κράτησή μου θα αποτελούσε, με δεδομένες τις συνθήκες κρατήσεως των φυλακών και τον συγχρωτισμό των εκεί κρατουμένων, τεράστιο, πραγματικό και όχι ιδεατό κίνδυνο για την φυσική μου ύπαρξη. Ουδέποτε ήθελα να φύγω από την Ελλάδα και ουδέποτε έφυγα μονίμως από την Ελλάδα».

ΣΧΟΛΙΑ (33)

IQ

Τεστ Radiqu έχετε κανει εσεις οι οπαδοί; Ειναι μια προσφορά του Σώρρα προς εσας, εντελώς δωρεάν, αφού θα πληρωθούν οταν πρέπει, απο το μυθικό πλούτο του

τζενη

δεν καταλαβαινω γιατι γινεται τετοιος ντορος με το αθρωπακι. τετοια ποσα που ακουγονται δεν εχουν ουτε οι πλουσιοτεροι ανθρωποι στον πλανητη, γιατι ασχολουμαστε με το νουμερο συνεχεια; κι αυτοι που τον ακολουθουν μα τι ατομα ειναι επιτελους; αυτοι οι ανθρωποι δεν πρεπει να ψηφιζουν λογω ηλιθιοτητας!

ΦΑΙΔΡΟΤΗΤΕΣ

Δεν μου λες βρε φασουλη, σαν γενεις κι εσυ πουλι, τι θα κανεις; Πως γελω. Θα πεταξη στα ψηλα, κι απο κει βρε μπουνταλα, τους Ρωμιους θα κουτσουλω (ΣΟΥΡΗΣ).

ποιοί ήσαν αυτοί που παρασύραν τον αφελή Σώρρα

Αφού διάβασε και εμπέδωσε καλά τον Λιακόπουλο , ο Αρτέμης, παρακολούθησε καπάκι και το διαδικτυακό σεμινάριο του baroufuckis και του μπογιόπουλου το 2012 στο τεκις τσάν (οικονομικό μπλόγκ) για το fiat money system - χωρίς αντίκρυσμα σε χρυσό. Έτσι έμαθε απο τον/τους "ειδικό/κούς" και κατάλαβε με το λιγοστό μυαλό του πώς "όποια κεντρική τράπεζα θέλει (μαζί και τα υποκαταστήματα της) παράγει δικό της άυλο χρήμα - δικτατορία των τραπεζιτών και των πολιτικών - σε σημείο σήμερα να έχουμε ένα τετράκις $ άυλο χρήμα να κινείται παγκόσμια όταν το ΑΕΠ όλων των χωρών μαζί είναι 67 τρίς"...Δεν κάθησε παραπάνω να ακούσει τη συνέχεια και τις ερωτήσεις στους ειδικούς ο Αρτεμάκης του έφτανε αυτό ( ένα τετράκις χρήμα άυλο-αέρα κοπανιστό - παράγουν όλοι αυτοί οι πονηροί ; άλλα 600 δίς εγώ !) .Κράτησε λοιπόν τις "οικονομικές σημειώσεις των ειδικών οικονομολόγων " μαζί και τις θεωρίες του ψυχοπαθή -μυθομανή Λιακόπουλου τις έδεσε αχταρμά όλ τουγκεδερ και έβγαλε το δικό του σωτήριο ελλάνιο fiat money απο τα "Ομόλογα της Τράπεζας Ανατολής" . Άν δεν εύρισκε σε αυτά τη λύση θα έλεγε πώς βρήκε χειρόγραφο του αλή πασά στον προπάππο του που τον καθιστουσε κύριο όλης της κρυμμένης ελλάνιας περιουσίας του που μόνο ο ίδιος γνωρίζει που κρύβεται ασφαλής (διακτινισμένη στόν Σείριο στο χρυσελεφάντινο παλάτι του Απόλλωνα - 600 δίς σημερινά ) .. Υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί υπαίτιοι στην κατάντια αλλά και τον άδικο κανιββαλισμό απο το αδηφάγο διαδικτυακό κοινό ,του αφελή φυγόποινου Αρτεμάκη; Μάλιστα κύριοι υπάρχουν: 1. Βαρουφάκης ο ιθύνων νούς : ( έκανε 6 μήνες (!) ...ΥΠΟΙΚ!!! και ίδρυσε και δικό του κόμμα την μέρα των γενεθλίων του παρακαλώ!) - 2. Μπογιόπουλος ( νο κόμεντς) - αμετανόητοι αριστεροί και οι δύο -και βέβαια ο μέγας μάγιστρος -μέτρ της παραπληροφόρησης και γκουρού των απανταχού της χώρας Σειριο-ελλάνιων ψυχοπαθών και μυθομανών Λιακόπουλος που τώρα κάνει νέα σειρα΄ τηλεοπτικών μαθημάτων στο κοινό του πλασάρροντας το μαγικό μαύρο κυμινο την τροφή των αθανάτων φαραώ..

Άνετος

Με τόσα δις ρε φίλε και κρυβόσουν σε υπόγειο..?

Κων/νος ο Ελληνοκαναδός

Sorry βρε παιδιά που δεν έχω ακόμα καταλάβει την υπόθεση... και η Ραχήλ Μακρή δεν θα τύπωνε στο πιτς και φιτς 100 δισεκατομμυριάκια; Έκεινη την έβαλαν στα ψηφοδέλτια όχι φυλακή! Μήπως τον δικάζουν επειδή ο τύπας χόντρυνε λίγο το παιγνίδι και το έφτασε στα 600 δις; Τελικά το μέγεθος κάνει την διαφορά lol

Δεξιος

Μονο οι αναρχοαπλιτοι κουμουνιστες τον πολεμουν. Αλλα ερχετε η ωρα σας. Σε λιγες μερες εκλογες κουμουνια. Η δεξια ειτε με τον κυριο Σωρρα ειτε με τον κυριο Μητσοτακη Μιχαλολιακο θα επικρατησει. Θα τα δειτε.

NikKos

Φσσστ, μπόινγκ

Δεξιοί...

"Enough said", που λένε και τα αφεντικά τους οι Αμερικανοί.-

Σύριζας

Η θέση του σώρρα είναι στην ψειρού και των οπαδών του στα ψυχιατρεία...

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Hospital-ICU

Η διάθεση συγκεκριμένου αριθμού κλινών ΜΕΘ στο ΕΣΥ και τον ΕΟΠΥΥ αποτελεί βασικό αίτημα της Αριστοτέλους προς τους εκπροσώπους των μεγάλων ιδιωτικών κλινικών στις επαφές που γίνονται το τελευταίο διάστημα για την υπογραφή σχετικής σύμβασης