Με σημαίες και πανό για τον Σώρρα στην Ευελπίδων εκατοντάδες οπαδοί του

Ο επικεφαλής της «Ελλήνων Συνέλευσις» καλείται να δώσει εξηγήσεις για σειρά κακουργημάτων

Σαν ήρωα αντιμετωπίζουν τον Αρτέμη Σώρρα τα περιπου 500 μέλη της «Ελλήνων Συνέλευσις» που βρίσκονται στην είσοδο των δικαστηρίων της πρώην σχολής Ευελπίδων ενώ ο ηγέτης της οργάνωσης δίνει εξηγήσεις για μια σειρά κακουργημάτων.

Οι οπαδοί του Σώρρα που έφτασαν από όλη την Ελλάδα με δεκάδες πούλμαν κρατούν ελληνικές σημαίες και πανό για τη Μακεδονία ενώ υπάρχουν και άτομα με κίτρινα γιλέκα προκειμένου να ελέγχουν την κίνηση των διαδηλωτών.

«Κοιτα Αρτέμη το καθεστώς σε τρέμει», φωνάζουν ρυθμικά ενώ έψαλαν και τον εθνικό ύμνο. 

video placeholder


video placeholder

video placeholder

sorras-foto-2
sorras-foto-3

Η σημερινή απολογία του Αρτέμη Σώρρα στον ανακριτή έρχεται 16 περίπου μήνες μετά την εξαφάνισή του από προσώπου γης και αφού σε βάρος του οι εισαγγελικές αρχές είχαν απαγγείλει σωρεία κακουργηματικών και πλημμεληματικών κατηγοριών και μάλιστα κάποιες εξ αυτών να είναι σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου, γεγονός που φέρνει αντιμέτωπο τον αρχηγό της «Ελλήνων Συνέλευσις» ακόμη και με ισόβια.

Ειδικότερα, σήμερα ενώπιον του ανακριτή, ο Αρτέμης Σώρρας, που συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές το περασμένο Σάββατο στον Άλιμο, καλείται να απολογηθεί για σωρεία κακουργημάτων, όπως αυτά της συγκρότησης, ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, της απάτης και της απόπειρας απάτης κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση σε βάρος του Δημοσίου (Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου) και τραπεζών με την επιβαρυντική διάταξη του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου, καθώς και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

Ακόμη, στο κατηγορητήριο περιλαμβάνεται σειρά κατηγοριών σε βαθμό πλημμελήματος, όπως διασπορά ψευδών ειδήσεων, πρόκληση ή διέγερση σε διάπραξη κακουργημάτων ή πλημμελημάτων κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση. Να σημειωθεί πως συγκατηγορούμενοι του Αρτέμη Σώρρα στην υπόθεση είναι επτά συνεργάτες του, οι οποίοι έχουν απολογηθεί στις ανακριτικές αρχές και έχουν αφεθεί ελεύθεροι.

Σε πόρισμα που είχε συντάξει για την υπόθεση η εισαγγελέας Πρωτοδικών κ. Ευγενία Αυλίδου, αποτυπώνονταν η δράση του κατηγορούμενου, ο οποίος μάλιστα όπως προέκυψε δεν διέθετε κανένα περιουσιακό στοιχείο και τα τελευταία χρόνια υπέβαλε μηδενικές φορολογικές δηλώσεις.

Η δε ζημία για το ελληνικό δημόσιο και ασφαλιστικά ταμεία είναι ανυπολόγιστη, καθώς χιλιάδες είναι οι πολίτες που προσκομίζουν τα «εξώδικα Σώρρα» αρνούμενοι να πληρώσουν χρέη και εισφορές. Με τα εξώδικα αυτά ο Αρτέμης Σώρρας υποστήριζε ότι οι πολίτες μπορούν να συμψηφίσουν τα χρέη τους με τα περίφημα 600 δισ ευρώ που διαθέτει η «Ελλήνων Συνέλευσις»!

Ενδεικτικά στο εισαγγελικό πόρισμα, αναφέρεται πως για 115 περιπτώσεις πολιτών που προσκόμισαν την εξουσιοδότηση Σώρρα, το ΙΚΑ δεν εισέπραξε 4.700.000 ευρώ(!) ενώ μεγάλα χρηματικά ποσά δεν εισπράττονται από δημόσιο, εφορίες κ.λπ.

Δείτε βίντεο: Ευελπίδων: Με σημαίες και πανό για τον Σώρρα εκατοντάδες οπαδοί του
video placeholder


ΣΧΟΛΙΑ (50)

Bp

Είναι οι ίδιοι που τρέχουν στα συλλαλητήρια. ..

KK

οι Σωρραιοι ειναι πιο λοβοτομημενοι και απο τους οπαδους των Συριζανελ

Γανυμήδης

Η Ελλάδα διοικείται από απατεώνες και τυχοδιώκτες! Όλοι αυτοί που βρίσκονται μέσα στο κοινοβούλιο είναι παράνομοι, διοικούν παράνομα τoν Ελληνικό λαό με το έτσι θέλω! Έτσι λειτουργεί το επιβεβλημένο πολίτευμα της "Προεδρικής Κομματικής Κοινοβουλευτικής Συμμορίας" που μας επέβαλαν πρίν από 40 χρόνια, οι ρουφιάνοι συμμορίτες μασόνοι, που είναι τα αυτιά και τα μάτια των ιμπεριαλιστών, έχουν θέσεις στην αστυνομία, στρατό, δικαστήρια και κόμματα! Ακόμα δεν τους ζήτησε κανείς τα ρέστα! Πατριώτες ξυπνήστε, ο λαός ασκεί την εξουσία, μέσω νόμιμου πολίτευματος και συντάγματος επικυρωμένα κατόπιν δημοψηφίσματος απο τον λαό, ο λαός δεν χρειάζεται τα κόμματα, μπορεί να ασκεί την εξουσία του μέσω της τοπικής αυτοδιοίκησης που επιλέγεται και ελέγχεται κατευθείαν από το λαό, δια του πολιτεύματος της ΔΗΜΟ-ΚΡΑΤΙΑΣ! Αγαπητοί πατριώτες ο Ελληνικός λαός έχει το δικαίωμα να συλλάβει και να φορέσει χειροπέδες τώρα αμέσως τους αρχηγούς των ένοπλων δυνάμεων και αστυνομίας με την κατηγορία: 1ον. Της εσχάτης προδοσίας, 2ον. Προστασία συμμοριών που ασκούν παράνομα την εξουσία του λαού, 3ον. Άσκηση καθηκόντων μέσω παράνομου πολιτεύματος και συντάγματος! Ο λαός έχει δικαίωμα να συλλάβει τώρα αμέσως και να φορέσει χειροπέδες στους ανώτατους δικαστικούς της χώρας με την κατηγορία: 1ον Άσκησης καθηκόντων μέσου παράνομου πολιτεύματος και συντάγματος, 2ον Υπόθαλψη και προστασία συμμοριών που ασκούν παράνομα την εξουσία του λαού. Ο Ελληνικός λαός έχει το δικαίωμα να συλλάβει τώρα αμέσως και να φορέσει τις χειροπέδες, στους αρχηγούς κομμάτων και βουλευτάς με την κατηγορία: 1ον. Σύσταση συμμοριών, 2ον. Παράνομη άσκηση εξουσίας του λαού μέσω παράνομου πολιτεύματος και συντάγματος, 3ον. Κατάχρηση της περιουσίας του λαού! 4ον Εσκεμμένη οικονομική δολιοφθορά κατά της χώρας μας, προωθώντας τις εισαγωγές ξένων προιόντων, ενισχύοντας οικονομικά τρίτες χώρες και τις πολυεθνικές, στραγγαλίζοντας νομοθετικά κάθε εγχώρια παραγωγής, στηρίζοντας τα συμφέροντα των ιμπεριαλιστών. 5ον παράνομα και αυθαίρετα συνάπτουν συμφωνίες με τρίτες χώρες για τα κυριαρχικά δικαιώματα του Έθνους!

ο Μακιαβέλι

είπε ότι όσο θα υπάρχουν δημαγωγοί θα υπάρχουν και πρόθυμοι δημαγογουμενοι.Καλα ας κάνουνε.Γιατι ΕΣΕΙΣ αναδειξατε μεσιες που έχουν κατηγορηθεί για τραπεζικες απάτες στον Καναδά που υπόσχονται δανεισμό κρατών από πρόσωπα και υποθήκευση κρατών σε πρόσωπα αν και αυτό απαγορεύεται αυστηρά από το διεθνές δίκαιο που κρύβονται να μην πάνε φυλακή,αφού ΕΣΕΙΣ πηγαίνατε και κάνατε τους μαηντανους σε εκπομπές ζούγκλες που τους ανέδειξαν και τώρα σας παίρνουνε την πελατεία και πουλανε περισσότερο σανό από σας.Αν κατέβει στις εκλογές σκέφτομαι τον ψηφισω για να σας τρολαρω,είδατε λαοθαλασσες ενθουσιασμένες με παλμό Θα θέλατε να τις έχετε;Ουτε στον ύπνο σας.Το θεωρειτε εξωπραγματικό ε;Κι ο πεπε Γκρίλο ήταν αλλά τώρα κυβερνάει.Ξερετε ποιοί (( ΕΣΕΊΣ))....

Νικόλαος Τροχανάς

ότι είμαστε χωρα ηλιθιων ειναι δεδομενο αλλιως δεν θα καταληγαμε εκει που ειμαστε.αλλα ειμαστε επίσης και χωρα αρκετων διεφθαρμενων κυριως πολιτικων αλλα και πολιτων.Να μην ακουσω ξανα το χαζο τσιτατο''ο σοφος ελληνικός λαος΄΄

Messias

Κάτω τα χέρια απ τον Αρτέμη

Γανυμήδης

"Κοιτα Αρτέμη το καθεστώς σε τρέμει". Συμμορία καθεστώτικων θέλουν να δικάσουν έναν ήρωα του λαού, διότι διαμαρτυρήθηκε ότι δεν υπάρχει νομιμότητα στην χώρα μας, πολύ σωστά τα είπε, δεν θέλουμε εκλογές γιατί πάλι στα σκατά θα πέσουμε, θέλουμε να γίνει δημοψήφισμα πρώτα για νόμιμο πολίτευμα, που σημαίνει ο λαός πρέπει απο τα 64 πολιτεύματα που ειπάρχουν θεωρητικά στον πλανήτη, πρέπει να επιλέξει ένα! Πρώτα πρέπει απλά και καθαρά να διαφωτίσουν τον λαό, να εκδοθούν φυλλάδια που να αναλύουν τα προτερήματα και μειονεκτήματα του κάθε πολιτεύματος, στην συνέχεια να γίνει δημοψήφισμα για το πολίτευμα που ο λαός θέλει να διοικείται! Στην συνέχεια μέσω του νόμιμου πολιτεύματος, να περάσουμε στο δημοψήφισμα για το σύνταγμα, που είναι ο φρουρός της εξουσίας του λαού!

Κωνσταντίνος

Πλάκα έχουν αυτοί που φοράνε κατι ολόσωμες αφίσες διπλής όψης με τη μάπα του πιθηκομογγολου Ψωρρα..μιλαμε για τριφασικα ζωα..ψεκασμενα

Ξενιτεμένος

You can’t fix stupid! Έτσι απλά.

Beaver

Βασικά ο Σώρρας πρέπει να πάρει βραβείο και μιλάω σοβαρά. Έχει καταφέρει να πείσει όλους αυτούς τους φωστήρες οτι έχει 600Δις, αλλά παρόλο αυτά του πληρώνουν συνδρομή κάθε μήνα.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

giatroi

Οι «αρνητικές πρωτιές» του καρκίνου του πνεύμονα στην Ελλάδα - Οι δύο φορείς ξεκινούν μια σειρά πολλαπλών προγραμμάτων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της ελληνικής κοινής γνώμης για τη νόσο

2339e7233d9e4be4b77b8f0d73dc27c3

Η υπουργός Πολιτισμού μίλησε στο Pre-Summit Event, στον ΟΗΕ και παρουσίασε τις βασικές θέσεις της πρωτοβουλίας της ελληνικής κυβέρνησης για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής στην Πολιτιστική Κληρονομιά

hiv

Aμεση συνάντηση με το υπουργείο Υγείας για την επίλυσή των προβλημάτων που αντιμετωπίζει, ζητά ο Σύλλογος Οροθετικών Ελλάδος «Θετική Φωνή» - Ανικανότητα ή αδιαφορία ή άλλα συμφέροντα καταλογίζουν οι εκπρόσωποι των οροθετικών στον ΕΟΔΥ