Θεσπρωτία: Έκλεψαν προς πώληση μηχάνημα και ξάφρισαν τον ιδιοκτήτη

Πρόκειται για Έλληνες ηλικίας 46, 23 και 35 χρόνων οι οποίοι δεν βρέθηκαν στα όρια του αυτοφώρου

Σε οργανωμένη σπείρα απατεώνων και κλεφτών «έπεσε» ο 63χρονος ιδιοκτήτης ενός μηχανήματος που ήθελε να το πουλήσει. Οι πέντε επίδοξοι αγοραστές που τον επισκέφθηκαν στο Μαργαρίτι Θεσπρωτίας, όχι μόνο κατάφεραν να του το πάρουν χωρίς να πληρώσουν, αλλά του έκλεψαν και χρήματα!

Όταν οι απατεώνες επικοινώνησαν με το θύμα και εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για την αγοραπωλησία ενός φορτωτή, εκείνος δέχθηκε αν τους συναντήσει την Παρασκευή. Οι δράστες του έδωσαν ψεύτικα στοιχεία και κατάφεραν να τον... παραμυθιάσουν με τέτοιο τρόπο, ώστε να του αποσπάσουν τον φορτωτή, χωρίς να του καταβάλλουν τα χρήματα που συμφώνησαν! Σαν να μην έφτανε αυτό, πρόλαβαν να «βουτήξουν» και ένα χρηματικό ποσό μέσα από το Ι.Χ. φορτηγάκι του!

Ο 63χρονος κατήγγειλε στην Ασφάλεια Ηγουμενίτσας την υπόθεση και οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν τρεις από τους πέντε δράστες που τον ξάφρισαν. Πρόκειται για Έλληνες ηλικίας 46, 23 και 35 χρόνων οι οποίοι δεν βρέθηκαν στα όρια του αυτοφώρου. Η δικογραφία που σχηματίστηκε για απάτη, κλοπή και πλαστογραφία και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας, περιλαμβάνει και δύο άγνωστους ακόμη συνεργούς τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr