Θεσσαλονίκη: Δυο νεαροί θα διέθεταν ενάμισι κιλό χασίς

Αν και δεν γνωρίζονταν μεταξύ τους, οι αστυνομικοί τους έπιασαν με ναρκωτικά και τους οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης

Δεν γνωρίζονταν μεταξύ τους, αλλά έκαναν την ίδια «δουλειά» δυο νεαροί Έλληνες για τους οποίους οι άνδρες της Ασφαλείας Μουδανιών πληροφορήθηκαν ότι διακινούσαν ποσότητες στην Θεσσαλονίκη και οργάνωσαν επιχείρηση από την Χαλκιδική για να τους συλλάβουν με συνολικά ένα κιλό και 591 γραμμάρια κάνναβης.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν αρχικά το διαμέρισμα ενός 20χρονου που δεν το χρησιμοποιούσε ως κατοικία και έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα. Ο νεαρός βρισκόταν μέσα, καθώς είχε πάει να παραλάβει την ακατέργαστη κάνναβη βάρους 568 γραμμαρίων που έκρυβε εκεί μαζί με μια ζυγαριά ακριβείας, τα οποία κατασχέθηκαν κι έτσι βρέθηκε με χειροπέδες.

Ακολούθησε η σύλληψη στον δρόμο του δεύτερου νεαρού, ηλικίας 21 χρόνων, ο οποίος είχε μαζί του ακατέργαστη κάνναβη βάρους 518 γραμμαρίων. Κατά την έρευνα στο σπίτι του, κατασχέθηκαν άλλα 505 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μια ζυγαριά ακριβείας και ένας πλαστικός τρίφτης. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης στον οποίο παραπέμφθηκαν οι δυο νεαροί τους άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr