«Δεν ήξερε κανείς ότι στο υπόγειο ήταν ο Σώρρας», λένε κάτοικοι από τον Άλιμο

sorasmesa

Αστυνομικοί με πολιτικά και με την παρουσία εισαγγελέα κατέφθασαν στη πολυκατοικία, έσπασαν την πόρτα, συλλαμβάνοντας τον Αρτέμη Σώρρα και έναν οπαδό του

Από τα «σύννεφα» έχουν πέσει κάτοικοι της περιοχής του Αλίμου, εκεί όπου συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου ο Αρτέμης Σώρρας στην οδό Μενάνδρου 4.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία παρακολουθούσε επι 24ωρου βάσεως στενούς συνεργάτες του αρχηγού της «Ελλήνων Συνέλευσις» και προσπαθούσε να εντοπίσει στοιχεία που θα τους οδηγούσαν στον καταζητούμενο Αρτέμη Σώρρα.

Ένας απο τους στενούς του συνεργάτες, όμως, υπέπεσε σε ένα μεγάλο λάθος, με αποτέλεσμα η αστυνομία να εντοπίσει  το σπίτι στο οποίο κρυβόταν στον Άλιμο επι της οδού Μενάνδρου. Αξίζει να σημειωθεί πως η αστυνομία τον αναζητούσε εδώ και δεκατέσσερις μήνες, καθώς ο εισαγγελέας είχε διατάξει τη σύλληψή του.

spiti-sorra01
spiti-sorra02
spiti-sorra03
spiti-sorra04


Όπως μαρτυρούν γείτονες της περιοχής, κανείς δεν ήξερε ότι ο Αρτέμης Σώρρας κρυβόταν στο υπόγειο της πολυκατοικίας της οδού Μενάνδρου 4.  Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού ειναι οπαδός της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις» και πιστός στον αρχηγό της.

Να σημειώσουμε πως το υπόγειο διαμέρισμα ήταν αποθήκη την οποία και διαμόρφωσε ο ιδιοκτήτης της σε διαμέρισμα και έβαλε μέσα τον Αρτέμη Σώρρα. Στην ίδια πολυκατοικία μένουν και οι δυο κόρες του ιδιοκτήτη που εξετάζεται εάν γνώριζαν κάτι όλο αυτο το διάστημα και βοηθούσαν τον Αρτεμη Σώρρα.

Πώς είδαν τη σύλληψη 

Περίπου στις έξι το απόγευμα του Σαββάτου, όπως μαρτυρούν γείτονες, τουλάχιστον είκοσι αστυνομικοί με πολιτικά και με την παρουσία εισαγγελέα κατέφθασαν στη πολυκατοικία και αμέσως χωρίστηκαν στα τρία επίπεδα, προκειμένου να περικυκλώσουν το υπόγειο διαμέρισμα που κρυβόταν ο Αρτέμης Σώρρας. Η όλη επιχείρηση κράτησε περίπου δυο ώρες και καθόλη τη διάρκεια δεν επιτρεπόταν να μπει και να βγει κανείς απο την πολυκατοικία μεχρι που οι αστυνομικοί κατάφεραν και έσπασαν την πόρτα συλλαμβάνοντας τον Αρτέμη Σώρρα και έναν οπαδό του.


Δείτε τι είπαν οι ένοικοι της πολυκατοικίας:

Ιδιοκτήτρια - σπίτι Σώρρα


Γείτονας 1 - σπίτι Σώρρα

Γείτονας 2 - σπίτι Σώρρα

ΣΧΟΛΙΑ (9)

Νίκος

Το νοίκι που εισέπραττε ο ιδιοκτήτης για τον (παράνομα) ενοικιαζόμενο χώρο, το δήλωσε στην εφορία ???

Μαρία

Λευτεριά στον σωτήρα του έθνους μας, τον Αρτέμη Σώρρα! Κάτω η διεφθαρμένη κυβέρνηση που επιθυμεί τους Έλληνες σκλάβους και υπόδουλους στα μνημόνια. Ο λαός πρέπει να μάθει την αλήθεια για τα τρισεκατομμύρια που δικαιούται!

Άννα Φρανκ

Να σου αλλάξουν τα χάπια.

Μελος Σωρρα .

τα 20.000 ευρω , ποτε θα τα παρουμε ?????

Τα σκουλίκια κάτω από τη γη

Δυστυχώς χρειαζόταν το μέρος ο συναγνωστής Μπαρμπαρούσης, οπότε ο Σύριζα έκανε έξωση (μανούλα έχει γίνει στις εξώσεις) στον προηγούμενο ένοικο.

Η υπογραφές έπεσαν

Τωρα μπορείτε να τον αφήσετε ελεύθερο.

Γ

ΑΝΤΡΙΚΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟ ΥΠΟΓΕΙΟ...Ο ΜΟΥΣΑΤΟΣ πλεον κ ΜΑΚΡΥΜΑΛΛΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΑΔΟ ΤΟΥ ΚΑΘΙΣΑΝ 9 ΜΗΝΕΣ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΑ...

ΕΞΩ-ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΑΡΧΗΓΟΥ

Θα σε διακτινίσω στον Πλούτωνα για αυτό που είπες ακόλαστε

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης