Διαρρήξεις σε δύο εκκλησίες της Λαμίας!

Διαρρήξεις σε δύο εκκλησίες της Λαμίας!

Ακόμη και την μέθοδο του ριφιφί χρησιμοποιούν πλέον οι ιερόσυλοι για να εισβάλλουν σε εκκλησίες και να κλέψουν ό,τι πολύτιμο βρουν...

Ακόμη και την μέθοδο του ριφιφί χρησιμοποιούν πλέον οι ιερόσυλοι για να εισβάλλουν σε εκκλησίες και να κλέψουν ό,τι πολύτιμο βρουν! Με τον τρόπο αυτό «χτύπησαν» μια εκκλησία στην Λαμία, ενώ σε άλλη μια που διέρρηξαν άρπαξαν ολόκληρο το χρηματοκιβώτιο!
      
Οι άγνωστοι δράστες που εισέβαλαν στον ναό της Αγίας Παρασκευής στην Ταράτσα της Λαμίας ανοίγοντας τρύπα στον τοίχο (!), προφανώς είχαν πληροφορίες ότι κάτι κρύβεται στο ιερό, γιατί έσκαψαν σε αρκετά μεγάλο βάθος σε δύο διαφορετικά σημεία! Ίσως είχαν ακούσει ότι ήταν θαμμένες λίρες από τον καιρό της γερμανικής κατοχής, αλλά οι ελπίδες τους διαψεύστηκαν. Μην βρίσκοντας αυτό που αναζητούσαν, άρπαξαν τα ιερά σκεύη του ναού και στην συνέχεια επιχείρησαν ανεπιτυχώς να παραβιάσουν το χρηματοκιβώτιο!
       
Η δεύτερη διάρρηξη, με πιθανότατα τους ίδιους δράστες, έγινε σε ένα εκκλησάκι που βρίσκεται στον δρόμο προς το μοναστήρι της Δαμάστας. Οι κακοποιοί παραβίασαν την είσοδο, εισέβαλαν στο εσωτερικό και «σήκωσαν» ολόκληρο το χρηματοκιβώτιο, που δεν έχει γίνει γνωστό αν και πόσα χρήματα ή πολύτιμα αντικείμενα περιείχε! Αμέσως μετά, εξαφανίστηκαν χωρίς να αφήσουν ίχνη.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

kriti_main01

Παγερός, κυνικός και αμετανόητος ο 27χρονος έκανε ακόμη και τους πιο έμπειρους αξιωματικούς να αηδιάσουν όταν περιέγραφε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες την αποτρόπαιη πράξη του

2