Συγκλονίζει η μάνα του 37χρονου που βρέθηκε θαμμένος στη Δράμα

Συγκλονίζει η μάνα του 37χρονου που βρέθηκε θαμμένος στη Δράμα

Η μητέρα του Βασίλη Μελενικλή, Τασούλα είχε κρυφές ελπίδες πως ο γιος της θα βρεθεί κάπου ζωντανός αλλά η μοίρα της έπαιξε άσχημο παιχνίδι

serres-thammenos
Οι ελπίδες της ότι θα σφίξει ξανά στην αγκαλιά της τον αγαπημένο της γιο Βασίλη χάθηκαν αργά χτες το απόγευμα όταν ένα τηλεφώνημα από την Ελλάδα την έκανε να παγώσει. « Ο Βασίλης βρέθηκε θαμμένος στην αυλή ενός σπιτιού». Ήταν τα λόγια που άκουγε από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής κάνοντάς την να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της.

Η μητέρα του Βασίλη Μελενικλή, Τασούλα είχε κρυφές ελπίδες πως ο γιος της θα βρεθεί κάπου ζωντανός αλλά η μοίρα της έπαιξε άσχημο παιχνίδι. Η ίδια μιλώντας στο protothema.gr αποκαλύπτει έναν απίστευτο γολγοθά για την ίδια και τον γιο της από την πρώτη στιγμή που τον έφερε στη ζωή, όταν σε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα έχασε το σύζυγό της και τον αδερφό της.

«Ο Γολγοθάς μου με τον Βασίλη , ξεκίνησε από τότε που τον γέννησα και όχι τα τελευταία χρόνια που ήξερα ότι περνάει πολλά το παιδί μου και προσπαθούσα να το βοηθήσω. Όταν ήμουν19 χρονών γέννησα τον γιο μου και δυο εβδομάδες μετά την γέννησή του, είχαμε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Εκεί έχασα τον άντρα μου, τον πατέρα του Βασίλη και τον αδερφό μου. Οι συγγενείς του άντρα μου ήθελαν να μου πάρουν το παιδί και να το μεγαλώσουν οι ίδιοι στην Ελλάδα. Μετά από μεγάλο δικαστικό αγώνα κατάφερα να πάρω τον Βασίλη και να τον μεγαλώσω μαζί με τους γονείς μου στην Γερμανία. Ξαναπαντρεύτηκα και απέκτησα έναν ακόμη γιο. Τον λατρεύαμε τον Βασίλη, τον μεγαλώσαμε με πολύ αγάπη και η γιαγιά του στην Ελλάδα τον λάτρευε και για αυτό του έδωσε τα χρήματα να πάει να κάνει το χειρουργείο στο χέρι» λέει η κυρία η Τασούλα.

Ο Βασίλης μεγάλωσε μαζί της στη Γερμανία αλλά αρκετά συχνά ερχόταν στην Ελλάδα για να δει τους γονείς και τους συγγενείς του πατέρα του. Σε νεαρή ηλικία έμπλεξε με τον κόσμο των ναρκωτικών. Η είδηση του θανάτου του έφθασε και στη Γερμανία στη μητέρα του η οποία νοσηλευόταν για μια επέμβαση στο μάτι της. Όπως εξηγεί στο protothema.gr πίστευε πως ο γιος της θα βρεθεί ζωντανός αλλά μάταια. « Πίστευα ότι ο Βασίλης είναι ζωντανός. Δεν την περίμενα αυτή την τραγική κατάληξη . Μια φίλη μου με ενημέρωσε από την Ελλάδα , την ώρα που νοσηλευόμουν στο νοσοκομείο χτες το απόγευμα για μια επέμβαση στο μάτι. Στην αρχή δεν ήθελαν να μου το πουν αλλά το έμαθα. Περνούσαν πολλά από το μυαλό μου αλλά δεν ήθελα ποτέ να πιστέψω ότι θα βρεθεί νεκρός ο Βασίλης μου. Είχαν γίνει κι άλλες έρευνες και μου έλεγαν ότι το παιδί μου ζει και είχα κάποιες ελπίδες. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα για μια μάνα να χάνει το παιδί της. Τελευταία φορά τον είδα τον Σεπτέμβριο κι αν ήξερα ότι θα πεθάνει , δεν θα τον άφηνα ποτέ να φύγει από κοντά μου» λέει στο protothema.gr η μητέρα του άτυχου Βασίλη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης