Δράμα: Πέθανε πάνω στη χρήση ναρκωτικών και τον θάψαμε στην αυλή, λέει ένας από τους φίλους του 37χρονου

Δράμα: Πέθανε πάνω στη χρήση ναρκωτικών και τον θάψαμε στην αυλή, λέει ένας από τους φίλους του 37χρονου

Ένας εκ των δύο φίλων του ομολόγησε ότι έκαναν μαζί χρήση ναρκωτικών - «Εγώ του είπα να πάω μαζί του στη Θεσσαλονίκη για το χειρουργείο αλλά αυτός φώναζε "θα πάω μόνος μου γιατί έχω ραντεβού"» λέει στο protothema.gr η γιαγιά του, που του έδωσε τα 2.000 ευρώ 

dolofonia_arthroo
H αυλή ενός σπιτιού στην Αλιστράτη Σερρών έκρυβε τη μακάβρια λύση στη μυστηριώδη εξαφάνιση του Βασίλη Μελενικλή, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί στις αρχές Απριλίου. Το πτώμα του 37χρονου εντοπίστηκε από την αστυνομία θαμμένο στην αυλή του σπιτιού που μένουν δυο φίλοι του, αδέρφια, οι οποίοι όπως όλα δείχνουν, ήταν και οι τελευταίοι που τον είδαν ζωντανό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας εκ των δύο, ομολόγησε ότι έκαναν μαζί χρήση ναρκωτικών και ο Βασίλης πέθανε πάνω στη χρήση. Τότε, όπως συνέχισε, τον έθαψαν στην αυλή του σπιτιού στην Αλιστράτη Σερρών.

Ξεκίνησε από τη Δράμα για να ένα χειρουργείο

Ο άτυχος Βασίλης είχε ξεκινήσει από το σπίτι που έμενε με τη γιαγιά του στην Προσοτσάνη Δράμας με προορισμό νοσοκομείο Θεσσαλονίκης για προγραμματισμένη χειρουργείο στο χέρι. Μαζί του είχε το ποσό των 2.000 ευρώ, που του είχε δώσει η γιαγιά του για αυτό το χειρουργείο, όπως η ίδια λέει στο protothema.gr.

IMG_20180607_220353
IMG_20180607_220342
Κλείσιμο


«Εγώ του έδωσα 2.000 ευρώ για να πάει να κάνει μια χειρουργική επέμβαση στο χέρι σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και στην αρχή του φώναζα και του έλεγα «δεν σου δίνω λεφτά, αν δεν έρθω κι εγώ στο γιατρό» κι αυτός νευρίασε πάρα πολύ και μου είπε «όχι, δεν θα έρθεις μαζί μου, θα πάω μόνος μου γιατί έχω ραντεβού». Από τότε το χάσαμε το παιδί, δεν το ξαναείδαμε» λέει η γιαγιά του 37χρονου.

Η μητέρα του, η οποία είναι μόνιμη κάτοικος Γερμανίας είπε στο protothema.gr:

«Ο Βασίλης ήταν μαζί μου, στη Γερμανία, μέχρι που πήγε φαντάρος και μετά βρήκε δουλειά στην Ελλάδα. Έμεινε στην Ελλάδα για λίγα χρόνια, μετά ξαναήρθε στη Γερμανία και μετά ξαναπήγε στην Ελλάδα. Δεν του άρεσε πολύ στη Γερμανία και δεν ήταν μικρό παιδί για να τον κρατήσω κοντά μου. Το φθινόπωρο ο Βασίλης είχε ένα τροχαίο και είχε βάλει λάμες στο χέρι του. Είχε κλείσει ραντεβού με το γιατρό του στη Θεσσαλονίκη για να κάνει μια επέμβαση και είχε πάρει από τη γιαγιά του 2.000 ευρώ. Αλλά δυστυχώς δεν πήγε ποτέ στο γιατρό…»

IMG_20180607_220330
IMG_20180607_214133


Με την τσέπη γεμάτη ο 37χρονος σταμάτησε στην Αλιστράτη Σερρών για να δει τους δύο φίλους του, που τυχαίνει να είναι χρήστες ναρκωτικών και οι οποίοι έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για μικροαδικήματα. Κατά την παραμονή του εκεί έχασε τη ζωή του και κανείς μέχρι στιγμής δεν ξέρει πως έγινε αυτό.

Από τη στιγμή που εκδόθηκε silver alert και έγινε γνωστό στο πανελλήνιο η εξαφάνισή του ψίθυροι μεταξύ των λιγοστών κατοίκων του χωριού στις Σέρρες ανέφεραν πως τα δυο αδέρφια είχαν «μυριστεί» το σημαντικό χρηματικό ποσό που είχε ο 37χρονος και ήθελαν να το αρπάξουν. Κατά τη διάρκεια της έρευνας για την εξαφάνιση του Βασίλη , η αστυνομία έφτασε και στο σπίτι στις Σέρρες εκεί όπου αιφνιδίασε τα δυο αδέρφια που έπεσαν σε αντιφάσεις στις ερωτήσεις των αστυνομικών.




Sequence 01

IMG_20180607_214123
IMG_20180607_214056


Η εκταφή του άτυχου Βασίλη ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης ενώ τα δυο αδέρφια μαζί με τη μητέρα τους η οποία τους συντηρούσε οδηγήθηκαν στην ασφάλεια Δράμας, η οποία ερευνά την υπόθεση.

Δείτε βίντεο: Δράμα: Το μοιραίο ραντεβού που οδήγησε στο θάνατο του 37χρονου από τους «φίλους» του
Δράμα: Το μοιραίο ραντεβού που οδήγησε στο θάνατο του 37χρονου από τους «φίλους» του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης