Λαμία: Συνελήφθη, αφέθηκε ελεύθερος και συνέχισε τις διαρρήξεις!

Ο δράστης και ένας συνεργός του εντοπίστηκαν από ένοικο πολυκατοικίας, ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία

Αφέθηκε ελεύθερος από τις φυλακές πριν εκτίσει όλη την ποινή του για κλοπές, ο εισαγγελέας διέταξε να συλληφθεί για να εκτίσει το υπόλοιπο, όμως ο αλλοδαπός διαρρήκτης όχι μόνο είχε γίνει άφαντος, αλλά συνέχιζε την δράση του σε μια περιοχή της Λαμίας όπου εντοπίστηκε μαζί με έναν επίσης αλλοδαπό συνεργό του!

Οι δυο δράστες έπεσαν στα χέρια αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που ενημερώθηκαν από τον ένοικο μιας πολυκατοικίας ότι τους είδε να παραβιάζουν την κεντρική είσοδο, με σκοπό να κάνουν το ίδιο και στα διαμερίσματα. Οι επίδοξοι διαρρήκτες εντοπίστηκαν μέσα σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο κατασχέθηκε πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων και προσήχθησαν στην Ασφάλεια.

Εκεί διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του ενός εκκρεμούσε διάταξη του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου για ανάκληση της απόλυσής του από τις φυλακές, τη σύλληψη και την κράτησή του για να εκτίσει την ποινή που του είχε επιβληθεί με απόφαση του Α’ Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών. Οι δύο αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας κατηγορούμενοι για απόπειρα κλοπής και ο ένας θα μεταχθεί στις φυλακές μετά την απολογία του στον ανακριτή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr