Πέθανε η Μάνια Τεγοπούλου

tegopoulou01-mesa

Άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 59 ετών - Ήταν η τελευταία εκδότρια της Ελευθεροτυπίας

Την τελευταία της πνοή άφησε χθες η Μάνια Τεγοπούλου, στο νοσοκομείο Ιασώ General όπου νοσηλευόταν τον τελευταίο μήνα. Η Μάνια Τεγοπούλου, κόρη του Κίτσου Τεγόπουλου, ήταν η τελευταία εκδότρια της Ελευθεροτυπίας. 

Η Μάνια Τεγοπούλου νοσηλευόταν με κίρρωση του ήπατος και ηπατική ανεπάρκεια και αναζητείτο μόσχευμα προκειμένου να υποβληθεί σε μεταμόσχευση, πράγμα που δεν κατέστη εφικτό και κατέληξε από σηψαιμία. 

Η Μάνια Τεγοπούλου είχε αναλάβει τα ηνία της Ελευθεροτυπίας το 2008, μετά το θάνατο του πατέρα της. 

Η συνέντευξη στο περιοδικό Οδός Πανός 

Η Μάνια Τεγοπούλου είχε απασχολήσει την επικαιρότητα πέρσι το Σεπτέμβιο όταν είχε δώσει μία χειμαρρώδη συνέντευξη στην οποία μιλούσε για όλους και για όλα. Η συνέντευξη είχε παραχωρηθεί στο περιοδικό Οδός Πανός και αποσπάσματά της είχαν δημοσιευθεί στη Lifo.
Είχε πει σ'εκείνη τη συνέντευξη:

Η Μάνια Τεγοπούλου αναφέρθηκε στους «εχθρούς» της που απέλυσε από την Ελευθεροτυπία, μεταξύ των οποίων και ο θείος της, υπογραμμίζοντας ότι τους ήξερε και ότι «της έσπαγαν τα αρχ...α».

«(...) Τους μισούς τους είχα απολύσει. Κάποιος έχει βγάλει και βιβλίο τώρα τελευταία. Και τον θείο μου απέλυσα», ήταν η χαρακτηριστική δήλωσή της. Σε ερώτηση για το αν αυτό σήμαινε δύναμη ή όσφρηση του μέλλοντος, εκείνη απάντησε αφοπλιστικά: «Αυτό σημαίνει ότι μου έσπαγαν τα αρχ...α»

Σε άλλο απόσπασμα της συνέντευξης, η Μάνια Τεγοπούλου θυμόταν το τελευταίο φύλλο της Ελευθεροτυπίας που κυκλοφόρησε στις 22 Δεκεμβρίου 2011, υπογραμμίζοντας ότι ήταν κάτι που είχε η ίδια ζητήσει και μάλιστα πολλούς μήνες πριν.

«Ήταν κάτι που είχα ζητήσει. Να κλείσει η εφημερίδα πολλούς μήνες πριν. Ήταν φανερό ότι δεν υπήρχε περίπτωση να επιβιώσει. Είχε προβλήματα. Είχαν έρθει εδώ, οι διευθυντές, σπίτι μου, τους είχα πει πρέπει να κλείσει. Είχαν έρθει και οι συνδικαλιστές, σπίτι μου, ήταν ο εκπρόσωπος των συντακτών, και τους είπα, αυτό πρέπει να κλείσει (...)», τόνισε.

Ερωτηθείσα αν της λείπει η εφημερίδα, απάντησε αρνητικά. «Δεν ήταν δικό μου δημιούργημα. Δεν μου λείπει, αλλά δεν θα την έκλεινα. Την περιουσία μου έχασα. Αν μου λείπει η περιουσία μου με ρωτάτε; Τι να σας απαντήσω. Εσάς σας λείπει η περιουσία που είχατε ή δεν είχατε; ».

tegopoylo01


Η ίδια είπε ότι έχει να πάει από το 2012 στο κτίριο της οδού Μίνωος. «Ήταν ένα βράδυ που είχε κοπεί το ρεύμα, ήταν λίγο πριν βγει η number two Ελευθεροτυπία. Τέλου του '12 πρέπει να ήταν, όταν ο Παναγόπουλος έφτιαχνε την νέα μαζί με τον Οικονομόπουλο, με τη δική μου άδεια φυσικά, δεν το συζητώ (...)», είπε η κυρία Τεγοπούλου.

Σύμφωνα πάντα με τα αποσπάσματα που αναδημοσιεύονται στη Lifo, η Μάνια Τεγοπούλου αναφέρθηκε και στον Σεραφείμ Φυντανίδη, επισημαίνοντας: «Είναι μεγάλη ιστορία, αυτή, διότι ο πατέρας μου ήθελε να του πει ότι δεν μπορεί να παίρνει 55.000-60.000 ευρώ το μήνα. Το νούμερο αυτό του το είπα εγώ. Μου λέει να τον πάρω τώρα. Δεν είναι δυνατόν του λέω, δεν θα τον πάρεις τώρα θα τον πάρεις το Σάββατο γιατί εγώ έχω μια δουλειά και θα μου την χαλάσεις. Μου λέει εντάξει, το Σάββατο θα τον φωνάξω. Την Τρίτη έγινε η κουβέντα και ο πατέρας μου πέθανε την Τετάρτη. Που να τον φωνάξει να του πει ότι παίρνεις 55.000; Όχι μόνο ο Φυντανίδης όμως. Όλοι αυξάνανε μόνοι τους το μισθό τους. Δεν ήταν η μοναδική περίπτωση. Οπότε πάει αυτό χάθηκε, οπότε λέω πως θα πολεμήσω τον Φυντανίδη; Περνάει Γενάρης, Φλεβάρης και μετά ο Φυντανίδης δίνει για εγγύηση στη Millennium Bank το μισθό του, που δεν ήταν μισθός, τα έβαζε σε μια εταιρεία γιατί αυτός ήταν συνταξιούχος. Έπαιρνε δηλαδή και δύο τρία χιλιάρικα από το ταμείο(...)», ανέφερε.

Η Μάνια Τεγοπούλου δήλωσε ότι δεν διαβάζει πλέον εφημερίδες, λέγοντας ότι πού και πού «αγοράζει το Βήμα και τα Νέα», ενώ -όπως τόνισε- δεν σκέφετεται να γράψει βιογραφία.

Διαβάστε τα αποσπάσματα της συνέντευξης της Μάνιας Τεγοπούλου στο περιοδικό «Οδός Πανός» όπως δημοσιεύθηκαν στη Lifo, το Σεπτέμβριο του 2017:

- Κυρία Τεγοπούλου θυμάστε πότε βγήκε το τελευταίο φύλλο της Ελευθεροτυπίας; Πότε κυκλοφόρησε.
- 22 Δεκεμβρίου του 2011

- Ήταν κάτι που εσείς επιθυμούσατε ή το θέλανε οι δημοσιογράφοι;

-Ήταν κάτι που είχα ζητήσει. Να κλείσει η εφημερίδα πολλούς μήνες πριν. Ήταν φανερό ότι δεν υπήρχε περίπτωση να επιβιώσει. Είχε προβλήματα. Είχαν έρθει εδώ, οι διευθυντές, σπίτι μου, τους είχα πει πρέπει να κλείσει. Είχαν έρθει και οι συνδικαλιστές, σπίτι μου, ήταν ο εκπρόσωπος των συντακτών, και τους είπα, αυτό- πρέπει να κλείσει. Πρέπει να έγινε αρχές Οκτώβρη ή λίγο μετά, όταν αρνήθηκε το δάνειο ο κύριος Κωστόπουλος της Alpha Bank. Και αυτοί είπαν όχι, θα βάλουμε πλάτη.

- Υπάρχει όμως μια πληροφορία ότι τους είπατε, να ξεκινήσουν ξανά τα φύλλα μετά τις 20 Ιανουαρίου του '12 και ό,τι εισπράτετε από το Πρακτορείο και από τις διαφημίσεις, κάτι το οποίο συμβαίνει τώρα στα Νέα και στο Βήμα, να αποδίδεται στους δημοσιογράφους, και ρώτησαν τότε, πότε ακριβώς θα μπαίνει ο μισθός μας;

- Ναι. Πριν από αυτό όμως, το οποίο είναι πολύ σημαντικό, διότι η Ελευθεροτυπία δεν ήτανε μόνο ένας τίτλος, η Ελευθερία είχε και το πιεστήριο. Και είχα πει να δουλέψει το πιεστήριο, γιατί υπήρχαν συμβόλαια με τη Χρυσή Ευκαιρία, τα οποία συμβόλαια δεν επέτρεπαν να φύγει η Χρυσή Ευκαιρία και να πάει να τυπωθεί στην Ίριδα, όπως τελικά έγινε. Θα έπρεπε να τυπώνεται και να πληρώνει κανονικά την Ελευθεροτυπία μέχρι τέλη του 2012. Ήταν μέσα στο συμβόλαιο. Και είπα δουλέψτε το πιεστήριο και παίρνετε τα λεφτά εσείς. Έπεται αυτό που λέτε εσείς, γιατί πήγα να μπω στο άρθρο 99 αλλά δεν κατάλαβε κανένας ότι έκλεισε η τράπεζα την Ελευθεροτυπία. Θεώρησαν όλοι ότι την έκλεισα εγώ. Βεβαίως είχα πει να ξαναδουλέψει και να παίρνουν τα λεφτά για να δω, αν θα τα καταφέρουν, να παίρνουν τα λεφτά, αφού έτσι και αλλιώς οι επιχειρήσεις πηγαίνανε κατά διαόλου. Του Τύπου οι επιχειρήσεις. Και οι υπόλοιπες που δεν με ενδιέφεραν, έτσι κι αλλιώς.

- Σας λείπει;

- Όχι. Δεν ήταν δικό μου δημιούργημα. Δεν μου λείπει αλλά δεν θα την έκλεινα. Την περιουσία μου έχασα. Αν μου λείπει η περιουσία μου με ρωτάτε; Τι να σας απαντήσω. Εσάς σας λείπει η περιουσία που είχατε ή δεν είχατε;

- Έχετε καιρόν να πάτε στο κτήριο της οδού Μίνωος;

- Έχω να πάω από το 2012.

- Δεν ξαναπήγατε;

- Όχι. Πήγα ένα βράδυ που είχε κοπεί το ρεύμα, ήταν λίγο πριν βγει η number two Ελευθεροτυπία. Τέλου του '12 πρέπει να ήταν, όταν ο Παναγόπουλος έφτιαχνε την νέα μαζί με τον Οικονομόπουλο, με τη δική μου άδεια φυσικά, δεν το συζητώ. {...}

- Πιστεύετε ότι με το κλείσιμο της εφημερίδας αποκτήσατε εχθρούς, από το δημοσιογραφικό μέρος που δούλευε σε σας;

- Όχι, είχα αποκτήσει ήδη.

- Τους ξέρατε;

- Πολύ καλά. Τους μισούς τους είχα απολύσει. Κάποιος έχει βγάλει και βιβλίο τώρα τελευταία. Και τον θείο μου απέλυσα.

- Αυτό σημαίνει δύναμη, εκ μέρους σας ή όσφρηση του μέλλοντος να συμβεί;

- Αυτό σημαίνει ότι μου έσπαγαν τα αρχίδια.

- Έχετε σκεφτεί τι οφείλει η Α.Ε., μπαίνοντας στο νόμο 99;

- Ναι.

- Πόσα;

- Οι υποχρεώσεις προς τις τράπεζες ήταν 50 εκατ. ευρώ, πολύ λιγότερες απ' όσες είχαν άλλα ΜΜΕ, ο ΔΟΛ και ο Πήγασος π.χ. Οι αποζημιώσεις και οι μισθοί των εργαζομένων έφθαναν τα 35 εκατ. Ευρώ. Η μόνη πιθανότητα που υπήρχε για να πάρουν οι εργαζόμενοι αυτά τα ποσά ήταν μέσα από την ένταξη στο άρθρο 99 και την συνέχεια της λειτουργίας. Με την πτώχευση και το κλείσιμο των εφημερίδων αυτά τα ποσά τα χάσανε. Το άρθρο 99 προστάτευε τα δικαιώματα των εργαζομένων και όχι των τραπεζών. Οι τράπεζες θα την πατούσαν.

- Άρα προηγούνται οι υπάλληλοι και μετά οι τράπεζες.

- Ναι τότε. Αλλά τώρα έχουν αλλάξει οι νόμοι. Μιλάμε για πράγματα που είναι αλλιώτικα. Τώρα προηγείται το κράτος. Είναι μεσαιωνικό πλέον. Το κράτος μόνο παίρνει δεν δίνει.

- Είναι αυτά που γράψατε στα δύο άρθρα, μια στα Νέα και μία στο Βήμα;

- Ναι. Το πρώτο που έγραψα ήτανε μια δοκιμή που έκανα για να δω κατά πόσο ο Ψυχάρης θα βάλει αυτό που θα του στείλω. Το έβαλε αμέσως στα Νέα.

- Ναι το έβαλε. Ναι αλλά εσείς ξέρετε τι θα πει αυτή η φράση;

- Όχι.

- Τι έγινε με τον Φυντανίδη και σας είχε σε στόχο όλες τις συνεντεύξεις που έδινε; Ο διάλογος, λέει, έγινε στο διάδρομο της Ελευθεροτυπίας, την επομένη της κηδείας του πατέρα σας.

- Δεν έγινε την επομένη της κηδείας του πατέρα μου. Ο πατέρας μου πέθανε 29 Νοέμβρη του 2006. Ο Φυντανίδης παραιτήθηκε τον Μάιο του 2007.

- Είναι αλήθεια ότι ο πατέρας σας είχε πει ότι πρέπει να αλλάξει η διεύθυνση από τα χέρια του Φυντανίδη προτού πεθάνει;

- Είναι μεγάλη ιστορία, αυτή, διότι ο πατέρας μου ήθελε να του πει ότι δεν μπορεί να παίρνει 55.000-60.000 ευρώ το μήνα. Το νούμερο αυτό του το είπα εγώ. Μου λέει να τον πάρω τώρα. Δεν είναι δυνατόν του λέω, δεν θα τον πάρεις τώρα θα τον πάρεις το Σάββατο γιατί εγώ έχω μια δουλειά και θα μου την χαλάσεις. Μου λέει εντάξει, το Σάββατο θα τον φωνάξω. Την Τρίτη έγινε η κουβέντα και ο πατέρας μου πέθανε την Τετάρτη. Που να τον φωνάξει να του πει ότι παίρνεις 55.000; Όχι μόνο ο Φυντανίδης όμως. Όλοι αυξάνανε μόνοι τους το μισθό τους. Δεν ήταν η μοναδική περίπτωση. Οπότε πάει αυτό χάθηκε, οπότε λέω πως θα πολεμήσω τον Φυντανίδη; Περνάει Γενάρης, Φλεβάρης και μετά ο Φυντανίδης δίνει για εγγύηση στη Millennium Bank το μισθό του, που δεν ήταν μισθός, τα έβαζε σε μια εταιρεία γιατί αυτός ήταν συνταξιούχος. Έπαιρνε δηλαδή και δύο τρία χιλιάρικα από το ταμείο. Και τα 55 τα έβαζε σε εταιρεία. Και δεν πλήρωνε ούτε φόρους πάνω σε αυτό. Και τα δεσμεύει κιόλας γιατί είχε δάνειο στη Millennium. Οπότε εκεί άδραξα την ευκαιρία και όπως έφευγε από το γραφείο του και την αίθουσα συσκέψεων, που ήταν στον δεύτερο όροφο, φορούσε μάλιστα ένα παλτό μαύρο σαν 1925 και του λέω κύριε Φυντανίδη να σας πω κάτι; Ήμουν με τον Θανάση, τον θείο μου, και τον φώναξα και του λέω πρέπει να μειώσετε τον μισθό σας. Μου λέει και λέει και στον Θανάση που ήταν εκεί, να τον μειώσω, πόσο να τον κάνω, να τον μειώσω 10.000; Του λέει ο Θανάσης κάτω από το μισό. Ο Φυντανίδης χλωμιάζει. Το μισό του 55 δεν είναι και λίγα λεφτά το μήνα. Και μετά είπε, εντάξει τότε θα φύγω. Όμως επειδή κλείνω τα 75 θα το ανακοινώσω εγώ μετά τα γενέθλιά μου –είπε. Και έτσι το ανακοίνωσε το Μάϊο.

- Όταν κόπηκε το παραδάκι αποκτήσατε και άλλους καινούργιους εχθρούς; Έκφραση του Χριστιανόπουλου «το παραδάκι».

- Δεν απέκτησα εχθρούς. Δεν είχα πλέον φίλους.

- Ακόμη και τώρα;

- Βεβαίως.

- Σας έμαθε πολλά πράγματα το κλείσιμο της εφημερίδας;

- Απολύτως τίποτα.

 -Τα ξέρατε και πριν.


- Ναι {...}

- Τα σαιτ σας, τα μαίηλς της Ελευθεροτυπίας, έχουν πάψει, δεν υπάρχουν;

- Έχει παύσει το σάιτ εδώ και χρόνια. Από τότε που έκλεισε. Μετά την Ελευθεροτυπία νούμερο δύο.

- Σκέφτεστε κάτι για την Ελευθεροτυπία ή είστε αναγνώστης άλλων φύλλων που αγοράζετε στο περίπτερο;

- Δεν είμαι αναγνώστης πια γιατί δεν μπορώ να διαβάσω τίποτα. Αγοράζω που και που το Βήμα και τα Νέα, την Καθημερινή δεν τολμώ να την αγγίξω. {...}

- Σκεφτόσαστε να γράψετε βιογραφία;

- Δεν ξέρω να γράφω.

- Να τα υπαγορεύσετε τουλάχιστον.

- Όχι. Σκέφτομαι να γράψω ένα αστυνομικό.

- Όπου θα περιέχονται όλα αυτά.

- Ναι. Αλλά δεν ξέρω να γράφω. Το σκέφτομαι. Μόνο που το σκέφτομαι δεν φτάνει.

- Αυτή είναι η πρώτη φορά που μιλάτε μετά το κλείσιμο της Ελευθεροτυπίας;

- Είναι η πρώτη φορά που μιλάω γενικότερα. Δεν έχω μιλήσει ποτέ σε κανέναν.


ΣΧΟΛΙΑ (31)

Τι μου θυμιζει....

Την τυπισσα απο το τραγουδι του Β. Παπακωνσταντινου "αγαπησα μια γυναικα..."

μαλισα

Ελευθεροτυπια..η ναυρχιδα των εφημεριδων που επισε τον κοσμο για παραμυθια της αρριστερας.

Αυτή είναι ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Ναυάγια της ζωής , κοκοβιοι , τεμπελχαναδες , αλκοολες , άχρηστοι, άξεστοι και αποτυχημένοι . Ότι αγγίζουνε το ρημάζουν , το κατακλέβουν και το φαλιρίζουν . Κρατος , Επιχείρηση , οργανισμό ( . Σε τέτοια Ρεμάλια και σούργελα δάνειζαν ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ από ολόκληρο τον πλανήτη . Ουστ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ

ΕΙΧΕΣ ΔΙΚΙΟ

ΠΑΓΚΑΛΕ!! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ + ΤΑ 4SEAZONS ΚΤΛ. ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ Κ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΑΛΗΤΕΣ?

κρίμα

Τα αδιέξοδα της αριστεράς σκοτώνουν. Παρατηρείστε το, το βλέπεις παντού

Αγύριγο κεφάλι

Που κολλάει αυτό ρε ΦΑΣΙΣΤΑ;

Στους φασιστες της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ κολλαει

Στους φασιστες της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ κολλαει που χλαπακιαζανε με κομπινες 65000 ευρω τον μηνα και πουλαγανε Μαρξιστοαλητειες...

Ανάφερέ τους

ονομαστικά λοιπόν.

1) διαβίβασε το άρθρο βλάκα

2) μπομπολισταν, λαμπρακισταν, τεγοπουλισταν φάγανε χώμα πληρώνοντας αριστερούς ανθέλληνες που ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕ ΚΑΝΕΙΣ , με θαλασσοδάνεια διαπλεκόμενων τραπεζιτών

Maver

Κρίμα η γυναίκα.. Για τους προοδευτικούς δημοσιουγράφους που το παίζαν φτωχαδάκια και απο την άλλη εκαναν αυξήσεις(των σούπερ μισθών) στους εαυτούς τους , τί να πει κανείς..

July

τι χρηματα επαιρναν ....ουτε να τα ονειρευτουμε και δουλευαμε απο το πρωι εως το βραδυ.

Τρολιδης

Τα δούλευε τα λεφτά και ειχε δική της επιχείρηση....Πέθανε η γυναίκα και ο μίζερος φραπεδιάρης παραπονιέται για τις απολαβές που είχε όσο ηταν εν ζωή..

@ Τρολιδης

Ρε τρολ....τι ανοησιες γραφεις......δουλευε ο Φιντανιδης σαν συνταξιουχος κ επαιρνε 60000€ μηνιαιως...εχουμε φαει χρονια σε θρανια με πτυχια κ τοσα λεφτα δεν πηραμε...εσυ αντε να παρεις τα 0,60 κ ο Καρανικας το τριχιλιαρο

21η Απριλιου

55000 - 60000 ευρω ο Φυντανίδης. Πόσους τέτοιους είχανε όλα αυτά τα χρονια όλες οι εφημερίδες; Είναι γνωστό ότι κέρδος δεν βγάζανε οι εφημερίδες. Αρα λοιπόν γιατί δίνανε τόσα χρήματα σε μεγαλοδημοσιογράφους; Για να μπορεί να λειτουργεί η δημοκρατία στην Ελλάδα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, και να βόσκουνε τα πρόβατα οι ψηφοφόροι..........

Αγύριγο κεφάλι

Τι θα γίνει τώρα; Θα ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ την αποβιώσασα, ή θα κάνουμε τον ΦΑΣΙΣΤΟ-"λογιστή" γιά ...ΞΕΝΟΝ Αχυρώνα;

Γραιδι Λαδικό

"Σεβασμός προς τον αποβιώσαντα" - μια έννοια παρεξηγημένη. Να σιωπήσω μέχρις να "αναληφθεί η ψυχή του νεκρού " με βρίσκει σύμφωνη. Διαφορετικά είναι να μου ζητάτε να παραγράψω τα εγκλήματα του Χίτλερ επειδή δια του θανάτου δικαιώθηκε!! Όσον αφορά στα του "ξένου αχυρωνα" δεν τίθεται θέμα όταν ο ...αχυρώνας ζημίωσε πλήθος συνεργατών, προμηθευτών, εργαζομένων, δημοσίων ταμείων εκμεταλλευομμενος ισχύ, νομοθετικό κενό και καθεστως ατιμωρησίας. (Υ.Γ. παρακαλώ το σχόλιο μου να διαβαστεί λαμβάνοντας υπόψη ότι το έγραψα με καλοπροαίρετη διάθεση και όχι σαν ύαινα ετοιμη να .. ξεσκίσει)

kyriakos

Βλακα. Η Ανίτα σε απέλυσε μαθαίνω. Ούτε για τις εκπομπές της κάνεις.

ΣΠΥΡΟΣ

ΦΙΛΤΑΤΕ,ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΣΥΡΙΖΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ Η Γ...ΕΛΛΑΔΑ,μην κανετε ολοι τους κινεζους......σας βαρεθηκαμεεεεεε!!!!!!

Εσυ

κοιμασαι ορθιος.Δες ελευθερο τυπο....

@

Όλους!

Γιατί

Γιατί ήταν όλοι άχρηστοι που τρώγανε θαλασσοδάνεια όλοι μαζί . Δεν τους ενδιέφερε να βγάζουν λεφτά και να έχουν μια βιώσιμη επιχείρηση . Μόνο η προπαγάνδα και η αρπαχτή τους ενδιέφερε . Έτσι είναι οι Αριστεροί

de

RIP ατίθαση ψυχή.

ΜΑΝ. ΜΑΡΚ.

ΟΛΑ εδω θα μεινουν.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

kypros_main01

Ένα ή δύο πτώματα ακόμα, εκτός από τη σορό της γυναίκας που ανασύρθηκε εχθές, εκτιμά η κυπριακή αστυνομία ότι βρίσκονται στο λατομείο - Ενισχύεται η θεωρία του serial killer, που διάλεγε αλλοδαπές ως «εύκολα θύματα» - Τα μηνύματα σοκ του δράστη σε φίλη του θύματος

tyres

Γνωρίζουμε πως η χαμηλή τιμή είναι η κυριότερη αιτία για την απόκτηση των μεταχειρισμένων ελαστικών. Έτσι ψάξαμε τα υπέρ και τα κατά της επιλογής αυτής και σας τα παρουσιάζουμε.