«Ποντικοί» στο νοσοκομείο Χανίων

Ανήλικοι λήστεψαν 82χρονο στην Πρέβεζα

Το πολυσύχναστο νοσοκομείο των Χανίων, όπου γιατροί και νοσηλευτές δεν βρίσκουν λεπτό ανάπαυλας, αποτελεί ιδιαίτερα προσιτό στόχο για τους κάθε λογής μικροκακοποιούς που εκμεταλλεύονται την πολυκοσμία για να δράσουν ανενόχλητοι. Για δεύτερη φορά, όμως ...

Το πολυσύχναστο νοσοκομείο των Χανίων, όπου γιατροί και νοσηλευτές δεν βρίσκουν λεπτό ανάπαυλας, αποτελεί ιδιαίτερα προσιτό στόχο για τους κάθε λογής μικροκακοποιούς που εκμεταλλεύονται την πολυκοσμία για να δράσουν ανενόχλητοι. Για δεύτερη φορά, όμως, βρήκαν μπροστά τους το προσωπικό που ειδοποίησε την Αστυνομία!

Μια από τις νοσηλεύτριες του  νοσοκομείου, που μπήκε τυχαία  στα αποδυτήρια των νοσηλευτριών στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τρεις τσιγγάνους που είχαν μόλις διαρρήξει τρία ερμάρια του προσωπικού! Αμέσως έβαλε τις φωνές καλώντας σε βοήθεια αλλά, ώσπου να εμφανιστεί κάποιος, οι δράστες το έβαλαν στα πόδια.

Μαζί  τους έτρεχαν και άλλες δύο τσιγγάνες που φύλαγαν «τσίλιες» έξω από τ’ αποδυτήρια, από τις οποίες μάλιστα η μια ήταν έγκυος! Όμως, οι νοσοκόμοι κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τις δύο γυναίκες και να τις κλειδώσουν στο γραφείο της προϊσταμένης, ώσπου να φτάσουν οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων για να τις παραλάβουν. Οι τρεις άνδρες, όμως, κατάφεραν να εξαφανιστούν.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

el12

Ο επιβάτης ταξίδευε από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος με προορισμό την Κοζάνη, για επαγγελματικούς λόγους και η πτήση του καθυστέρησε πέντε ώρες εξαιτίας τεχνικού προβλήματος του αεροσκάφους