Έβρος: Ηρωίνη και κοκαΐνη στην κατοχή χασισοκαλλιεργητών

Έβρος: Ηρωίνη και κοκαΐνη στην κατοχή χασισοκαλλιεργητών

Οι δράστες είχαν φυτέψει συνολικά 60 δενδρύλλια κάνναβης τα οποία είχαν μόλις ξεπεταχτεί 

Orestiada-xasisodentra-kokaini-irwini
Δεν τους έφτανε η αρκετά μεγάλη χασισοφυτεία που καλλιεργούσαν, είχαν ακόμη στην κατοχή τους και ποσότητες ηρωίνης και κοκαΐνης, ένας 56χρονος και ο 26χρονος γιος του που συνελήφθησαν με ταυτόχρονες επιχειρήσεις των ανδρών της Ασφάλειας Ορεστιάδας σε διαφορετικές περιοχές του Έβρου.

Στα σπίτια τους, στο Διδυμότειχο και σε ένα χωριό του Έβρου, οι δράστες είχαν φυτέψει συνολικά 60 δενδρύλλια κάνναβης τα οποία είχαν μόλις ξεπεταχτεί και είχαν ύψος δυο ως οκτώ εκατοστών. Όμως, στην κατοχή τους οι αστυνομικοί βρήκαν πέντε συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 857,9 γραμμαρίων, δυο συσκευασίες με μικροποσότητες ηρωίνης και κοκαΐνης, ένα τσιγαριλίκι, δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές και σπόρους κάνναβης.

Τα χασισόδεντρα ξεριζώθηκαν και όλα τα ευρήματα κατασχέθηκαν, όπως και τα κινητά τηλέφωνα πατέρα και γιου, οι οποίοι οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας που απήγγειλε σε βάρος τους κατηγορίες για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών κατά περίπτωση.

*** Ο έλεγχος του οχήματος στο οποίο επέβαιναν δυο Έλληνες, ένας 38χρονος και μια 42χρονη, σε περιοχή της Χαλκιδικής οδήγησε στην σύλληψή τους από αστυνομικούς της Ασφάλειας Πολυγύρου καθώς διαπιστώθηκε ότι είχαν κρυμμένες συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 37,6 γραμμαρίων και ακατέργαστη κάνναβη βάρους 6,3 γραμμαρίων. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής, ενώ κατασχέθηκαν τα ναρκωτικά, το αυτοκίνητό τους και 50 ευρώ που βρέθηκαν στην κατοχή τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης