Όλα έτοιμα στο Κλειστό Γυμναστήριο Κοντοπεύκου για το 19ο Summer Camp μπάσκετ

KAP_AKADHMIES

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 6 έως 15 ετών

Έτοιμο να υποδεχθεί παιδιά ηλικίας από 6 έως 15 ετών είναι το κλειστό γυμναστήριο Κοντοπεύκου στην Αγία Παρασκευή, στο πλαίσιο του 19ου Καλοκαιρινού καμπ, που οργανώνει η Καλαθοσφαίριση Αγίας Παρασκευής (ΚΑΠ).

Το πρόγραμμα που απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια ξεκινά στις 18 Ιουνίου και ολοκληρώνεται στις 20 Ιουλίου σε εβδομαδιαίες περιόδους. Κάθε περίοδος έχει διαφορετική θεματική, με στόχο τα παιδιά να αποκτήσουν πλήρη αντίληψη για το άθλημα και παράλληλα να τελειοποιήσουν γνώσεις και δεξιότητες. Τα παιδιά θα μάθουν κανόνες και τεχνικές και ταυτόχρονα θα μάθουν να συνεργάζονται μέσα στο γήπεδο, εξελίσσοντας το ομαδικό τους πνεύμα, αλλά και την ανταγωνιστικότητά τους. Στόχος του καμπ, μεταξύ άλλων, είναι οι αθλητές να βελτιώσουν την ταχύτητα, την αντοχή τους, να διδαχθούν τεχνικές δεξιότητητες (ντρίπλα, πάσα, σουτ, ριμπάουντ).

Το κόστος του καμπ ανά παιδί ξεκινά στα 50 ευρώ ανά εβδομαδιαία περίοδο και παρέχονται σημαντικές εκπτώσεις για εκείνους που θα επιλέξουν να παρακολουθήσουν περισσότερες περιόδους, όπως μειωμένες είναι οι τιμές και για τα αδέλφια. Το πρόγραμμα ξεκινά καθημερινά στις 7.45 και τα παιδιά αποχωρούν από το γήπεδο στις 4 το απόγευμα, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους εργαζόμενους γονείς να λύσουν το πρόβλημα τί θα κάνει το παιδί, όταν κλείσουν τα σχολεία.

Περισσότερες πληροφορίες στη γραμματεία του ΚΑΠ, τηλ. 210 600 59 29, καθημερινές 17.30- 20.30, Σάββατο 11.30- 14.30, Κυριακή 9- 12 το πρωί.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

kammena0

Ο καθηγητής Γεωλογίας, Ευθύμιος Λέκκας, προειδοποιεί ότι μετά τις υψηλές θερμοκρασίες και τις πυρκαγιές ακολουθούν έντονες βροχοπτώσεις που συμπαρασύρουν τα ευπαθή υλικά και προκαλούν πλημμύρες  - «Αναγκαία τα αντιπλημμυρικά έργια για να προλάβουμε έντονα καιρικά φαινόμενα» προσθέτει

1