Πεδίον του Άρεως: Εισαγγελέας για την στοχοποίηση Ντενίση - Πατούλη από αναρχικούς

Πεδίον του Άρεως: Εισαγγελέας για την στοχοποίηση Ντενίση - Πατούλη από αναρχικούς

Θα αναζητηθούν τυχόν ευθύνες της Περιφέρειας Αττικής για ενέργειες που όφειλε να κάνει και δεν έκανε - Επίσης, θα αναζητηθούν και τυχόν ποινικές ευθύνες για την στοχοποίηση της ηθοποιού και του υποψηφίου δημάρχου Αθηναίων

afisa-denissi_2
Την παρέμβαση του προϊσταμένου της Eισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, Ηλία Ζαγοραίου, προκάλεσε η αναφορά που κατέθεσαν μέλη της Κίνησης Πολιτών για το Πεδίον του Άρεως, λίγες μόνο ημέρες μετά την στοχοποίηση συγκεκριμένων πολιτών, που ενδιαφέρονται για την αποκατάσταση της τάξης και της καθαριότητας στο Πεδίον του Αρεως και διαμαρτύρονται για το εμπόριο ναρκωτικών.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που στοχοποιήθηκαν -και μάλιστα με αφισοκόλληση σε όλη την Αθήνα, μόνο και μόνο επειδή ανέλαβαν πρωτοβουλία για την αποκατάσταση του Πεδίου του Άρεως- είναι η γνωστή ηθοποιός Μιμή Ντενίση, αλλά και ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ) και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Πατούλης.

Μετά τα γεγονότα αυτά, μέλη της Κίνησης Πολιτών προσέφυγαν στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας και, εκτός από την αναφορά τους, προσκόμισαν στον κ. Ζαγοραίο και την αφίσα της αναρχικής ομάδας, στην οποία υπάρχει η φωτογραφία της ηθοποιού, ενώ στο σχετικό κείμενο που τη συνοδεύει υπάρχει αναφορά τόσο στο δικό της όνομα όσο και στο όνομα του Γιώργου Πατούλη.

Ο κ. Ζαγοραίος, μετά την κατάθεση της αναφοράς, διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας, προκειμένου να διερευνηθούν τα καταγγελλόμενα περί διακίνησης ναρκωτικών μέσα στο πάρκο, παρεμπορίου, ανύπαρκτης καθαριότητας, αλλά και για μη τήρηση των κανόνων υγιείνης.

Στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας θα αναζητηθούν για όλα τα παραπάνω τυχόν ευθύνες της Περιφέρειας Αττικής για ενέργειες που όφειλε να κάνει και δεν έκανε. Επίσης, θα αναζητηθούν και τυχόν ποινικές ευθύνες για την στοχοποίηση της ηθοποιού και του υποψηφίου δημάρχου Αθηναίων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης