Χωρίς ίχνος μεταμέλειας και με υπερηφάνεια ένας 84χρονος Τουρκοκύπριος περιέγραψε σε τηλεοπτική συνέντευξη πως δολοφονούσε Ελληνοκύπριους αιχμαλώτους το 1974.
Στη συνέντευξη του αναφέρει ότι η αποστολή του ήταν να «κανονίζει» τους «γκιαούρηδες» που αιχμαλωτίζονταν από τον τουρκικό στρατό κατά την εισβολή στη Κύπρο. Αναζητώντας άλλοθι για τα εγκλήματα του εναντίον αθώων αμάχων είπε πως δεν τους λυπόταν γιατί «έκαναν πολλά και οι Ελληνοκύπριοι» και επειδή δεν μπορούσε να βρει αυτούς που διέπραξαν εγκλήματα σκότωνε άοπλους αιχμαλώτους.
Μάλιστα αναφερόμενος στον εαυτό του είπε πως οι δολοφονίες ήταν η τέχνη του. Σε κάποια φάση της εισβολή πήγε στη περιοχή Καρπασίας και είδε ότι είχαν συγκεντρωθεί πολλοί Ελληνοκύπριοι αιχμάλωτοι. «Χάρηκα» είπε, γιατί θα τους καθάριζα όλους. Ωστόσο τον αντιλήφθηκε ο Τούρκος αξιωματικός Χακό Μπορατάς και τον προειδοποίησε πως αν απομακρυνόταν από δίπλα του θα τον πυροβολούσε και θα τον σκότωνε επιτόπου.
«Καιγόμουν που μου ξέφυγαν» λέει σήμερα ο 84χρονος Τουρκοκύπριος, ο οποίος υπήρξε μέλο της τρομοκρατικής οργάνωσης ΤΜΤ
Δείτε βίντεο: Εξομολόγηση-σοκ από Τουρκοκύπριο: Τέχνη μου ήταν να σκοτώνω άμαχους Ελληνοκύπριους
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς