Κύπρος: Η αστυνομία άνοιξε «πόλεμο» με τον υπόκοσμο

police_cyprus

Επίδειξη μηδενικής ανοχής μετά από οδηγίες του προέδρου Αναστασιάδη – Προηγήθηκε επίθεση εναντίον αστυνομικών πριν λίγες ημέρες

Φύλλο και φτερό κάνει σε καθημερινή βάση η κυπριακή αστυνομία, σπίτια και αυτοκίνητα, ατόμων τα οποία κατά καιρούς την έχουν απασχολήσει για θέματα εμπλοκής στο οργανωμένο έγκλημα και κυρίως σε υποθέσεις εμπορίου ναρκωτικών.

Οι επιχειρήσεις της αστυνομίας ακολούθησαν οδηγίες του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, ο οποίος ζήτησε επίδειξη μηδενικής ανοχής, μετά την επίθεση εναντίον αστυνομικών, πριν λίγες μέρες σε χωριό της επαρχίας Λεμεσού.

Οι αστυνομικοί πραγματοποιούν εφόδους με δικαστικά εντάλματα και καθημερινώς συλλαμβάνονται άτομα για διάφορες υποθέσεις. Μεταξύ αυτών συνελήφθη ύποπτος για δολοφονία που είχε διαπραχθεί το 2001 και ταυτοποιήθηκε με DNA.

Εδώ και δύο μέρες η κυπριακή αστυνομία τέθηκε σε επιφυλακή μετά από πληροφορία ότι μέλη του υποκόσμου σχεδιάζουν επιθέσεις εναντίον αστυνομικών και κτηρίων της αστυνομίας ως αντίδραση για τις τελευταίες συλλήψεις. Για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο άτομα 31 και 41 ετών που έχουν απασχολήσει επανειλημμένως τις αρχές για εγκληματικές ενέργειες.

Οι επιχειρήσεις της αστυνομίας αφορούν και αστυνομικούς για τους οποίους υπάρχουν πληροφορίες ότι συνεργάζονται με τον υπόκοσμο διαρρέοντας πληροφορίες.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

apagoreftiko

Από τον Πειραιά δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των πλοίων για τις Κυκλάδες, ενώ για τον Αργοσαρωνικό τα δρομολόγια των πλοίων γίνονται μόνο από τα συμβατικά και όχι από τα υδροπτέρυγα

travel

Κάμφθηκαν οι αντιρρήσεις των κρατών-μελών: Θα έχουν μορφή και μέγεθος πιστωτικής κάρτας, θα περιλαμβάνουν βιομετρικά στοιχεία και θα εκδοθούν για 500 εκατομμύρια Ευρωπαίους πολίτες με στόχο τον έλεγχο της μετανάστευσης και της πλαστογραφίας