Κύπρος: Η αστυνομία άνοιξε «πόλεμο» με τον υπόκοσμο

police_cyprus

Επίδειξη μηδενικής ανοχής μετά από οδηγίες του προέδρου Αναστασιάδη – Προηγήθηκε επίθεση εναντίον αστυνομικών πριν λίγες ημέρες

Φύλλο και φτερό κάνει σε καθημερινή βάση η κυπριακή αστυνομία, σπίτια και αυτοκίνητα, ατόμων τα οποία κατά καιρούς την έχουν απασχολήσει για θέματα εμπλοκής στο οργανωμένο έγκλημα και κυρίως σε υποθέσεις εμπορίου ναρκωτικών.

Οι επιχειρήσεις της αστυνομίας ακολούθησαν οδηγίες του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, ο οποίος ζήτησε επίδειξη μηδενικής ανοχής, μετά την επίθεση εναντίον αστυνομικών, πριν λίγες μέρες σε χωριό της επαρχίας Λεμεσού.

Οι αστυνομικοί πραγματοποιούν εφόδους με δικαστικά εντάλματα και καθημερινώς συλλαμβάνονται άτομα για διάφορες υποθέσεις. Μεταξύ αυτών συνελήφθη ύποπτος για δολοφονία που είχε διαπραχθεί το 2001 και ταυτοποιήθηκε με DNA.

Εδώ και δύο μέρες η κυπριακή αστυνομία τέθηκε σε επιφυλακή μετά από πληροφορία ότι μέλη του υποκόσμου σχεδιάζουν επιθέσεις εναντίον αστυνομικών και κτηρίων της αστυνομίας ως αντίδραση για τις τελευταίες συλλήψεις. Για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο άτομα 31 και 41 ετών που έχουν απασχολήσει επανειλημμένως τις αρχές για εγκληματικές ενέργειες.

Οι επιχειρήσεις της αστυνομίας αφορούν και αστυνομικούς για τους οποίους υπάρχουν πληροφορίες ότι συνεργάζονται με τον υπόκοσμο διαρρέοντας πληροφορίες.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

ert-mesa

«Η αξιολόγηση δεν συνιστά λογοκρισία. Αξιολόγηση κάνουν όλα τα ευρωπαϊκά κανάλια και έχουν μεθόδους και μπορούμε να το δούμε» είπε ο συνταγματολόγος Γιάννης Δρόσος που ετέθη επικεφαλής της ΕΡΤ και πρόσθεσε: «Φυσικά και δεν θα κάνουμε λογοκρισία στους δημοσιογράφους αλλά θα πω «μάθε παιδί μου να ρωτάς ή πήγαινε μάθε γράμματα»

kiklwma_cocaine_arthro

Γιος αστρολόγου ο ένας από τους τρεις «εγκεφάλους» - Λόγω παραλείψεων δεν μπορεί να αποδειχθεί ποιοι ήταν οι χρηματοδότες, ποιοι είχαν τις άκρες με τις φάμπρικες ναρκωτικών της Λατινικής Αμερικής και εάν τελικά η καθαρή κόκα θα έφτανε στην Ελλάδα

cyp09

Σε σχέση με τους Βρετανούς πολίτες που διαμένουν στο νησί, ανέφερε πως και σε αυτήν την περίπτωση τα δικαιώματα τους είναι διασφαλισμένα, όπως και των Κύπριων και όλων των Ευρωπαίων πολιτών που ζουν στη Μεγάλη Βρετανία

aki98

Τουρκικά αεροσκάφη συμμετέχουν στους εορτασμούς για τη 35η επέτειο ανακήρυξης του ψευδοκράτους - Την ίδια ώρα Ελληνοκύπριοι μαθητές και φοιτητές πραγματοποίησαν διαδηλώσεις στα οδοφράγματα της Λευκωσίας