Ακόμη και διπλό πέλεκυ είχε οπλοστάσιο στην Κέρκυρα!

Όλα τα παράνομα όπλα κατασχέθηκαν και οι κάτοχοί τους παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ο οποίος τους άσκησε δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή

Μέσα σε λίγες ώρες, δυο Έλληνες κάτοικοι της Κέρκυρας έπεσαν στα χέρια των τοπικών αστυνομικών αρχών επειδή είχαν στην κατοχή τους παράνομο οπλισμό. Πρώτος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας 55χρονος στην περιοχή Άφρα και στη συνέχεια ένας 40χρονος στο Σιδάρι.

Κατά την διάρκεια της έρευνας στην κατοικία του 55χρονου, βρέθηκαν δύο κυνηγετικά όπλα χωρίς άδεια κατοχής, ένα αεροβόλο πιστόλι, μία ξιφολόγχη, ένας μπαλτάς, έξι φυσίγγια και ένας... διπλός πέλεκυς! Στην δεύτερη περίπτωση, ο 40χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. με μία συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης taser στην κατοχή του, ενώ στο σπίτι του κατασχέθηκε ένα όπλο τύπου «νουντσάκο» με δύο ξύλινα κλομπ μήκους 0,30 εκατοστών συνδεδεμένα με αλυσίδα.

Όλα τα παράνομα όπλα κατασχέθηκαν και οι κάτοχοί τους παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ο οποίος τους άσκησε δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή. Η προανάκριση συνεχίζεται, για να εξακριβωθεί τυχόν συμμετοχή τους σε παράνομες ενέργειες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr