Έκρηξη Χατζηδάκη στην ΕΡΤ: Ξέρω ότι είμαι σε μαγαζί του ΣΥΡΙΖΑ αλλά να μιλήσω!

Έκρηξη Χατζηδάκη στην ΕΡΤ: Ξέρω ότι είμαι σε μαγαζί του ΣΥΡΙΖΑ αλλά να μιλήσω!

Δείτε το διάλογο του αντιπροέδρου της ΝΔ με τον παρουσιαστή της εκπομπής στην ΕΡΤ - «Υπάρχουν όρια στο τι λέτε εδώ μέσα» και «πρώτα σκεφτόμαστε και μετά μιλάμε» είπε ο δημοσιογράφος Πάνος Χαρίτος στον αντιπρόεδρο της ΝΔ

xatzidakis-focus_main01
Εκτός εαυτού βγήκε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης το βράδυ της Πέμπτης, κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Focus» στην ΕΡΤ1.

Διαμαρτυρόμενος για τις συνεχείς διακοπές από τον Άγγελο Τσέκερη, διευθυντή της Αυγής και στενό συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Χατζηδάκης εξερράγη. «Ξέρω ότι είμαι σε μαγαζί του ΣΥΡΙΖΑ αλλά να μιλήσω» είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και χαρακτήρισε τον «Άγγελο Τσέκερη σαν δημοσιογράφο που λειτουργεί ως κομματικό στέλεχος».

15 5 focus ert 1

Η ροή της εκπομπής διακόπηκε και ο παρουσιαστής Πανος Χαρίτος ζήτησε από τον Κωστή Χατζηδάκη να ανακαλέσει. «Υπάρχουν όρια στο τι λέτε εδώ μέσα» είπε ο δημοσιογράφος απευθυνόμενος στον αντιπρόεδρο της ΝΔ και συνέχισε: «Πρώτα σκεφτόμαστε και μετά μιλάμε...». 

Κλείσιμο
«Εγώ δεν προσβάλλω» ανέφερε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ όταν ο αντιπρόεδρος της ΝΔ προσπάθησε να εξηγήσει τον λόγο που χαρακτήρισε την ΕΡΤ μαγαζί του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε το βίντεο: 

15 5 focus ert 1 (2)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης