«Ντου» του Ρουβίκωνα με βαριοπούλες σε συμβολαιογραφείο στην Αθήνα

«Ντου» του Ρουβίκωνα με βαριοπούλες σε συμβολαιογραφείο στην Αθήνα

Ανενόχλητοι οι κουκουλοφόροι τα έκαναν γυαλιά-καρφιά - Έντρομοι οι εργαζόμενοι έτρεχαν να κρυφτούν - Από τα σπασμένα τζάμια τραυματίστηκε μέλος της αναρχικής ομάδας

rouvikwnass_arthroo1
Ανενόχλητος συνεχίζει τη δράση του ο Ρουβίκωνας καθώς με ανάρτησή του στο athens.indymedia ανακοίνωσε ότι το πρωί της Παρασκευής έκανε «ντου» σε συμβολαιογραφικό γραφείο στο κέντρο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα τα μέλη του Ρουβίκωνα, στις 10 το πρωί της Παρασκευής εισέβαλαν σε συμβολαιογραφείο που βρίσκεται στον 7ο όροφο σε κτήριο στη συμβολή των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Ακαδημίας και προκάλεσαν φθορές. Στη συνέχεια οι κουκουλοφόροι αποχώρησαν ανενόχλητοι, καθώς δεν έγινε ούτε προσαγωγή, ούτε σύλληψη.

Σε ένα ασυνήθιστα σύντομο κείμενο τα μέλη της ομάδας υποστηρίζουν ότι η επίθεση στο συγκεκριμένο συμβολαιογραφείο έγινε γιατί η συμβολαιογράφος «συμμετέχει σε πλειστηριασμούς ακόμα και πρώτων κατοικιών».

«Όσοι συμμετέχουν σε διαδικασίες εξώσεων, κατασχέσεων και πλειστηριασμών των λαικών κατοικιών θα βιώνουνε και την αντίδραση των από τα κάτω» απειλούν τα μέλη του Ρουβίκωνα.

Στο βίντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα τα μέλη της αναρχικής ομάδας φαίνονται οι κουκουλοφόροι να τα κάνουν γυαλιά-καρφιά με βαριοπούλες στα χέριαμ να απειλούν να μην καλέσει κανείς την αστυνομία ενώ έντρομοι οι υπάλληλοι τρέχουν να προφυλαχθούν.

Κλείσιμο

Ρουβίκωνας: Επίθεση στο συμβολαιογραφείο της Δάλλας Πολυζώη Θηρεσία from Rouvikonas on Vimeo.


Ένοικος της πολυκατοικίας είπε στο protothema.gr ότι τα μέλη του Ρουβίκωνα άφησαν μια από τις βαριοπούλες στον τρίτο όροφο του κτηρίου προσθέτοντας ότι έξω από αυτό τους τέσσερις που έκαναν την εισβολή περίμεναν τρια άλλα άτομα. Άλλη ένοικος δήλωσε ότι κάποιο μέλος του Ρουβίκωνα τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της επίθεσης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης