Ηράκλειο: Αιματηρό επεισόδιο λόγω κτηματικών διαφορών

Ηράκλειο: Αιματηρό επεισόδιο λόγω κτηματικών διαφορών

Συνελήφθη ο φερόμενος ως ο δράστης

karampina
Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε χθες το βράδυ στη Μεσαρά και πιο συγκεκριμένα σε περιοχή του Δήμου Φαιστού, όταν δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν έντονα μεταξύ τους, κατά τα φαινόμενα λόγω κτηματικών διαφορών.

Ο καυγάς, πήρε πολύ γρήγορα διαστάσεις, τα «αίματα άναψαν» και ο ένας εκ των δύο έβγαλε την καραμπίνα του πυροβολώντας τον άλλον στα πόδια.

Στη συνέχεια, ο 44χρονος φερόμενος ως δράστης τράπηκε σε φυγή.

Ο 46χρονος τραυματίας αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μοιρών όπου οι γιατροί φρόντισαν τα τραύματά του, ωστόσο κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά και νοσηλεία του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

Από την πρώτη στιγμή του περιστατικού οι αρχές εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 44χρονου, ο οποίος λίγες ώρες αργότερα συνελήφθη.

Η ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης

Στην επίσημη ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης τονίζονται τα εξής:

Συνελήφθη χθες το βράδυ σε περιοχή του Δήμου Φαιστού 44χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας, που διαπράχθηκε σε βάρος 46χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ, ο 44χρονος ένεκα προσωπικών διαφορών πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο σε βάρος του 46χρονου, προκαλώντας του σωματικές βλάβες.

Κλείσιμο
Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαιστού και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς, συνελήφθη ο 44χρονος ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το εν λόγω κυνηγετικό όπλο.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.


Πηγή: Cretapost.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης