Λαμία: Ο Αλκέτ Ριζάι έβρισε τον πρόεδρο του δικαστηρίου - «Φρούριο» το δικαστικό μέγαρο

Λαμία: Ο Αλκέτ Ριζάι έβρισε τον πρόεδρο του δικαστηρίου - «Φρούριο» το δικαστικό μέγαρο

Μεταφέρθηκε από τις φυλακές Δομοκού στα Δικαστήρια Λαμίας κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας - «Γαλλικά» στον πρόεδρο της έδρας μόλις άκουσε την ποινή του 

rizai_lamia
Στα Δικαστήρια Λαμίας μεταφέρθηκε ο Αλβανός κακοποιός Αλκέτ Ριζάι, προκειμένου να δικαστεί, μαζί με άλλους δύο βαρυποινίτες, για παράνομη οπλοκατοχή, καθώς σωφρονιστικοί υπάλληλοι εντόπισαν στο κελί τους αυτοσχέδια μαχαίρια.

Όπως μεταδίδει το lamiareport.gr, που δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο, η μεταφορά του Αλκέτ Ριζάι από τις φυλακές Δομοκού έγινε υπό δρακόντια μέτρα ασφαλείας, ενώ ο ίδιος ήταν ιδιαίτερα προκλητικός απέναντι στην εισαγγελέα και τον πρόεδρο του δικαστηρίου.

rizai_lamia1


Έβρισε τον πρόεδρο μετά την ανακοίνωση της ποινής


Η στάση του Ριζάι φαίνεται ότι ήταν προκλητική απέναντι στους δικαστές. Ο ίδιος ζητούσε να δει φωτογραφίες από τα αυτοσχέδια μαχαίρια ενώ έθετε ερωτήσεις σε επιθετικό τόνο στην εισαγγελέα της έδρας.

«Είστε εδώ για να απαντάτε και όχι να ρωτάτε...», ήταν η απάντηση από τον πρόεδρο του Δικαστηρίου, που διέκοψε γα λίγο τη δίκη μετά την ένταση που δημιουργήθηκε.

Κλείσιμο
Μάλιστα, όταν ανακοινώθηκαν οι ποινές 3 ετών για τον έναν εκ των τριών και από 26 μήνες για τον Ριζάι και τον άλλο συγκατηγορούμενό του, ο Αλκέτ Ριζάι έβρισε τον πρόεδρο λέγοντας «Άντε γ@......ρε....» και διάφορα άλλα... «γαλλικά».

rizai_lamia2


Αστυνομοκρατούμενο το Δικαστικό Μέγαρο Λαμίας

Η μεταγωγή του Ριζάι και των συγκατηγορουμένων του έγινε στις 9 το πρωί. Οι τρεις τους ανέβηκαν τα σκαλιά του δικαστικού μεγάρου, συνοδευόμενοι από πάνοπλους αστυνομικούς.

Από νωρίς το πρωί, υπήρξε κινητοποίηση μεγάλης αστυνομικής δύναμης μέσα και έξω από τα δικαστήρια, ενώ το μεταγωγικό όχημα από και προς τις φυλακές συνοδευόταν από ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας.

Δείτε βίντεο με την είσοδο και την έξοδο του Αλκέτ Ριζάι από τα δικαστήρια:





rizai_lamia3
rizai_lamia4
rizai_lamia5
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης