Νέα Γενιά Ζηρίδη: 85 χρόνια, 85 υποτροφίες

Νέα Γενιά Ζηρίδη: 85 χρόνια, 85 υποτροφίες

Το ίδρυμα γιορτάζει τα 85 χρόνια και προσφέρει 85 υποτροφίες για την Α’ Δημοτικού, Α’ Γυμνασίου, Α’ Λυκείου για τη σχολική χρονιά 2018-2019

ziridis
Εδώ και 85 χρόνια, η Νέα Γενιά Ζηρίδη αποτελεί ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα με επιτυχίες και αναγνώριση.

Εφέτος και με πρόταγμα την επένδυση στην αριστεία γιορτάζει τα 85 της χρόνια και προσφέρει 85 υποτροφίες για την Α’ Δημοτικού, Α’ Γυμνασίου, Α’ Λυκείου για τη σχολική χρονιά 2018-2019. Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στις 18 Μαϊου 2018 στις εγκαταστάσεις της Νέας Γενιάς Ζηρίδη.

Σε ένα πρότυπο campus με οικολογικές εγκαταστάσεις σε έκταση 80 στρεμμάτων, η Νέα Γενιά Ζηρίδη συνδυάζει την ιστορική παράδοση 85 ετών, με την καινοτομία.

Η Νέα Γενιά Ζηρίδη είναι το μόνο Ελληνικό σχολείο που είναι Registered Cambridge International School και ανήκει σε ένα παγκόσμιο δίκτυο με 11.000 σχολεία σε περισσότερες από 160 χώρες παγκοσμίως. Το Ziridis Bilingual Program, είναι ένα δίγλωσσο πρόγραμμα το οποίο εφαρμόζεται υπό την αιγίδα του διακεκριμένου εκπαιδευτικού φορέα Cambridge International Examinations. Με καταρτισμένους εκπαιδευτικούς στην ξενόγλωσση εκπαίδευση, η Νέα Γενιά Ζηρίδη εφαρμόζει και τα 4 επίπεδα εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Cambridge International Examinations, προετοιμάζοντας τους μαθητές για τις διεθνείς εξετάσεις των A Levels.

Το Ziridis Bilingual Program πραγματοποιείται στο Νηπιαγωγείο, Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο, παρέχοντας οφέλη μιας δίγλωσσης εκπαίδευσης, μέσα από την διδασκαλία της Λογοτεχνίας, των Μαθηματικών και των Φυσικών Επιστημών στην αγγλική γλώσσα. Το Ziridis Bilingual Program προετοιμάζει τους μαθητές για την απόκτηση του διπλώματος IGCSE. Η παρακολούθηση των τμημάτων A Levels στη Β’ και Γ’ Λυκείου και η συμμετοχή στις σχετικές εξετάσεις, οδηγούν στην εισαγωγή των μαθητών σε αγγλόφωνα πανεπιστήμια του εξωτερικού, διατηρώντας παράλληλα το δικαίωμα εισαγωγής τους στα Ελληνικά πανεπιστήμια, μέσω των πανελληνίων εξετάσεων, ενισχύοντας έτσι το εύρος των επιλογών τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Στόχος του προγράμματος είναι η δημιουργία των πολιτών του κόσμου, οι οποίοι μπορούν να ζήσουν σε οποιαδήποτε ήπειρο του πλανήτη.

Η Νέα Γενιά Ζηρίδη είναι επίσημο Κέντρο υποστήριξης για σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο (UCAS Centre) και προσφέρει στους μαθητές της την προετοιμασία του ακαδημαϊκού φακέλου τους από την αρχή της Α’ Λυκείου, καθοδήγηση και συμβουλευτική για την επιλογή του κατάλληλου Βρετανικού πανεπιστήμιου και ολοκληρωμένη καθοδήγηση υποβολής αίτησης UCAS.

Charisma

Παράλληλα τα εκπαιδευτήρια ανιχνεύουν, καλλιεργούν και αναδεικνύουν το χάρισμα του κάθε μαθητή, από πολύ μικρή ηλικία, σύμφωνα με τη θεωρία των Πολλαπλών Τύπων Νοημοσύνης του Howard Gardner, από το Πανεπιστήμιο του Harvard, που εφαρμόζεται με μεγάλη επιτυχία από το 2000. Η ανίχνευση του χαρίσματος γίνεται μέσα από την παρατήρηση, η καλλιέργεια μέσα από συμμετοχή σε δραστηριότητες και η ανάδειξη μέσα από τη συμμετοχή σε Ελληνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς. Το κάθε παιδί διαμορφώνει ένα ξεχωριστό προφίλ πολλαπλών τύπων νοημοσύνης, καθώς ανακαλύπτει και καλλιεργεί τις ιδιαίτερες κλίσεις του, από τον Παιδικό Σταθμό έως και το Λύκειο. Στόχος του προγράμματος “Charisma” είναι η δημιουργία των ηγετών του αύριο, οι οποίοι κάνουν τη διαφορά μέσα από το χάρισμα τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης