Σκοτώθηκε στην προπόνηση μπροστά στα παιδιά του!

Σκοτώθηκε στην προπόνηση μπροστά στα παιδιά του!

Τραγωδία χτύπησε μια οικογένεια  στην Κρήτη, όταν ο 44χρονος  πατέρας σκοτώθηκε μπροστά στα  μάτια των δύο παιδιών του,  την στιγμή που έκανε προπόνηση σε πίστα αγώνων μοτοσικλέτας!

Τραγωδία χτύπησε μια οικογένεια  στην Κρήτη, όταν ο 44χρονος  πατέρας σκοτώθηκε μπροστά στα  μάτια των δύο παιδιών του,  την στιγμή που έκανε προπόνηση σε πίστα αγώνων μοτοσικλέτας! Ο εξοπλισμός που φορούσε ήταν πλήρης, αλλά δεν τον έσωσε από τον θάνατο…

Ο 44χρονος που μετείχε σε  αγώνες, έκανε συχνά προπονήσεις  στην πίστα του Βατόλακκου  Χανίων και συνήθιζε να παίρνει  μαζί του τα παιδιά του, στα  οποία άρεσε να τον παρακολουθούν… Έτσι, όμως, έγινε μάρτυρες του τραγικού θανάτου του πατέρα τους.

Ξαφνικά, τα δύο παιδιά είδαν  τη μηχανή του πατέρα τους  να πέφτει με φόρα στο έδαφος. Όταν είδαν ότι ο 44χρονος  δεν κουνιόταν, άρχισαν να φωνάζουν  και τις κραυγές τους άκουσε ο ιδιοκτήτης ενός διπλανού χωραφιού, που έτρεξε στο σημείο και διαπίστωσε ότι ο 44χρονος ήταν ζωντανός. Αμέσως κάλεσε ασθενοφόρο, το οποίο έφτασε γρήγορα. Όμως, ο άτυχος πατέρας ξεψύχησε πριν φτάσει στο νοσοκομείο, πιθανότατα από εσωτερική αιμορραγία. 

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης