Μία απίστευτη εικόνα παρουσιάζει το δημαρχείο Θεσσαλονίκης, μετά το πέρασμα της πρωτοφανούς νεροποντής που έπληξε την πόλη νωρίς το μεσημέρι.
Τα φρεάτια περιμετρικά του δημαρχείου υπερχείλισαν και άνοιξαν, ενώ ένας αγωγός αποχέτευσης έσπασε, με αποτέλεσμα η είσοδος του δημαρχείου να γεμίσει λύματα και να ξεβραστούν ακόμη και νεκρά ποντίκια!
Ταυτόχρονα, έσπασε και ένα τζάμι από την πόρτα του κτηρίου.
Όπως είπε στη Voria.gr ο Θωμάς Ψαρράς, γενικός γραμματέας του δήμου Θεσσαλονίκης, η υπερχείλιση οφείλεται σε φρεάτια που δεν ήταν επαρκώς καθαρισμένα.
«Ήταν πολύ μεγάλη η ποσότητα νερού που έπεσε», υπογράμμισε.
Όπως ανέφερε ο κ. Ψαρράς, έχει κληθεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία για απάντληση, ωστόσο δεν έχει φτάσει ακόμη στο σημείο.
Ακόμη, σύμφωνα με τον ίδιο, προκλήθηκαν προβλήματα σε δύο ΚΕΠ του δήμου, αλλά και στο Ωδείο, στα δυτικά της πόλης.
Από την πλευρά της, η ΕΥΑΘ απαντά ότι δεν φέρει ευθύνη για τα προβλήματα στο δημαρχείο και πως τα φρεάτια ήταν καθαρά.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.