Κύπρος: Γυναίκα έκλεβε γλάστρες από τα νεκροταφεία

koim708

Συγγενείς νεκρών που επισκέπτονταν το νεκροταφείο διαπίστωσαν ότι το τελευταίο διάστημα εξαφανίζονταν οι γλάστρες και τα φωτιστικά που τοποθετούσαν στους τάφους

Γεμάτο γλάστρες με λουλούδια και φωτιστικά που λειτουργούν με ηλιακή ενέργεια, ήταν το αυτοκίνητο 45χρονης γυναίκας που ελέγχθηκε από την αστυνομία στο χωριό Περβόλια της Λάρνακας.

Η 45χρονη γυναίκα είχε συλληφθεί στο νεκροταφείο του χωριού Κίτι, να κλέβει αντικείμενα από τους τάφους. Συγγενείς νεκρών που επισκέπτονταν το νεκροταφείο διαπίστωσαν ότι το τελευταίο διάστημα εξαφανίζονταν οι γλάστρες και τα φωτιστικά που τοποθετούσαν στους τάφους και έκαναν καταγγελία στην αστυνομία.

Χθες αστυνομικοί έστησαν καρτέρι και παρακολουθούσαν τα νεκροταφεία των χωριών Κίτι και Μενεού, όπου σημειώνονται οι κλοπές. Λίγη ώρα αργότερα είδαν την 45χρονη να περνάει από τους τάφους και να παίρνει τις γλάστρες και τα φωτιστικά και να τα φορτώνει στο αυτοκίνητο της.

Όταν μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα παραδέχθηκε τις κλοπές. Της απαγγέλθηκαν κατηγορίες και σε μεταγενέστερο στάδιο θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις στο δικαστήριο.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης