Ηλικιωμένος έκλεψε κυψέλες μελισσοκόμου στη Σάμο

Η κλοπή εξιχνιάστηκε άμεσα από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας, οι οποίοι έκαναν έρευνα στο κτήμα του 70χρονου δράστη και βρήκαν τα κλοπιμαία

Μελισσοκόμος με... ξένες κυψέλες φιλοδοξούσε να γίνει ένας ηλικιωμένος Έλληνας , ο οποίος τρύπωσε το πρωί της Κυριακής σε ένα αγρόκτημα στην ευρύτερη περιοχή του Πυθαγορείου στη Σάμο και “σήκωσε” μία κυψέλη μαζί με ένα αυτοσχέδιο τροφοδοτικό που ανήκαν σε έναν 60χρονο.

Όμως, η κλοπή εξιχνιάστηκε άμεσα από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας, οι οποίοι έκαναν έρευνα στο κτήμα του 70χρονου δράστη και βρήκαν τα κλοπιμαία, σμήνη μελισσών και εξοπλισμό για την αποκομιδή μελιού που ερευνάται στο πλαίσιο της προανάκρισης αν και αυτά είναι κλεμμένα. Ο ηλικιωμένος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σάμου, ο οποίος του άσκησε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για ζωοκλοπή.

*** Σε ένα αγρόκτημα στον οικισμό Ψάρι, κοντά στην Βάρδα Ηλείας, εισέβαλε τα ξημερώματα του Σαββάτου ένας 45χρονος Πακιστανός και άρπαξε κτηνοτροφικό εξοπλισμό και διάφορα γεωργικά εργαλεία συνολικής αξίας 3.600 ευρώ. Ο αλλοδαπός συνελήφθη το μεσημέρι της Κυριακής από αστυνομικούς του τμήματος Βουπρασίας, μετά από έρευνα στην κατοικία του, όπου βρέθηκε μέρος του κτηνοτροφικού εξοπλισμού και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του κτήματος. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας κατηγορούμενος για κλοπή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr