Θύμα ληστείας έπεσε ένας αστυνομικός στην περιοχή της Νέας Μανωλάδας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrastimes.gr, δράστες της ληστείας είναι τέσσερις Ρομά, που επέβαιναν σε αυτοκίνητο. Οι δράστες ακινητοποίησαν τον αστυνομικό με τη χρήση βίας και κατάφεραν να τον ληστέψουν, ενώ αμέσως μετά διέφυγαν.
Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες κατά μήκος της Νέας και της Παλαιάς Εθνικής Οδού Πατρών-Πύργου και αναζητά ένα ΙΧ μάρκας Punto και χρώματος μαύρου με σπασμένα τζάμια.
Το OLON συνδυάζει ηλεκτρονικές πληρωμές, επιχειρηματικές εφαρμογές και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας σε ένα ενιαίο οικοσύστημα, διευκολύνοντας την καθημερινότητα των επιχειρήσεων και αναβαθμίζοντας την εμπειρία των καταναλωτών.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.