«Θα σας ρίξουμε στη θάλασσα»: Τούρκοι χάκερ «χτύπησαν» το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων!

«Θα σας ρίξουμε στη θάλασσα»: Τούρκοι χάκερ «χτύπησαν» το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων!

Δείτε τις εικόνες που εμφανίζονταν για λίγα δευτερόλεπτα στην κεντρική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ - Ευθείες απειλές κατά της Ελλάδας ότι συνεργάζεται με τρομοκράτες, «φωτογραφίζοντας» την υπόθεση των οκτώ Τούρκων αξιωματικών, τους οποίους η Άγκυρα κατηγορεί ως πραξικοπηματίες

APE_hackers
Ένα... περίεργο και ταυτόχρονα προκλητικό μήνυμα κατά της Ελλάδας εμφανίστηκε λίγο πριν τις 11 το βράδυ στην κεντρική σελίδα του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων.

Πιο συγκεκριμένα, μπαίνοντας στην αρχική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ και έπειτα από αναμονή λίγων δευτερολέπτων, εμφανιζόταν ένα μήνυμα στα τουρκικά, το οποίο, κάνοντας σαφή αναφορά στην υπόθεση των οκτώ Τούρκων αξιωματικών που βρίσκονται στην Ελλάδα και δεν έχουν εκδοθεί στην Τουρκία, στην οποία κατηγορούνται ως πραξικοπηματίες, απειλούσε ευθέως την Ελλάδα, καλώντας την «να μην ξεχνάει το παρελθόν της» και «να μην υποθάλπει τρομοκράτες».

«Ελλάδα ξεχνάς γρήγορα, ρίξαμε στη θάλασσα τους προγόνους σας, θα το ξανακάνουμε» ήταν στην ουσία το νόημα και το «μήνυμα» όσων έγραψαν οι -κατά τα φαινόμενα- Τούρκοι χάκερ στην αρχική σελίδα του ΑΠΕ. 

Έπειτα από λίγο, το μήνυμα δεν εμφανιζόταν στην πρώτη σελίδα του ΑΠΕ.



Κλείσιμο
Για συνεχείς κυβερνοεπιθέσεις από Τούρκους χάκερ έκανε λόγο ο Γενικός Διευθυντής του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων Μιχάλης Ψύλλος με αφορμή την τελευταία επίθεση στο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων το βράδυ της Δευτέρας.

Σύμφωνα με τον κ. Ψύλλο το απειλητικό για την Ελλάδα μήνυμα με φράσεις όπως «θα σας ρίξουμε στη θάλλασα» διήρκησε 4 λεπά.

Κατά την εκτίμησή του «τέτοιες επιθέσεις θα γίνονται ολοένα και πιο συχνές όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές (σ.σ. στην Τουρκία)».

Όπως ανακοίνωσε, τέλος, μιλώντας στο ΣΚΑΪ η επίθεση των Τούρκων χάκερ θα γίνει γνωστή «στα διεθνή φόρα και τις επαγγελματικές ενώσεις στις οποίες ανήκουμε».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης