Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας ημερίδα δικαστών και δικηγόρων

0000pavlo

«Η δικαστική ανεξαρτησία ως επιταγή του κράτους δικαίου και σκληρός πυρήνας του δικαιώματος σε δίκαιη δίκη»  το θέμα της εκδήλωσης

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλοπουλου θα πραγματοποιηθεί αύριο, Σάββατο, η έναρξη της διεθνούς ημερίδας που συνδιοργανώνει η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων και η Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας, στις 11 π.μ. στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (αίθουσα «Δημήτρης Μητρόπουλος»), με θέμα «Η δικαστική ανεξαρτησία ως επιταγή του κράτους δικαίου και σκληρός πυρήνας του δικαιώματος σε δίκαιη δίκη».

Στην ημερίδα, θα συμμετάσχουν καθηγητές Πανεπιστημίων, Έλληνες και ξένοι δικαστές, καθώς και δικηγόροι.

Κατά την έναρξη της ημερίδας χαιρετισμό θα απευθύνουν, σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο πρόεδρος της ΕΔΕ Χριστόφορος Σεβαστίδη και της Ολομέλειας των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Δημήτρης Βερβεσός, ενώ έχει κληθεί να χαιρετήσει και ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Ώ...τι μας λέτε!!!!

Δεν βαρεθηκε κι αυτός ο ...μαϊντανός να βγάζει ακαταλαβίστικους λόγους μόνο? Όποια πέτρα κι'άν σηκώσεις τον Πάκη βρίσκεις από κάτω...όχι πως χρησιμεύει και σε κάτι...!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης