Υπόλογη για κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος είναι πλέον η 22χρονη φοιτήτρια που πέταξε το νεογέννητο μωρό της στον ακάλυπτο πολυκατοικίας στη Νέα Σμύρνη.
Και αυτό διότι, σε βάρος της νεαρής γυναίκας ασκήθηκε από την εισαγγελία ποινική δίωξη για το κακούργημα της παιδοκτονίας.
Στις αρμόδιες εισαγγελικές διαβιβάστηκε χθες το απόγευμα η δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την 22χρονη, η οποία νοσηλεύεται σε γυναικολογική κλινική.
Τέλος, σε βάρος της νεαρής γυναίκας ο αρμόδιος ανακριτής με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα εξέδωσε ένταλμα για τη σύλληψή της.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.