Κατάληψη στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ πραγματοποιεί αυτή την ώρα το Δίκτυο Μεσοχώρα - Αχελώος.
Περίπου 20 άτομα εισέβαλλαν στα γραφεία της ΔΕΗ στην οδό Χαλκοκονδύλη, ανέβηκαν στον τρίτο όροφο και κρέμασαν πανό στο εξωτερικό του κτιρίου.
«Τριάντα πέντε χρόνια ομηρίας της Μεσοχώρας από τη ΔΕΗ είναι αρκετά. Τέλος στα έργα στον Άνω Ρου του Αχελωοου», αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους και ζητούν μεταξύ άλλων να σταματήσουν τα έργα στον Αχελώο και να κατεδαφιστούν τα φράγματα Μεσοχώρας - Συκιάς.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.