Ισόβια χωρίς κανένα ελαφρυντικό στον αγγειοχειρουργό για τη δολοφονία της μεσίτριας

aggeioxeirourgos

Το δικαστήριο του επέβαλλε την ανώτατη των ποινών συν δύο χρόνια φυλάκισης για το αδίκημα της περιύβρισης νεκρού – Το έκρινε ομόφωνα ένοχο για το θάνατο της 36χρονης γυναίκας

Ποινή ισόβιας κάθειρξης συν δύο χρόνια φυλάκισης επέβαλε το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης στον αγγειοχειρουργό, που κρίθηκε ένοχος χωρίς κανένα ελαφρυντικό για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας δια παραλείψεως με ενδεχόμενο δόλο και της περιύβρισης νεκρού.

Ο αγγειοχειρουργός θεωρήθηκε ομόφωνα ένοχος για το θάνατο της 36χρονης μεσίτριας στις 26 Απριλίου 2017 στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, ενώ κατά πλειοψηφία (5-2) δεν του αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό, αν και ο ίδιος είχε υποστηρίξει ότι ο θάνατός της επήλθε λόγω ιατρικού λάθους κι ότι οι μετέπειτα πράξεις του έγιναν επειδή τον κατέλαβε πανικός. 

Άκουσε την ετυμηγορία ανέκφραστος και με σκυμμένο κεφάλι

Ο αγγειοχειρουργός άκουσε την απόφαση του δικαστηρίου χωρίς ίχνος έκφρασης, ενώ είχε σκύψει το κεφάλι του. Μετά το τέλος της διαδικασίας, οδηγήθηκε και πάλι στις φυλακές.

Κατά τη διάρκεια της προγραμματισμένης επέμβασης για την αφαίρεση κιρσών από τα πόδια, η γυναίκα πέθανε. Ο αγγειοχειρουργός, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, προσπάθησε να καλύψει την πράξη του, πετώντας το γυμνό της κορμί στο δάσος.

Της χορήγησε αναισθητικά που την οδήγησε στο θάνατο

Η 36χρονη μεσίτρια επισκέφθηκε το Ιπποκράτειο σε ημέρα γενικής εφημερίας για να υποβληθεί σε θεραπεία αφαίρεσης κιρσών από τα πόδια. Ο αγγειοχειρουργός την οδήγησε σε ένα χώρο του νοσοκομείου που είχε εγκαταλειφθεί και της χορήγησε δύο ισχυρά αναισθητικά φάρμακα.

Σύμφωνα με τους περισσότερους μάρτυρες, τα συγκεκριμένα αναισθητικά δεν ήταν απαραίτητα για τέτοιου είδους επεμβάσεις, ενώ προκάλεσαν στη γυναίκα άπνοια και αναπνευστική καταστολή με συνέπεια να επέλθει ο θάνατός της.

Αφότου πέθανε, ο κατηγορούμενος την έβαλε στο αυτοκίνητό του και πέταξε το γυμνό σώμα της σε απόκρημνη περιοχή της Χαλκιδικής, όπου εντοπίστηκε τα επόμενα 24ωρα σε κατάσταση αποσύνθεσης.

«Δεν μπορούσα να σκεφθώ ψύχραιμα»

«Ήμουν άλλος άνθρωπος, ήταν κάτι που με ξεπερνούσε» είπε απολογούμενος ενώπιον των δικαστών, κάνοντας λόγο για «φαύλο κύκλο» και «αψυχολόγητες ενέργειες», στις οποίες προέβη, όταν διαπίστωσε το θάνατό της. «Δεν βρήκα το θάρρος να απευθυνθώ σε κάποιον να πω τι είχε συμβεί. Δεν μπορούσα να το αποδεχθώ ούτε να σκεφθώ ψύχραιμα. Την έβαλα στο αυτοκίνητο κι άρχισα να οδηγώ. Ήμουν χαμένος τελείως» πρόσθεσε.


Την καταδίκη του είχε εισηγηθεί και η εισαγγελέας της υπόθεσης, που υποστήριξε ότι «την άφησε να πεθάνει επειδή δεν ήθελε να ξέρει κανείς στον συγκεκριμένο χώρο τι έκανε στην άτυχη γυναίκα». Μάλιστα, αν και δέχθηκε ότι δεν επεδίωξε αρχικά το θάνατό της, δημιούργησε μια τέτοια κατάσταση που οδηγούσε σε αυτόν, λόγω της χρήσης των αναισθητικών και χωρίς δυνατότητα αντιμετώπισης ενδεχόμενης καρδιακής ανακοπής.

ΣΧΟΛΙΑ (39)

Victor

Θεωρώ ότι θα πρέπει να υπάρχει διάκριση ανάμεσα στην ανθρωποκτονία από πρόθεση με προμελέτη (ασυζητητί εκτέλεση), ανθρωποκτονία εν βρασμό ψυχής (εκτέλεση ή ισόβια υπό προϋποθέσεις) και την ανθρωποκτονία από βαριά αμέλεια. Δηλαδή και ο αλβανός που σκότωσε τρεις παπούδες ισόβια έφαγε, είναι το ίδιο;

Ωραία

Να κ έναν καλο νέο. Ένας κακός στη φυλακή!

Double Standard

Η απόφαση στηρίχθηκε σέ οσα ο ίδιος ομολόγησε , Επομένως , τά περί άδικης δικαστικής απόφασης, που προβάλλεται από διάφορους , δέν έχουν κανένα λογικό έρεισμα. Ο γιατρός δέν είναι παιδάκι τού δημοτικού να * τα χάσει* καί να μη ζητήσει βοήθεια γιά να σώσει τόν ασθενή που ψυχοραγουσε από δικό του λάθος. Το από που βρήκε τα αναισθητικά , ο ίδιος έπρεπε να μας ενημερώσει καί αποδείξει. Επίσης ίδιος ουδέποτε ισχυρίστηκε ότι * τήν ξεφορτώθηκε * ...... επειδή δεν έχει εμπιστοσύνη στην Δικαιοσύνη. Αυτό είναι * επινόηση * κάποιου άσχετου σχολιαστή, όποιος δέν έχει δικαιολογία στο γιατί ο γιατρός κατηγόρησε τον άνδρα της ως τον πιθανότερο ένοχο. Επίσης αποσιωπά τό γεγονός ότι οι ιατροδικαστές κατέθεσαν ότι είχε γρατσουνιές στους γλουτούς και ώμους που έγιναν εν ζωή τής άτυχης, κατά τήν διαδικασία της * αποκομιδής * της.

Νάνος

Επιλεκτικός ο τρόπος, με τον οποίο μας δουλεύεις -σαν να ακούω κάποιον εδώ δικηγόρο της αρπαχτής, ή δικαστής/εισαγγελεύς. ΚΑΝΕΝΑ κατηγορητήριο δεν στηρίζεται σε ομολογία -όλα ελέγχονται. Πίσω από μια "ομολογία" μπορεί να κρύβεται άλλος. ΙΔΕΑ δεν έχεις από Ιατρική- νομπελίστες χειρουργοί τα έχουν χάσει, και πολλές φορές. Τι μένει για νεαρό άτομο, χωρίς καμία εμπειρία με αναισθητικά. Το γεγονός, πως εσείς ΔΕΝ πιστεύετε πως αυτός "τα έχει χάσει", δεν σημαίνει τίποτα - χρειάζεται εσείς να αποδείξετε, πως αυτός ΔΕΝ ΤΑ "έχει χάσει"- με στοιχεία, και όχι "έτσι νομίζουμε", "μυρίσαμε τα νύχια μας", "μαντέψαμε από τον καφές μας". Είσαι άπλα- αφελής. ΤΊΠΟΤΑ δεν οφείλει να σας εξηγεί, αποδεικνύει, εξηγεί - ΕΣΕΙΣ τον κατηγορείτε, και εσείς έχετε το βάρος των αποδείξεων. Το γεγονός, πως εσείς ΔΕΝ έχετε αποδείξεις, δεν σημαίνει αυτομάτως πως αυτός φταίει- αυτή τη νοοτροπία γρήγορα πλέον θα την ξεχάσετε. Και τι περιμένεις- να σου ομολογήσει, πως δεν έχει εμπιστοσύνη, ώστε να τον θάψουν ακόμα ποιο βαθειά; σε ποιόν τα λες αυτά; δεν είμαστε και αφελής εδώ- ξέρουμε από "ελληνική δικαιοσύνη"... . Καμία "επινόηση" δεν υπάρχει. ΠΑΡΟΥΣΙΆΣΤΕ στοιχεία - αναμφίβολα, ξεκάθαρα, σαφέστατα- έτσι κάνουν εκεί, όπου υπάρχει δικαιοσύνη- αυτό όμως θέλει κόπο, προσπάθειες, εμπειρία, επιμονή, γνώσεις. Όχι μπλα-μπλα-μπλα- "δώστε μας τους χαμένους μισθούς πίσω", "έχουμε δικαίωμα γνώμης", "μας προσβ...ααα λουν". Δείτε τι θλιβερή εικόνα είστε πρώτα.

nikos

για ποιο λογο δεν δειχνετε το προσωπο του κτηνους;;;

Pol

Δεν υπάρχουν λόγια γιαυτό που έκανε. Εκείνο που είναι περίεργο είναι, βγήκε η απόφαση, τελεσίδικη. Ποιός είναι τέλοσπάντων ο προστατευόμενος του Ιατρικού Συλλόγου. Δεν πρέπει να το μάθουμε και αυτό?

Mina

Καλά ένα άτομο κάνει χειρουργείο όπου θέλει στο νοσοκομείο (Ο αγγειοχειρουργός την οδήγησε σε ένα χώρο του νοσοκομείου που είχε εγκαταλειφθεί και της χορήγησε δύο ισχυρά αναισθητικά φάρμακα)και μετά παίρνει τον ασθενή (νεκρό) και πάει όπου θέλει;; Δεν μου κάνει πολύ νορμαλ όλο αυτο

Φτωχό κορίτσι

δεν ξέρεις τι γίνεται στα δημόσια νοσοκομεία από τους ΔΥ....

Νάνος

Αφού είναι τρύπιο το κατηγορητήριο - Τι εκπλήσσεσαι;; Ατύχημα πιθανός ήταν. Και μετά τρόμαξε, και έκανε όλα αυτά τα οποία έκανε. Κακός, όμως, αν είχε εμπιστοσύνη, πως θα κρινόταν δίκαια, δεν θα τα έκανε αυτά στη συνέχεια. Δεν μας απάντησαν στην ερώτηση, από που πήρε τα αναισθητικά, ποιος τα εφάρμοσε ( φλέβα και άλλα) και όλο το πλαίσιο γενικά. Άλλωστε, κανένας ηλίθιος δεν θα έκανε εγχείρηση κιρσούς σε σκοτεινό δωμάτιο, με τόσο κόσμο γύρο, και όλα αυτά τα ανόητα, τα οποία γράφουν. Άλλο θέμα είναι πως ΚΑΝΕΝΑΣ σώφρων γιατρός δεν εφαρμόζει αυτά τα φάρμακα, χωρίς να είναι έτοιμος για διασωλήνωση. Αφού έκρυψε το σώμα, του φόρτωσαν και την δολοφονία εν ψυχρώ. Υπογραφή εισαγγελέων- και με κλειστά μάτια το γνωρίζουμε αυτό.

Καχύποπτος

Τό κατηγορητήριο ταυτίζεται με την ομολογία τού γιατρού. Απλώς δεν έγιναν δεκτές οι αιτιολογίες του ότι ,** τού έμεινε στα χέρια ** , διότι οι ιατροδικαστικές εκθέσεις , που συντάχθηκαν πριν ενοχοποιηθεί κάποιος, έδειχναν ότι η θανούσα ** ταξίδεψε ** εν ζωή , λόγω αμυχων κλπ. Επίσης δέν έγινε δεκτή η αιτιολογία του για τό πως ( άραγε) , δικαιολογείται στην εγχείρηση κιρσων να απαιτείται ο ασθενής να είναι τελείως γυμνός ??? Περαιτέρω, εάν ο γιατρός αποκρύπτει το πώς προμηθεύτηκε τα αναισθητικά, το γιατί δεν ζήτησε βοήθεια ( τι ήθελε να κρύψει άραγε , με γυμνή την ασθενή του), γιατί ενοχοποιησε αθώους , τότε ποιος δικαστής θα τά μαντέψει όλα αυτά??? Εκτός καί αν θέλεις να επανέλθουμε στην εποχή των βασανιστηρίων.!!!!

Κρυονέρι

Μπράβο! Πολύ καλά τα λες!

Νάνος

Είναι φανερό πως αυτά τα γράφει κάποιος ο οποίος ταυτίζεται με την γνωστή "νοοτροπία" των εδώ "δικαστών/εισαγγελέων"-"έχουμε δικαίωμα γνώμης" (άγνωστο με βάση τι έχουν το δικαίωμα). Κανένα κατηγορητήριο δεν μπορεί να βασίζεται σε "ομολογίες"- επειδη οι ομολογίες αυτές χρειάζονται αποδείξεις περί την ορθότητα των ισχυριζόμενων ( και πως, π.χ., κάποιος με αυτές δεν καλύπτει κάποιον άλλον, π.χ. ). Η ελληνική ιατροδικαστική υπηρεσία είναι τόσο αξιόπιστη, όσο ο Μπαγκς-Μπανι είναι προϊών της Σοβιετικής Ένωσης- άλλωστε, και ο Τσαλικίδη το 2005 δήθεν "αυτοκτόνησε", μέχρι το ΕΔΑΔ να διαπίστωσε, πως ΤΟΝ αυτοκτόνησαν. Το ίδιο ισχύει και για την υπόθεση του άτυχου από την γαλακτοκομική σχολή. Συνεπώς, η ελληνική ιατροδικαστική υπηρεσία είναι αναξιόπιστη όσο... και καμία εμπιστοσύνη σε αυτή μπορεί να υπάρχει. Κάθε ένας σώφρων θα σου πει, πως μετά από αυτά τα αναισθητικά, και χωρίς υποστήριξης αναπνοής, πεθαίνεις για το πολύ 5-10 λεπτά. Ανεπιστρεπτί. Για ακόμα κάποιο λίγο διάστημα, μπορεί να έχεις σφυγμούς, όμως είσαι εγκεφαλικά νεκρός- αν έσυρε την γυναίκα όταν είχε σφυγμό, μπορεί να έχει αυτές τις εκδορές- αυτό δεν σημαίνει πως η κατάστασή της ήταν αναστρέψιμη. ΤΙ αποδείκνυε πως ήταν γυμνή κατά την εγχείρηση; και τι σχέση με το συμβάν έχει αυτό; κατασκευάζουμε εμμεσο δόλο, εφόσον τίποτα άλλο δεν έχουμε. Α λα "ελληνικής δικαιοσύνης" τα γνωστά κόλπα- κάνουμε μασάζ των άσχετων γεγονότων με σκοπό να το φτιάξουμε το πλαίσιο όπως μας αρέσει... Κάποιος πριν να σε δολοφονήσει σκόπιμα με αναισθητικά (σαν να μην υπάρχουν δεκάδες ποιο εύκολοι τρόποι), πρώτα σε ξεγυμνώνει. Για ποιον λόγω; άγνωστων. Και όλα αυτά τα στήνει σε δημόσιο νοσοκομείο, με κόσμο και κόσμο μέσα, ώστε να μεταφέρει μετά το πτώμα για να σε δουν όλοι το τι έκανες. ΜΟΝΟ η ελληνική δικαιοσύνη τα "καταφέρνει" έτσι, και τα πιστεύει αυτά. Πότε ακριβώς βρέθηκε γυμνή η άτυχη, ΠΡΙΝ ή μετά το θάνατό της; Καμία απάντηση - "νομίζουμε κύριοι, πιστεύουμε"... Όλες οι κινήσεις του μετά το άτυχο γεγονός ήταν ξεκάθαρα για να αποφύγει την ενοχοποίηση του. Αυτό δόλο ΔΕΝ αποδεικνύει, ούτε σημαίνει, πως σκότωσε με δόλο. Αν ΔΕΝ μπορούν να "μαντέψουν"- ΔΕΝ δικάζουν ! Αν δεν έχουν την ολόκληρη εικόνα ξεκάθαρα, δεν δικάζουν - απλό είναι. Ή δικάζουν μόνο με βάση αυτά, τα οποία είναι ήδη ξεκάθαρα εξακριβωμένα - δολοφονία εξ΄αμελείας και το υπόλοιπο. Έτσι κάνουν στον πολιτισμένο κόσμο- δεν δημιουργούν εικονική πραγματικότητα με μπαρούφες, με τις οποίες γεμίζουν τα ουσιώδης κενά που έχουν στο κατηγορητήριο. Σε ποια χώρα ζούμε... .

Καχύποπτος

Στην Ελλάδα δικάζονται όλοι σύμφωνα με το Ελληνικό Δίκαιο όχι σύμφωνα με τις δικές σου * αρες μαρες κουκουναρες *. Αυτά που θέλεις δέν ισχύουν σήμερα σε καμμία χώρα τού κόσμου. Ι!!! Όταν τα βασανιστήρια των κατηγορουμένων επιτρέπονταν τότε ίσχυε αυτό που μας λες τώρα. !!!!!

Νάνος

Μονο για εσένα και οι εισαγγελείς/δικαστές εδώ, "ισχύουν" παρόμοιες ανοησίες. Αν αυτό είναι ΤΟ "ελληνικό δίκαιο" ( και αυτό πράγματι είναι)- έχουμε μεγάλο πρόβλημα. Το ξέρουμε πως έχουμε μεγάλο πρόβλημα- μόνο εσύ και άλλοι του δικαστικού κατεστημένο κάνουν πως δεν βλέπουν. Κάτι επί της ουσίας;; ... δεν ακούσαμε - δεν περιμέναμε. Εσείς ουδέποτε έχετε λογικά επιχειρήματα, εκτός τα "γούστα σας" περί το τι είναι "αλήθεια", και τι "πραγματικά γεγονότα". Το θλιβερό είναι πως κάθε λίγο και πολύ τρώτε φτύσιμο και σφαλιάρες από το ΕΔΑΔ, τα οποία βαπτίζετε ως "βρέχει έξω". Εσύ και το σάπιο κατεστημένο έχετε φάει 814 καταδίκες από το ΕΔΑΔ, και ταυτόχρονα προσπαθείτε να μας πείσετε, πόσο "δίκαιοι" είστε. Πρόσφατα, με την προσφυγή Μοδεστου κατά Ελλάδος, και ο ΑΠ σας έφαγε την μεγάλη σφαλιάρα... . Ο χρόνος σας τελείωσε, δυστυχώς η υπομονή των πολιτών τελείωσε-έρχονται νέοι νόμοι, και θα χορεύετε όπως το θέλει η πολιτεία, και όχι όπως το θέλετε εσείς... λευκές επιταγές δεν υπάρχουν πλέον. Προς κανέναν. Το να συγκρίνεστε τον εαυτό σας με άλλα κράτη, με πολύ ποιο προηγμένα νομικά συστήματα, είναι η κορυφή της υποκρισίας σας. Δεν μας κάνει και εντύπωση πλέον- από εσάς όλα περιμένουμε. Το μόνο που δεν περιμένουμε από εσάς είναι δίκαια απονομή δικαιοσύνη. Επειδή είστε κοντόφθαλμοι, αλαζόνες, θέατρο, μπούφοι και υποκριτές. Και το μόνο, το οποίο σας ενδιαφέρει, είναι ο μισθός σας. Για εσάς,οι πολίτες είναι "ο λαουτζίκος", η αλήθεια- αντικείμενο ατελείωτου μασάζ των εικονικών "πραγματικών γεγονότων".

Τι να λέμε

Λίγο ή μάλλον πολύ τρελός θα ήτανε. Γιατί δηλαδή οι γιατροί είναι όλοι νορμάλ στο κεφάλι? Πολλοί είναι ψυχασθενείς. Πολλοί εξαναγκαστήκανε από την πίεση των γονιών τους, από απέραντη φιλοδοξία, από το χρήμα, κλπ. και γίνανε γιατροί. Αυτός ήταν σίγουρα βλαμένος. Πρωτάκουστο γεγονός γιατρός να πάει και να πετάξει νεκρό!!!

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

ΜΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ???? ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Στα 7 χρόνια φυλακής θα βγει εξω όπως ο αλλος δολοφονος στην Φιλοθεη που σκοτωσε και τεμαχισε και τσιμεντωσε την γυναικα του και τωρα ειναι εξω ελευθερος. Σε 7 χρονια ο τζάμπα αγγειοχειρουγος θα ειναι εξω και οι μονοι που θα θυμούνται το εγκλημα ειναι ο συζυγος και τα παιδακια της αδικοχαμένης. ΑΡΓΟ ΘΑΝΑΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ..........ΑΥΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ

Ένα απλό ιατρικό λάθος

από αυτά που γίνονται καθημερινά σε όλο τον κόσμο...Πως θα κοιμούνται οι δικαστές έχοντας καταστρέψει έναν σπουδαίο επιστήμονα και καταπληκτικό άνθρωπο; Ντροπή !

Konstantinos

Μη λεμε οτι θελουμε! Οι πραξεις του ηταν αποτροπαιες... Μακαρι να σαπισει στη φυλακη... Ντροπη Σου που δεν σκεφτεσαι την οικογενεια της μακαριτισας...

Νάνος

"Οι οικογένειες του θύματος" ουδεμία σχέση έχουν με δίκαια απονομή δικαιοσύνης. ΟΥΔΕΜΊΑ. Ενδιαφερόμαστε μόνο να δικαστεί κάποιος με στοιχεία και αποδείξεις, πως όντως διέπραττε τα καταγγελλόμενα. Η δική σου σκέψη οδηγεί στο να στίσουμε δέντρα λιντσαρίσματος, και να γυρίσουμε στο 1200. "Οι οικογένειες του θύματος" δεν είναι απόδειξη περί το οτιδήποτε - αλλιώς, κάθε μια οικογένεια, η οποία δυσαρεστεί με τον γείτονα, τον δείχνει με τον δάκτυλο, και τον στέλνει στο εκτελεστικό απόσπασμα.

ανωνυμος

Ποια οικογενεια την πρωτη η την δευτερη?μπορεις να μου πεις τι δουλεια ειχε η αθωα δευτεροπαντρεμενη να εχει παρτιδες μεσω facebook με τον γιατρο?

Νάνος

Ακριβώς. Δεν είμαι κατά να δικάζεται κάποιος, ο οποίος όντως φταίει. Όμως- με αποδείξεις, ενδελεχής ανάκριση, στοιχεία 1:1. Από που πήρε αυτά τα αναισθητικά, εφόσον είναι κλειδωμένα,και μόνο αναισθησιολόγοι έχουν πρόσβαση; Όλα δείχνουν, πως ήταν ατύχημα. Αυτό που ακολούθησε- ήταν σκόπιμη απόκρυψη. Αυτό όμως είναι αποτέλεσμα φόβου από την ανύπαρκτη, προκατειλημμένη και άσχετη ελληνική "δικαιοσύνη"- αν είχε εμπιστοσύνη, πως θα κρινόταν δίκαια - δεν θα τα έκανε. Παρόμοια περιστατικά συμβαίνουν κατά χιλιάδες ανά τον κόσμο - ο Μ. Τζάκσον δολοφονήθηκε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Εμένα εξίσου μου προκαλεί εντύπωση, πως μπαίνεις εκεί ως ένορκος και ψηφίζεις- τι στο διάολο ψηφίζεις, εφόσον ΙΔΈΑ δεν έχεις το τι είχε γίνει; τι χώρα είμαστε, τι πολίτες, τι τσίρκο.

Νάνε, είσαι όντως νάνος.

το "σπουδαίο επιστήμονα και καταπληκτικό άνθρωπο" δεν σε οδήγησε πουθενά; δώσε στην ΜΕΝΣΑ άμεσα.

Ελπίζω

Να φροντίσετε να του αφαιρέσετε την ιατρική άδεια δια βίου! Το ότι δεν βγάζετε το όνομα και το πρόσωπό του δεν μου αρέσει καθόλου. Έχει πλέον κριθεί ένοχος και δεν τίθεται θέμα προστασίας προσωπικών δεδομένων. Εύχομαι να μην βγει σε καμιά επταετία και να συνεχίσει να ασκεί την αγγειοχειρουργική. Ο ιατρικός σύλλογος τί λέει;

Νάνος

Η Επόμενη άδικη απόφαση. Ουδείς γνωρίζει το τι πράγματι έγινε, και ουδείς ερεύνησε όλα με την απαιτούμενη σχολαστικότητα. "...Ο αγγειοχειρουργός άκουσε την απόφαση του δικαστηρίου χωρίς ίχνος έκφρασης, ενώ είχε σκύψει το κεφάλι του. " αυτό προς τι είναι; είναι αποδείξεις περί κάτι; ή ο επόμενος θεατρινισμός αντικαταστάτη πραγματικής δικαιοσύνης; Το πρόσωπο; για ποιον λόγο; ασχολείστε καλύτερα με τις μίζερες ζωές σας τα επόμενα 50 χρόνια υπό ΕΦΚΑ, μίζερες συντάξεις και ΕΝΦΙΑ. Θα φάτε όλα τα υφιστάμενα χρέη του κατεστημένο με υπόθετα.

nad

εσυ πρεπει να εισαι η γκομενα ή συγγενής του γιατρου!δεν εξηγειται αλλιώς η εκστρατεια που εχεις αναλαβει για αθωωσή του!! εχεις γράψει πάνω απο 30 σχόλια προσπαθωντας να μας πεισεις ποσα άδικα αστυνομια και δικαιοσύνη τον φυλάκισαν και του επέβαλαν τιμωρια! ότι και καλά όλη η ιστορια είναι σκευωρια απο τους δικαστες για να φυλακιστει ενας αθώος! όταν σου σκοτωσουν εσένα όμως ένα συγγενή, μην τον πας σε δικαστηριο!!άδικα όλα!βρε ουστ απο δω

Νάνος

Όταν παρόμοια κάποια μέρα θα αφορούν εσένα, άλλο τραγούδι θα αρχίσεις τότε να τραγουδάς. Δεν επρόκειτο για προσπάθειες "αθώωσης"- επρόκειτο για δίκαια δίκη, με αποδείξεις και στοιχεία. Βέβαια, η αφέλεια του ανθρώπου είναι απέραντη, πριν να αρχίσουν τα πράγματα να τον αφορούν άμεσα.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

103545

Στην ανακοίνωση του Σωματείου αναφέρεται ότι «οι Μονάδες αποϊδρυματοποίησης - αποασυλοποίησης των ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται από Κράτος και Ευρωπαϊκή Ένωση περνάνε από face control τους ασθενείς. Όποιος δεν τους κάνει, με τη διαδικασία των εισαγγελικών εντολών, τον ξεφορτώνονται στο Δρομοκαϊτειο»

20595882

Η πρώτη πανσέληνος του έτους συνδυάστηκε με μια ολική έκλειψη Σελήνης, ενώ ταυτόχρονα το φεγγάρι βρισκόταν στο κοντινότερο σημείο της τροχιάς του από τη Γη (στο περίγειο) και έτσι φαινόταν πιο μεγάλο και φωτεινό, αλλά και πιο σκουροκόκκινο λόγω της έκλειψης